A muszlim vallásúak nőgyűlölők?
Pl most olvastam, hogy van egy muszlim vallású celeb, aki vallási okokból nem volt hajlandó fotózkodni a női rajongóival. Pedig amilyen törpe, annak is örülhetne, hogy egyáltalán van nő, aki hajlandó ránézni
"Amúgy muszlim Testvéremnek abban teljesen igaza van, hogy az a legnagyobb lealacsonyítás a nőkkel szemben ha tudásuk helyett a testük primitív mutogatása révén kell előre jutniuk a társadalmi ranglétrán."
Már ne haragudj, de akkor te is egy hülye vagy, ha azt hiszed, hogy a nők csak úgy juthatnak előre, ha a testüket mutogatják.
Kezdem azt hinni hogy ti valami elképzelt világban éltek.
Semmi mást nem csináltok mint arról irtok, hogy nyugat így, nyugat úgy, miközben ti is itt éltek nyugaton és fogalmatok sincs arról, hogy máshol mi van. Vagy nem veszitek tudomásul, mert az nem illik az elképzelt álomvilágotokba. Ráadásul mindent csak a hímsoviniszta agyatokkal, meg az iszlám rózsaszín ködjén keresztül vagytok képesek látni.
Titeket egyáltalán nem érdekel a nők helyzete, csak az iszlámot akarjátok jószínben feltüntetni. Erről meggyőződtem a másik kérdés kapcsán, amikor olvastam a válaszaitokat.
Mutassátok már meg, hol jobb a nők helyzete, mint itt! Van ahol iskolába se járhatnak, sőt egy légtérben sem tartózkodhatnak férfiakkal férfi családtag nélkül. De a negyedik feleségnek is biztos tök jó lehet lenni. Az is nagyon jó lehet, amikor semmibe néznek, mert nem viselsz fejkendőt. (Olvastam olyan esetről, hogy egy turista nőt köveztek meg egy nem nyugati országban, mert kilógott a haja a fejkendő alól.) Nőként, egyedül életveszélyes az ilyen jellegű országokba utazni, hát még milyen jó lehet ilyen országokban lakni! Sokkal jobb, mint ezen a gonosz nyugaton, ahol voltaképpen a nő azt csinál, amit akar. Ha akar tanul vagy férjez se megy, dolgozik, egyedül él, csinálhat bármit. Nem kell ehhez mutogatnia magát. Ráadásul a nem nyugati országokban, még hozzájön a vallási megbélyegzés is. Nyugaton a kutyát nem érdekli, hogy atesita, teista, keresztény, buddhista, muszlim, akármi is legyél. De, pl. a "fejlett" Egyiptomban még az útleveledbe is bele van írva a vallásod, nehogy ne lássák minden hivatalban az ügyintézők. Az olyan dolgokról meg nem is beszélve, hogy pl. Szaud-Arábiában 1962-ig teljesen legálisan lehetett tartani rabszolgát. De pl. Dubaiban ki fogadja a kurválkodni kijáró nőket? A gonosz nyugatiak?
Szóval egyszerűen nem értem mit nyavajogtok és próbáljátok lejáratni a nyugatot. Lehet, hogy itt sincs kolbászból a kerítés és természetesen még mindig nem egy tökéletes világban élünk, de még mindig inkább élek itt mint bármelyik iszlám vallás alapján irányított országban, ahol nőként szinte semmit nem csinálhatnék. Van, ahol a nők még autót sem vezethetnek.
Szóval azért mert nektek tetszik a rendszer férfiként, még ne gondoljátok, hogy a nők is odáig lennének érte. Örüljetek, hogy a feleségeteket irányítgathatjátok és ennyi. A legfejlettebb iszlám ország sem tud többet, mint a gonosz nyugat. Sehol nem jobb a nőnek egy muszlim országban sem, mint itt. Ott a legjobb, ahol legalább olyan vagy hasonló szinten élnek, mint az itteniek. Szóval a választási lehetőségek abban merülnek ki, hogy a muszlim nők úgy élnek, mint a nyugatiak vagy rosszabbul élnek, mint a nyugatiak. Amíg nincs ennél magasabb színvonal, addig lehet rá fűt-fát írni, de még mindig ez a csúcs.
Komolyan egyszer végre felnőhetnétek és megtanulhatnátok összetetten gondolkozni, nem teljesen egysíkúan, mint valami dedós, aki még semmit nem ért a világból. Ezt a Kérdezőnek is üzenem.
