Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Miert mondjak hogy "Az iszlam...

Miert mondjak hogy "Az iszlam a beke vallasa"?

Figyelt kérdés

Ami erdekes szamomra hogy mennyi merenylet tortenik ennek a vallasnak a neveben.

Nem azt mondom hogy minden muszlim terrorista de a legelvetemultebbek gyakran azok. Ha tenyleg egy bekes vallas lenne akkor azok az emberek akik a legjobban kovetik nem artananak mas embereknek.

2021. júl. 25. 13:13
 211/230 anonim ***** válasza:
0%

"Az egy rendkívül jó bankrendszer lehet, hogy lényegében nincs bevétele, ha nem szedhet kamatot, mégis működik."

Nem kamatszedésen, hanem részesedési elven működik. Külön kutatómunkát igényelne utánamenni.

Abdullah

2021. aug. 4. 22:16
 212/230 anonim ***** válasza:
100%
2 perces ima? Hamar lefutod a kötelező köröket.
2021. aug. 5. 08:19
 213/230 anonim ***** válasza:
22%

#212: Természetesen csak a màsodik vàlaszom utàn mentem.

Nem vagyok keresztény hogy 2 perc alatt le tudjam.

Abdullah

2021. aug. 5. 08:28
 214/230 anonim ***** válasza:
100%
Igaz, neked 1 is elég. :)
2021. aug. 5. 09:54
 215/230 Godaime ***** válasza:
53%
Miért kell imádkoznod egyébként? Az istened nem tudja magától, hogy tiszteled? Vagy esetleg tudja és mégis megköveteli, mint valami nárcisztikus zsarnok?
2021. aug. 5. 10:04
 216/230 anonim ***** válasza:
0%

#215: A napi ötszöri ima -egyébként erősen ajánlott ezenfelül többször is leborulni, az 5 csak az abszolút kötelező- elsősorban nekem jó. Én nagyon jól érzem magam tőle, megnyugtatja a lelkem.

Ha eltàvolodsz Istentől azzal nem Istennek àrtasz, hanem magadnak. Ha nem imàdkozom csak magammal tennék rosszat.

Abdullah

2021. aug. 5. 10:13
 217/230 Godaime ***** válasza:
55%
Miért jó neked ha olyan valamihez imádkozol, ami nem is létezik? De még akkor is ha véletlenül létezik egy ilyen lény, az imádságokkal csak az ő egoját fényezed, neked ebből sok hasznod nincs.
2021. aug. 5. 11:03
 218/230 anonim ***** válasza:
0%

#217:

Amikor imàdkozom megtalàlom a Békét, ezért jó nekem. Hiszen az Iszlám a béke vallàsa.

Abdullah

2021. aug. 5. 11:15
 219/230 anonim ***** válasza:
0%

"Miért jó neked ha olyan valamihez imádkozol, ami nem is létezik? De még akkor is ha véletlenül létezik egy ilyen lény, az imádságokkal csak az ő egoját fényezed, neked ebből sok hasznod nincs."

Ha valaki jót tesz veled akkor nem köszönöd meg? Mondjuk belőled kinézem hogy nem, de egy értelmes kulturált ember így tesz. Allah megteremtett a semmiből, életet adott és mindent ami szükséges ahhoz hogy jól élj. Továbbá értelmet adott neked és szabad akaratot. Szerintem még te is beláthatod hogy ezek jó dolgok amiért hálával tartozol.

Egyébként honnan veszed hogy nem létezik? Az agyhalott ateisták közlik tényként.

2021. aug. 5. 11:27
 220/230 Godaime ***** válasza:
69%

Ez csak a te vallásod szerint van így. Más vallások mást mondanak. A valóságban pedig, amiben az agyhalott ateisták élnek, nincsenek istenek. A tudomány már régen megcáfolta az összes teremtéstörténetet.

De mint az előbb mondtam, ha az istened valóban mindentudó és mindenható, nem kell naponta ötször leszopnod az ő hatalmas egoját hogy tudja mennyire hálás vagy. Ez a szokás gyakorlatilag értelmetlen és haszontalan még akkor is ha létezik az istened.

2021. aug. 5. 11:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!