Miert mondjak hogy "Az iszlam a beke vallasa"?
Ami erdekes szamomra hogy mennyi merenylet tortenik ennek a vallasnak a neveben.
Nem azt mondom hogy minden muszlim terrorista de a legelvetemultebbek gyakran azok. Ha tenyleg egy bekes vallas lenne akkor azok az emberek akik a legjobban kovetik nem artananak mas embereknek.
De ha nem akarja megállítani a GONOSZT akit Ő TEREMTETT akkor milyen jogon lehet egy ilyen lényt jónak nevezni? Gyakorlatilag ő kreálja a problémát a világban és téged büntet meg ezért.
Persze, hogy ateista vagyok. Te is az lennél ha a környezeted nem mossa ki az agyad. Egy ember se születik se kereszténynek, se muszlimnak, mindenki ateistaként kezdi.
#181: Hiszed vagy sem, megértelek téged.
Én mégis szeretem Allahot, és szeretnék a közelében lenni. Alávetem magam az Ő akaratának, hiszen ez az Iszlám lényege. És hiszek az Ő jóságában. Sose felejtsd el, Ő nem csupán könyörületes hanem igazságos is.
Az ember természetes állapota, hogy hanif vagyis egyistenhívő az Iszlám szerint.
"Gyakorlatilag ő kreálja a problémát a világban és téged büntet meg ezért."
Allah hatalmasabb mint hinnéd, már előre elrendezte a jövőt is. A világban nincs "probléma", semmi sem történhet Allah tudta nélkül.
Abdullah
"Engem azzal vádolt az egyik féleszű"
A másik kérdésnél éppen engem kritizáltál, hogy a birka jelzőt használtam, te pedig simán leféleszűzől másokat. Érdekes ember vagy, az biztos.
"Gyakorlatilag a kapitalizmust kritizálom most, ami a zsidó-keresztény kultúrából nőtt ki"
Melyik keresztény tanításra alapozod a kapitalizmust? A kapitalizmus ellentéte, a kommunizmus is Európában jelent meg, még sincs köze a kereszténységhez, sőt ellene van. Olyan dolgokat próbálsz összekapcsolni, amiknek semmi köze egymáshoz.
182/
De belegondoltál abba, hogy mi van akkor ha a te allahod mégsem létezik? Mi van akkor ha a vallás nem több egy ügyes trükknél a tömegek irányításához?
Elvégre bizonyítékod az nincs a létezésére, az egész csak hit kérdése. Én is mélyen hihetném, hogy a szemeteskukámtól függ a lelkem megváltása és alapíthatnék egy vallást is köré, de ettől még nem lenne igazam. Tudom ez nem fog meggyőzni de legalább gondolkodj el kérlek.
"Melyik keresztény tanításra alapozod a kapitalizmust? A kapitalizmus ellentéte, a kommunizmus is Európában jelent meg, még sincs köze a kereszténységhez, sőt ellene van. Olyan dolgokat próbálsz összekapcsolni, amiknek semmi köze egymáshoz."
A kamatszedés egyértelműen a zsidó-keresztény kultúra terméke. A nyugati bankrendszer ezen alapul, és ez a kapitalizmus egyik alapköve.
Az Iszlám szigorúan tiltja a kamatszedést !
Hidd el tudom miről beszélek. (bár úgy sem fogsz hinni nekem :D)
"A másik kérdésnél éppen engem kritizáltál, hogy a birka jelzőt használtam, te pedig simán leféleszűzől másokat. Érdekes ember vagy, az biztos."
Hát akkor most bocsánatot kérek tőled. Az itteni keresztények rossz hatással vannak rám. Arra az illetőre mi mást mondhatnék, aki gyakorlatilag el akarták küldeni engem innen ? Ő nem szégyenli magát egyébként ?
Na most lépek, jók legyetek.
Abdullah
#184:
"De belegondoltál abba, hogy mi van akkor ha a te allahod mégsem létezik? Mi van akkor ha a vallás nem több egy ügyes trükknél a tömegek irányításához?"
Ugyanmár Godaime ! Minden vallásos ember belegondolt már ebbe. Valaki tagadja maximum.
Allah pontosan tudja, hogy emberek vagyunk, és vannak pillanataink amikor meggyengül a hitünk Benne. Ő mégis arra kért minket hogy higgyünk Benne, és bízzunk Benne. Allah sohasem szegi meg az ígéretét.
Te pedig belegondolhatnál abba, hogy mi lesz veled, ha a Magasztos Allah létezik !
Abdullah
"A kamatszedés egyértelműen a zsidó-keresztény kultúra terméke. A nyugati bankrendszer ezen alapul, és ez a kapitalizmus egyik alapköve."
Amíg Európában ténylegesen keresztény uralkodók voltak, a kamatszedés tilos volt. Tehát ebben nincs igazad.
"Az Iszlám szigorúan tiltja a kamatszedést !"
Nézd meg, a legtöbb pénzváltó muszlim, a váltás haszna is kamat. Egyik se középárfolyamon vált. Ezek szerint akkor még sem tiltja, vagy csak bizonyos keretek közt tiltja.
"Az itteni keresztények rossz hatással vannak rám."
Ez lehet kölcsönös.
186
Ha véletlenül létezik, ő már tudja mi a véleményem róla. Egy gusztustalan féregnem tartom őt is és minden pedofil prófétáját. Ha kényszerítene se akarnék vele egy menyországban élni.
"Az iszlám országokban azonban ez a szabadság nincs meg. Egy nő nem választhat olyan karriert, amilyent akar, a férje tulajdonát képezi. A nyugati országokban lassan a kutyáinknak is több szabadság van adva."
Jártál egyáltalán muszlim országban? :) Mert amit leírtál az a legextrémebb Szaud-Arábiára igaz. Egyébként meg a keresztény vallás szerint van az hogy a nő a férje tulajdona.
"olyan életet teremthet magának amilyen akar a nemétől vagy a szexuális beállítottságától függetlenül."
Jó hogy mondod. Most éppen az azonos neműek párkapcsolata a legfontosab téma nyugaton. Mintha nem lenne elég aberráció.
"Ahogy az emberek okosabbak és felvilágosultabbak lesznek, egyre kevésbé fogják tűrni az elnyomást."
Nálad az emberek kizsákmányolása és az aberrációk terjesztése egyenlő a felvilágosultsággal?
#188:
"Ha véletlenül létezik, ő már tudja mi a véleményem róla. Egy gusztustalan féregnem tartom őt is és minden pedofil prófétáját. Ha kényszerítene se akarnék vele egy menyországban élni."
Az angyalok feljegyezték amit most leírtál nekem. In Sha Allah.
Abdullah
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!