A Kérdező is csak túloz és gyülölködik, mint a másfélpipás hülye, aki itt szokott írogatni, hogy kiadja magából a feszkót és többnek érezhesse magát másoknál. Kérdező te szállj le a muszlimokról, mert nem ismersz mindenkit és az emberek nem egyformák. A 1 milliárd muszlim között ellehet képzelni mekkora szórás van az álláspontokat tekintve. Az itt válaszolgató muszlimok meg vegyenek vissza a hülyeségeikből és akkor mindenki boldog lesz.
Majd ha egy muszlim nő kezd arról beszélni, hogy ő szívesebben lakik Szaud-Arábiában, mint itt, akkor azt érdemes lesz meghallgatni. De, amíg két magyar pasi magyaráz arról, hogy mennyivel jobb a nőknek a sivatagban, meg ahol levágják a kezét lopásért és nyilvánosan lincselnek meg embereket, addig valahogy nem tudlak komolyan venni titeket.
Nekem nem a muszlimokkal van bajom, hanem a hülyeséggel. Barátnőm, most fog hozzámenni egy török sráchoz, semmi bajom vele, a munkahelyemen is van egy teljesen normális egyiptomi srác és nem egy muszlimmal találkoztam már. A hülyeségekkel van a gond, amit ezen az oldalon összehordtok és hogy nem látjátok be soha, hogy baromságokat írtok. Ezért kaptok ilyen válaszokat.
Érdekes módon, a muszlimok személyesen sosem panaszkodnak nekem arról, hogy nekik milyen rossz. Ahányat kérdeztem eddig, mind azt mondta, hogy a magyarok nem bántják őket. Ha volt is valami, akkor is csak valami hülyétől kaptak megjegyzést, de hülyék mindenhol vannak. A másfélpipás a legjobb példa, hogy a muszlimok között is vannak hülyék, akik mást sem csinálnak csak másokat piszkálnak és abban élik ki magukat, hogy belekötnek az élőfába is. Szóval nem értem miért tartod magad jobbnak a Kérdezőnél. Ugyanaz vezérel téged is másfélpipás, mint a Kérdezőt.
"Mint mondtam én sokkal jobban tisztelem azt a Hölgyet aki eltakarja mindenét, és nem tartom alacsonyabb rendűnek...."
Amúgy ez a te szádból elég visszás kijelentés. Most már komolyan kíváncsi lennék a feleséged tudja-e, hogy te miket írogatsz a neten vagy a szemébe azért ezeket nem mernéd megmondani. Csak mert lefogadom, hogy a keresztény, magyar feleséged, nem talpig burkában vagy csadorban mászkál naphosszat. Ilyen alapon mennyire tisztelheted a feleségedet?
Egyébként is mennyire releváns a te véleményed, aki a nagy muszlimsága mellett, azért mégsem egy muszlim nőt vett feleségül. Szóval egyáltalán mit tudsz te a muszlim nőkről? Talán a szüleid révén, vagy testvéred révén van róla bármi fogalmad is, ha nem áttért magyar vagy. De mintha írtad volna, hogy keresztény voltál, szólva akkor a családodban nincs is muszlim nő, ha jól sejtem. Magyarul minden, amit a muszlim nőkről írsz az a te fantáziád, mert fogalmad sincs róla, hogy hogyan élnek a hétköznapokban, hogyan élik meg ezt az egészet. Max. mecsetekben látod őket pár percig és váltasz velük pár mondatot a férjük jelenlétében. Arról, meg hogy mi van a csúnya nyugaton kívül, meg végképp fogalmad sincs.
Egyszer elgondolkozhatnál ezen, mielőtt ilyen könnyelmű kijelentéseket teszel.
Szerinted Svédország hogy került be az első 10-be? Nézzük csak meg:
Gondolom nem a svédek változtak meg pár év alatt és lettek becsületes emberekből erőszaktevők. Egész biztos nincs köze az utóbbi években érkezett több tízezer muszlim bevándorlóhoz...
Az is elgondolkodtató, hogy a linkelt oldal térképén miért szürke nagyon sok iszlám ország.
Arról nem is beszélve, hogy az iszlám országokban kicsit másként kezelik a nők elleni nemi erőszakot. Sokszor az erőszakot elszenvedett nő lesz a bűnbak. Ha szólni mer ellene, akkor megverik, börtönbe zárják, lásd most volt egy hasonló eset is.
"Már ne haragudj, de akkor te is egy hülye vagy, ha azt hiszed, hogy a nők csak úgy juthatnak előre, ha a testüket mutogatják."
