Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Nem átlátszó az iszlám?

Nem átlátszó az iszlám?

Figyelt kérdés
Mohamed csak azért találta ki az iszlámot, mert az arab törzsek háborúztak egymással. Ezért egy vallással kibékítette őket, hogy ők Isten kiválasztott népe és mások nem jól gyakorolják a vallásukat, ezért ők majd kijavítják. Arról nem is beszélve, hogy korábbi vallásokra épül...

2022. dec. 20. 18:11
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/110 anonim ***** válasza:
97%

"Olvasd vissza ha nem tudod mit írtál."

Én tudom, te hazudozol. De tessék, mutass csak egyetlen alkalmat amikor azt írtam, hogy a Biblia igaz. Ugyanis ilyet soha életemben nem tettem. Szóval sok sikert a kutakodáshoz! :)

"Miért kellene korábbit mutatnom?"

Mert magától értetődik, hogy ami időben későbbi, az a másolat.

2022. dec. 22. 15:45
 42/110 anonim ***** válasza:
23%

Például ezt írtad: "Lemásolni bármit le lehet, a tény annyi, hogy ami később készül, az értelemszerűen csak egy másolat."

Utána beismerted hogy lehet hogy a Korán állít igazat és a Biblia hamisított. Szóval össze vissza beszélsz és hazudozol.

"Mert magától értetődik, hogy ami időben későbbi, az a másolat."

Te tényleg értelmi fogyatékos vagy :) A 37-es válaszodban azt írtad lehet a Koránnak van igaza, de most újra ugyanazt a marhaságot mondod amit korábban :)

2022. dec. 22. 16:01
 43/110 anonim ***** válasza:
96%

"Lemásolni bármit le lehet, a tény annyi, hogy ami később készül, az értelemszerűen csak egy másolat."

Ez így is van, ez az alapja az összes kommentnek, amit idáig írtam.

"Utána beismerted hogy lehet hogy a Korán állít igazat és a Biblia hamisított"

Ezen nincs mit beismerni, ezt soha nem is tagadtam, hisz lehetni bármi lehet, meg annak az ellenkezője is. Most azon hasalsz el ennyire, hogy nem érted a lehet és a van szavak különbségét sem, vagy mi bajod?

2022. dec. 22. 16:04
 44/110 anonim ***** válasza:
23%
Ha azt mondod ami később készül, az csak egy másolat, akkor nem mondhatod azt hogy lehet hogy a Korán igazat mond. Ez a kettő állítás üti egymást. Tényleg annyira féleszű vagy hogy ezt nem látod?
2022. dec. 22. 16:12
 45/110 anonim ***** válasza:
96%

"Ha azt mondod ami később készül, az csak egy másolat, akkor nem mondhatod azt hogy lehet hogy a Korán igazat mond. Ez a kettő állítás üti egymást."

Miért ütné? Az elég egyértelmű, hogy ami későbbi, az lehet csak másolat. A Korán meg azt állitja, hogy az ő üzenete a korábbi, tehát ha ebből indulnánk ki, akkor lehetne a Korán szava igaz.

Szóval, ha találsz egy Koránt, ami időben megelőzi a Tórát, akkor elfogadom hogy a Koránnak volt igaza. De amíg csak későbbi Koránok léteznek, addig értelemszerűen azt fogom másolatnak tartani. Hisz lehetni lehetne egy mindennél idősebb Korán. Csak épp egyelőre nincs.

2022. dec. 22. 16:22
 46/110 anonim ***** válasza:
61%

"Miért ütné? Az elég egyértelmű, hogy ami későbbi, az lehet csak másolat."

Hosszasan elmagyaráztam hogy ez nem igaz, aztán végül felfogtad de látom ki is esett a kis fejecskédből. Úgy látszik ez már túl sok infó :) Ahogy mondtam attól nem lesz igazad ha előbb mondod.

"Szóval, ha találsz egy Koránt, ami időben megelőzi a Tórát, akkor elfogadom hogy a Koránnak volt igaza. De amíg csak későbbi Koránok léteznek, addig értelemszerűen azt fogom másolatnak tartani. Hisz lehetni lehetne egy mindennél idősebb Korán. Csak épp egyelőre nincs. "

Te miről beszélsz? :) Ki mondta hogy van egy mindennél idősebb Korán? :) Alapvető tényekkel nem vagy tisztában. A Korán állítása az hogy a hogy a Tórát és az Evangéliumot meghamisították és a Koránban szereplő infók az igazak például Jézusról.

2022. dec. 22. 16:53
 47/110 anonim ***** válasza:
71%

"Ahogy mondtam attól nem lesz igazad ha előbb mondod."

Soha nem is mondtam ilyet. Tényleg annyira semmi érved nincs, hogy csak a hazudozás marad?

"A Korán állítása az hogy a hogy a Tórát és az Evangéliumot meghamisították és a Koránban szereplő infók az igazak például Jézusról."

Pontosan erről beszélek. Ehhez léteznie kellett egy Koránnak a Tóra és az Evangéliumok előtt, hisz ha nem létezett volna, nincs mit meghamisítani.

Csakhogy még Mohamed előtti Koránt sem talált soha senki, nemhogy a Tóra előttit. Így elég valószerűtlen a sztorid.

2022. dec. 22. 17:00
 48/110 anonim ***** válasza:
23%

"Soha nem is mondtam ilyet. Tényleg annyira semmi érved nincs, hogy csak a hazudozás marad?"

Dehogynem. Folyamatosan ezt állítod. Szerinted azt igaz a Biblia mert előbb írták le :)

"Pontosan erről beszélek. Ehhez léteznie kellett egy Koránnak a Tóra és az Evangéliumok előtt, hisz ha nem létezett volna, nincs mit meghamisítani."

Te miről beszélsz? :) Ennyi ésszel ami neked van, keress más témát. A Korán a 7. század elején lett kinyilatkoztatva. Szóval nem Koránnak kellett léteznie hanem eredeti Tórának és Evangéliumnak.

2022. dec. 22. 17:11
 49/110 anonim ***** válasza:
96%

"Dehogynem. Folyamatosan ezt állítod."

Mutass egy példát, hol és mikor állítottam ezt!

"Te miről beszélsz?"

Arról az egyszerű kis tényről, hogy nem létező dolgot nem lehet meghamisítani.

"A Korán a 7. század elején lett kinyilatkoztatva. "

Na, csak beismerted végre? Jó sokaig tartott beismerni, hogy egy hazugságra épült az érvelésed. Akkor ennyit erről! Legközelebb inkább gondolkozz előre, mielőtt belemész egy vitába, ami eleve bukásra van ítélve! ;)

2022. dec. 22. 17:32
 50/110 anonim ***** válasza:
23%
Ilyen féleszűbe is ritkán boltlik az ember mint te :) Én egy szóval sem mondtam hogy a Korán létezett a Tóra és az Evangélium előtt. Azt mondtam a jelenlegi Tóra és Evangélium hamisított és a Korán állította helyre az igazi üzenetet. Ezen mit nem értesz? :) Eddig azt állítottad a Biblia mond igazat mert az előbb volt. Kitartasz emellett? :) Egy pillanatra rávezettelek a tévedésedre és beismerted hogy a Korán állítása is lehet igaz, de utána a sötétség ismét elöntötte az agyad :)
2022. dec. 22. 19:37
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!