Ha Isten olyan jóságos, akkor miért nem tudatta velünk, hogy miért szenvedünk vagy ha nem fognánk fel akkor miért teremtett olyan lényeket akik szenvednek és ráadásul nem is fogják fel hogy miért szenvednek?
Figyelt kérdés
Mikor történik valakivel egy szenvedés akkor azt szokták rá mondani hogy ezt nem tudhatjuk ez istennek a döntése...
Ebben a videóban is ezt mondják hogy a természeti katasztrófák nál azért szemben Mert ezt nem tudhatod ezt még nem tudod felfogni
2023. júl. 16. 11:12
61/105 anonim válasza:
Nem nyomorúságos az életem és nem hiszek benne.
63/105 anonim válasza:
Nincs probléma, egy előbbi válaszban is írtam,hogy ellentmondásokra és alaptalan előfeltételezésrkre mutatok rá.
64/105 anonim válasza:
Én nem látom ezeket ellentmondásnak vagy előfeltételezésnek. Viszont, ha te nem hiszed el, akkor miért tartod ellentmondásosnak? Én ezt a viselkedest tartom ellentmondásosnak.
65/105 anonim válasza:
Valószínűleg az Axióma videó ingerelt fel,az esetek többségében felkavarodik ezektől a videóktól a gyomrom.
Engem az zavar,hogy bár szerintem a Biblia teli van förtelmes dolgokkal, az Axióma gyakran pont azt akarja nyomtatni, hogy a nem hívők mind morális szörnyetegek és hogy a vallási törvényeket akarják érvényesíteni az országban mások kárára is.
66/105 anonim válasza:
Attól még ellentmondásosnak tarthatja, hogy nem hiszi el. Sőt, valószínűleg a Biblia ellenmondásossága és logikátlansága tart vissza sokakat attól, hogy elhiggyék.
68/105 anonim válasza:
Csak annak ellentmondásos, aki nem kellő hozzáértéssel olvassa!
69/105 anonim válasza:
Ja, megint a magas ló. Csak a keresztények értik jól, gondolom azon belül is inkább épp a te felekezeted érti jól. Értjük ezt. Mondjuk a logikától megint olyan messze vagy mint Timbuktu, de hát tipik vallásos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!