Nem csak így, de a Nyugati világban ez az általános helyzet. A Nyugat azokat a nőket tekinti ideális nőnek akik levetkőznek. Nem azokaat akik gyereket nevelnek vagy sikeresek a munkájukban hanem azokat akik levetkőznek. A Nyugati média, is azt sugallja hogy akkor tekint igazi nőnek ha levetkőzöl.
"Mutassátok már meg, hol jobb a nők helyzete, mint itt!"
Mondanám hogy anyagi szempontból jobb a nők helyzete a keresztény világban de még ez sem igaz. Sok keresztény ország szegény és a harmadik világhoz tartozik. Ha csak a Nyugatot nézzük, anyagi szempontból jobb a nők helyzete illetve karrier szempontjából is jobb de semmi másban és ezért is magas árat kell fizetniük. Sok nő nem tud egyszerre szülőként és a munkahelyen is helytállni ezért a család helyet a karriert választja és nem vállal gyereket vagy ha igen akkor meg rámegy az egészsége vagy válással végződik.
"Van ahol iskolába se járhatnak, sőt egy légtérben sem tartózkodhatnak férfiakkal férfi családtag nélkül."
Az a gond hogy te extrém példákat akarod úgy beállítani mintha az általános lenne az iszlám világban. Amit viszont én írtam a Nyugati világról az általánosan igaz.
"Olvastam olyan esetről, hogy egy turista nőt köveztek meg egy nem nyugati országban, mert kilógott a haja a fejkendő alól.) Nőként, egyedül életveszélyes az ilyen jellegű országokba utazni, hát még milyen jó lehet ilyen országokban lakni!"
Biztos igaz is :) A legtöbb muszlim ország kedvelt túrisa célpont. Az ilyen kövezés meg kb csak Afganisztánban van amit az USA-nak köszönhető.
"de még mindig inkább élek itt mint bármelyik iszlám vallás alapján irányított országban, ahol nőként szinte semmit nem csinálhatnék. Van, ahol a nők még autót sem vezethetnek."
Törökországban bármit csinálhatsz, még elnök is lehetsz. Sőt még Pakisztánban is volt női elnök. Úgy látszik neked jó az ha a Nyugat dupla terhet tesz rád, szexuálisan kihasznál és akkor tekint nőnek ha levetkőzöl de nem véd meg és itt a legnagyobb esélye anak hogy megerőszakolnak. Ez az amit annyira védesz.
"Komolyan egyszer végre felnőhetnétek és megtanulhatnátok összetetten gondolkozni, nem teljesen egysíkúan, mint valami dedós, aki még semmit nem ért a világból."
Ez rád igaz, nem rám. Te kiragdsz egy két extrém példát az iszlám világból majd általánosítasz ebből. A súlyos Nyugati világot érintő krititák meg elintézed annyival hogy nincs kolbászból a kerítés :)
"Majd ha egy muszlim nő kezd arról beszélni, hogy ő szívesebben lakik Szaud-Arábiában, mint itt, akkor azt érdemes lesz meghallgatni. De, amíg két magyar pasi magyaráz arról, hogy mennyivel jobb a nőknek a sivatagban, meg ahol levágják a kezét lopásért és nyilvánosan lincselnek meg embereket, addig valahogy nem tudlak komolyan venni titeket."
Én meg téged nem tudlak komolyan venni amig ritka extrém példákat próbálasz úgy beállítani mintha az általános lenne.
"A másfélpipás a legjobb példa, hogy a muszlimok között is vannak hülyék, akik mást sem csinálnak csak másokat piszkálnak és abban élik ki magukat, hogy belekötnek az élőfába is."
Szokásos személyeskedés. Láthatod hogy én veled ellentétben statisztikával bizonyítom amit állítok és senkit nem piszkáok csak az igazsággal szembesítelek. Te viszont folyamatosan néhány ritka extérm esetre és városi legendákra hivatkozol és ezek alapján általánosítasz.
"Szóval nem értem miért tartod magad jobbnak a Kérdezőnél. Ugyanaz vezérel téged is másfélpipás, mint a Kérdezőt"
A kérdező egy rendkívül primitív ostoba gyülölködő nulla tudással. Semmi közöm hozzá.
"Gondolom nem a svédek változtak meg pár év alatt és lettek becsületes emberekből erőszaktevők. Egész biztos nincs köze az utóbbi években érkezett több tízezer muszlim bevándorlóhoz..."
Semmi köze a muszlim bevándorlókhoz és a svédek sosem voltak becsületes emberk a nőkkel szemben. Ez kiderül a korábbi statisztikákból.
