Sokadszorra is: honnan tudod, hogy a Biblia igaz?
" A bibliamagyarázó részek nyilván a Bibliáról szólnak, természetesen csak az isten létének bizonygatásara vett érvek azok, amiknek semmi köze a Bibliához."
Kivéve, hogy az egésznek az alapja a Biblia
"A birtokos szerkezet felfogásához már kevés a logikád?"
Nocsak, elkezdted a felső tagozatot az általánosban. Akkor csak hatottam rád. Szuper!
"Nocsak, elkezdted a felső tagozatot az általánosban. "
Látod, már egy általános iskolás felső tagozatos is képes rólad megállapítani, hogy defektes vagy :)
"Kivéve, hogy az egésznek az alapja a Biblia"
Kivéve pont az istenérveknek. Se az ontológiai, se a mozgásbol vett, se az összes többi istenérvből nem következik hogy ne szólhatna ez akármelyik monoteista vallás istenéről, vagy akár egy olyan istenről amelyikhez köze nincs egyetlen valaha létezett vallásnak sem.
"Nocsak, elkezdted a felső tagozatot az általánosban."
Elég ciki hogy engem akarsz gúnyolni amikor te hasaltál el egy egyszerű birtokos eset értelmezésénél :)
De ha neked ennyire nem megy, kérdezd meg a tanító nénit, mi a különbség a Mikulás és egy kisgyerek Mikulásról való meggyőződése között! Akárhány éves is vagy, hasznos tudás ha nem buksz bele egy ilyen, közel sem bonyolult nyelvtani szerkezetbe ;)
"Ezt a vitát is elvesztetted"
Azzal, hogy rámutattam, hogy még az imádott istenérveid sem téged igazolnak, és hogy még az alapvető nyelvtannal is hadilábon állsz?
Ezek szerint nálad egy vitát elveszteni sem azt jelenti, mint a valóságban :D
Ne etesd a trollt!
56 hozzászólás alatt leeshetett volna, hogy van aki CSAK vitát akar provokálni.
BÁRMIT mondhatsz neki, tartalomtól függetlenül vitába száll veled (kivéve ha a kreacionizmust dicséred), vagy mert élvezi, vagy mert haszna van belőle.
Vidiripi
Akkor sokadszorra!
A Bibliában nagyon sok történelmi tény van, és természetesen sok minden más is.
De hisszük és nem tudjuk! Mivel épp ez a lényege a dolognak.
Hinni!
- Hinni Istenben, hinni a megváltó Jézus Krisztusban!
Hinni Istennek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!