Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » A Korán hitelesebb, mint a...

A Korán hitelesebb, mint a Biblia?

Figyelt kérdés
nov. 3. 13:47
 111/145 anonim ***** válasza:
Nem rágalmaztam, bizonyítottam, hogy egy rendszeresen háborúkat indító, erőszakos, gyilkos hadúr volt. Erre, hogy ne kelljen szembenézned a valósággal, először rólam álltál neki hazudozni, most meg a történelmet próbálod meghamisítani.
nov. 14. 10:01
 112/145 anonim ***** válasza:
0%
Jó tehát nem válaszolsz csak hazudozol, rágalmazol. Bemutattad milyen egy legalja keresztény. A saját Bibliád azt írja Isten utálja a hazugokat. Ezek szerint a saját Bibliádra is nagy ívben teszel.
nov. 14. 10:07
 113/145 anonim ***** válasza:
Bibliám nincs. A kérdésed pedig eleve egy hamis állításra alapoztad, így nincs mire válaszolni.
nov. 14. 10:14
 114/145 anonim ***** válasza:
0%
Azt kérdeztem ebben a helyzetben mit kellett volna tennie szerinted a muszlimoknak. Erre miért nem válaszolsz?
nov. 14. 10:17
 115/145 anonim ***** válasza:
Mert én valós történelmi tényeket mutattam, te erre jössz egy szalmabábbal, csak hogy tereld a kínos tényekről a témát.
nov. 14. 10:25
 116/145 anonim ***** válasza:
0%
Nem terelek semmit. Azt kérdezem ebben a helyzetben mi lett volna a helyes. Mert ugye szerinted az önvédelem nem helyes. Mert a valós történelmi tény az hogy a muszlimok önvédelemből voltak kénytelenek harcolni.
nov. 14. 10:31
 117/145 anonim ***** válasza:
Pont az általad leírt helyzet volt csak egy szalmabáb, de még konkrétan ebben a kitalált helyzetben sem volt szó önvédelemről. Ha megtámadsz másokat, az pont az önvédelem ellentéte. Akkor pont hogy a megtámadott fél az, aki veled szemben önvédelemre kényszerül.
nov. 14. 10:40
 118/145 anonim ***** válasza:
0%

Tehát szerinted amikor a politeisták gyilkolták a muszlimokat és elüldözték őket, az a politeisták részéről önvédelem volt? Vagy úgy érted nem is tettek ilyet a politeisták?

"Ha megtámadsz másokat, az pont az önvédelem ellentéte."

Szóval ha például valaki megtámad téged az utcán és te visszaütsz, az szerinted nem önvédelem?

nov. 14. 10:45
 119/145 anonim ***** válasza:
Ha téged támadnak meg, az pont ellentéte annak, mint amikor Mohamed támadott meg másokat. Komolyan nem telik tőled másra, minthogy a valóságot ignorálva hazugságokat és szalmabábokat gyártasz?
nov. 14. 10:46
 120/145 anonim ***** válasza:
0%

Magyarul azt állítod a politeisták nem támadták meg a muszlimokat? Jól értem?

És erre sem válaszoltál:

Szóval ha például valaki megtámad téged az utcán és te visszaütsz, az szerinted nem önvédelem?

Egyébként az hogy feltűnően kerülöd a válaszadást és tőmondatokat írsz, egyértelmű jele hogy legalja hazug vagy aki nem tudja alátámasztani az állításait de semmi gond. Legalább mindenki látja hogy sülnek fel azok akik a muszlimokat rágalmazzák. Szólal mindent bele :9

nov. 14. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!