Ha megnézzük a statisztikát abból kiderül hogy Svédországban a migránsok előtt is nagyon magas volt a nők elleni nemi erőszak száma. Az alábbi táblázatban 2003-as a legrégebbi statisztika és egy nagyon magas számot látunk Svédországnál. Ha megvizsgáljuk minden évben azt látjuk hogy Svédországban az egyik legrosszabb a helyzet nemi erőszak szempontjából és már jóval a migránsok érkezése előtt is így volt.
"Az is elgondolkodtató, hogy a linkelt oldal térképén miért szürke nagyon sok iszlám ország."
Nagyon sok kersztény ország is szürke. Ez nem tünt fel?
"Arról nem is beszélve, hogy az iszlám országokban kicsit másként kezelik a nők elleni nemi erőszakot. Sokszor az erőszakot elszenvedett nő lesz a bűnbak. Ha szólni mer ellene, akkor megverik, börtönbe zárják, lásd most volt egy hasonló eset is."
Ez pedig egy tipikus hazugság.
" A Nyugat azokat a nőket tekinti ideális nőnek akik levetkőznek. Nem azokaat akik gyereket nevelnek vagy sikeresek a munkájukban hanem azokat akik levetkőznek."
Melyik munkahelyen várják el, hogy nőként levetkőzz? Melyik áruházba, boltba, vendéglátóhelyre, szórakozóhelyre, állami intézménybe léphetsz be csak úgy, ha levetkőzöl?
"Ha csak a Nyugatot nézzük, anyagi szempontból jobb a nők helyzete illetve karrier szempontjából is jobb de semmi másban"
Dehogynem, pl. átlagosan sokkal gyorsabb és komolyabb orvosi ellátásban részesül, ha pl. baleset, betegség érné. Sokkal nagyobb létbiztonságban van idős korára (nyugdíj, juttatások, támogatások, stb.)
"Sok nő nem tud egyszerre szülőként és a munkahelyen is helytállni ezért a család helyet a karriert választja és nem vállal gyereket "
És? Az ő döntése. Ezt jelenti a függetlenség, a szabadság. Igen, ezzel jár, de minden éremnek két oldala van. Valamit valamiért.
"Amit viszont én írtam a Nyugati világról az általánosan igaz."
Én továbbra sem tudok egyetlen 'nem extrém' helyről sem a Nyugaton, ahol le kéne vetkőznie a nőknek, mielőtt bemehetnének, igénybe vehetnék, stb. Tehát nem, nem igaz.
"Úgy látszik neked jó az ha a Nyugat dupla terhet tesz rád, szexuálisan kihasznál és akkor tekint nőnek ha levetkőzöl"
De ugyan kérlek mutasd már meg nekem hol követelik meg a nyugati világban a nőktől hogy levetkőzzenek ahhoz, hogy nőként kezeljék őket? Addig nem engedik előre az ajtónál, vagy addig nem húzzák ki neki előre a széket, amíg le nem vetkőzik? Vagy hogy gondolod ezt?
"Ez rád igaz, nem rám. Te kiragdsz egy két extrém példát az iszlám világból majd általánosítasz ebből."
Nem tudom Nyugaton hol követelik meg azt, hogy a nők levetkőzzenek ahhoz, hogy nőnek tekintsék őket. Szerintem se Merkel, sem Ursula nem vetkőzött le sosem senkinek se, mégis nőként tekintenek rájuk. De anyám sem meg hugom sem vetkőzött le soha senki előtt (kivéve orvost ugye, de remélem nem erre gondoltál), mégis nőként tekintenek mindkettőjükre. Tehát én egyáltalán nem tapasztalom ezt a levetkőztetős dolgot, amit te itt megpróbálsz általánosságban a nyugatra erőszakolni, vagyis te (is) általánosítasz extrém példákból (már ha vannak ilyenek). Így szerintem nem sok jogod van az általánosítást felróni mások számára.
"Én meg téged nem tudlak komolyan venni amig ritka extrém példákat próbálasz úgy beállítani mintha az általános lenne."
De ez alapján te miért várod el, hogy téged komolyan vegyenek, ha a saját habitusod alapján sem komolyan vehető az, amit csinálsz?
Szimplán hazudsz, Svédországban 2014-et követően ugrott meg jelentősen a nők ellen elkövetett erőszakok száma. Konkrétan többszörösére nőtt. Sőt a férfiak ellen elkövetett erőszakok száma is emelkedni kezdett enyhén. Előtte stagnált. A migráció pedig 2012-13-től kezdett fokozódni, ami szépen meg is látszik a bűnözési statisztikákban. Nem csak szexuális abúzusról van szó egyébként.
Persze olyan hazugok, mint te, azt is letagadják.
"Melyik munkahelyen várják el, hogy nőként levetkőzz? Melyik áruházba, boltba, vendéglátóhelyre, szórakozóhelyre, állami intézménybe léphetsz be csak úgy, ha levetkőzöl?"
Játszhatod a hülyét, de mindketten tudjuk hogy igazam van. Nyilván ezt így nem mondják ki de jelenleg az a társadalmi terend a Nyugati világban hogy a nőnek le kell vetkőznie. A médiától kezdve a szórakoztató iparon át a divatig mindenhol ez az üzenet.
"Dehogynem, pl. átlagosan sokkal gyorsabb és komolyabb orvosi ellátásban részesül, ha pl. baleset, betegség érné. Sokkal nagyobb létbiztonságban van idős korára (nyugdíj, juttatások, támogatások, stb.)"
Ezek is az anyagi kategóriába tartoznak.
"És? Az ő döntése. Ezt jelenti a függetlenség, a szabadság. Igen, ezzel jár, de minden éremnek két oldala van. Valamit valamiért."
Látom tényleg nem érted. Ez se nem függetlenség se nem szabadság. A Nyugati társadalom dupla terhet vár el a nőktől amit nem lehet teljesíteni. Igen, válaszhatsz de mindkét választás csak rossz lehet. Válaszhatod a családot, gyereket de akkor szegények lesztek mert egy kereső nem tudja eltartani a családot. Válaszhatod a karriert de akkor meg nem lesz családod, gyereked és későbbnem lesz aki fizesse a nyugdíjad. Megpróbálhatod mindkettőt de arra rámegy az egsézsséged vagy a családod. Ez a rendszer hosszabb távon a társadalom széteséséhez vezet. A Nyugati világban mindenhol öreg a társadalom pontosan ezért és mindenki látja hogy nem fenntarható.
"De ugyan kérlek mutasd már meg nekem hol követelik meg a nyugati világban a nőktől hogy levetkőzzenek ahhoz, hogy nőként kezeljék őket? Addig nem engedik előre az ajtónál, vagy addig nem húzzák ki neki előre a széket, amíg le nem vetkőzik? Vagy hogy gondolod ezt?"
Ha levetkőzöl kb mindenhol több esélyed van mintha zártan öltözködnél.
"Tehát én egyáltalán nem tapasztalom ezt a levetkőztetős dolgot, amit te itt megpróbálsz általánosságban a nyugatra erőszakolni, vagyis te (is) általánosítasz extrém példákból (már ha vannak ilyenek)."
Már sokadszorra írod le de mindenki tudja hogy te sem gondolod komolyan :) Bármerre nézzel ezt fogod látni. Például nézz szét hány hirdetésben próbálnak lengén öltözött nőkkel eladni valamit. A prostitúció pedig a Nyugati világban gyakorlatilag már legális. Ezernyi példát lehetne felsorolni. Nézd meg hogy öltözködnek ma fiatal lányok. Néhány évtizede a prostituáltak öltözködtek így ami most normális egy tizenévesnek.
"De ez alapján te miért várod el, hogy téged komolyan vegyenek, ha a saját habitusod alapján sem komolyan vehető az, amit csinálsz?"
Tehát azt akarod behazudni hogy a lengén öltözött nő nem az ideális a Nyugati világban és ez általánosítás részemről? :)))
"Szimplán hazudsz, Svédországban 2014-et követően ugrott meg jelentősen a nők ellen elkövetett erőszakok száma. Konkrétan többszörösére nőtt. Sőt a férfiak ellen elkövetett erőszakok száma is emelkedni kezdett enyhén. Előtte stagnált. A migráció pedig 2012-13-től kezdett fokozódni, ami szépen meg is látszik a bűnözési statisztikákban. Nem csak szexuális abúzusról van szó egyébként."
Mond te vak vagy vagy hülye? Belinkeltem egy statisztikát ami 2003-tól mutatja mennyi nemi erőszak történt Svédországban és egyértelműen kiderül hogy 2014 előtt is nagyon sok nemi erőszak történt Svédországban. Folyamatosan Svédország rendelkezett az egyik legrosszabb statisztikával már jóval 2014 előtt is. Plusz a másik statisztikából kiderül hogy keresztény országokban történik a legtöbb nemi erőszak világszerte. Szóval semmi köze a muszlimoknak ehhez. Egyébként a gyilkossági statisztikában is az a helyezet hogy keresztény országokban történik a legtöbb gyilkosság is. Szóval a keresztény vallás, kultúra erőszakossága áll emögött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!