Mohamednek angyal jelent meg vagy sátán?
"Én azt látom hogy az iszlám sem jobb az egyháznál. Hiszen kb. 10 millió ujgur nem érdekli. Még annyira sem hogy legalább felszólaljon az ujgurokat ért atrocitások miatt"
Muszlim internetes fórumokon sokszor kiàllnak mellettük. Magam làttam.
A politikàt nem követem.
Abdullah
“Muszlim internetes fórumokon sokszor kiàllnak mellettük. Magam làttam.”
Amikor Emmanuel Macron megvédte a szabadvélemény nyilvánításhoz való jogot azzal, hogy kiált a Mohamed karikatúrákat készítő Charlie Hebdo magazin mellett, szerte az iszlám világban tömegtüntetések voltak, a francia termékek bojkottálását követelték, stb.
Az ujgurok mellett pedig (akiket modern kori gulágon tartanak fogva) kiállnak az internetes fórumokon. Hát ez szép.
“De ez így nem igaz. Ha megnézed az alábbi táblázatot ami országonként írja a termékenységi rátát, látszik hogy sok keresztény országban igencsak magas.
Ugye Afrika nagyobb részt keresztény magas termékenységi rátával. Ha összeségében nézzük akkor a termékenységi ráta nem sokkal magasabb muszli országokban mint keresztény országokban.”
Itt nem a vallási csoportok születési rátája látható, hanem az átlag születési ráta az országokban. Tehát hiába van az európai országokban alacsony születési ráta az őshonos lakosság körében, viszont magas a (nagyrészt muszlim) bevándorló hátterű lakosság körében, itt átlagot számolnak. Kétségbe esett próbálkozás volt ez a részedről.
Érdekes hogy most úgy akarod beállítani mintha a keresztényeket érdekelné mi történik az ujgurokkal. A dél szláv háború idején a keresztény "békefenntartó" katonák, átadták a muszlimokat a szerbeknek akik haláltáborokban legyilkolták őket. A keresztény európai országok végignézték ahogy Európa közepén keresztények kiirtják a muszlimokat. És ez nem valamikor a középkorban történt hanem 1995-ben.
Az ujgurok esetében az ENSZ-nek kellene közbelépnie de nem tesz semmit. Ugye az ENSZ biztonsági tanácsában keresztény többségű országok vannak.
"Itt nem a vallási csoportok születési rátája látható, hanem az átlag születési ráta az országokban. Tehát hiába van az európai országokban alacsony születési ráta az őshonos lakosság körében, viszont magas a (nagyrészt muszlim) bevándorló hátterű lakosság körében, itt átlagot számolnak. Kétségbe esett próbálkozás volt ez a részedről."
Mondom, ha értelmi fogyatékos vagy nem tudok veled mit kezdeni. Én nem az alacsony termékenységi rátával rendelkező európai országokról beszélek hanem a magas termékenységi rátával rendelkező keresztény afrikai országokról. Egyébként a muszlim többségű vagy jelentős őslakos muszlim népességű európai országokban szintén alacsony a termékenységi ráta mint például Bosznia, Albánia, Macedónia és Törökországban is 2 körüli ami az ideális érték.
"Érdekes hogy most úgy akarod beállítani mintha a keresztényeket érdekelné mi történik az ujgurokkal."
Félre értettél, csak azt mondtam, hogy a muszlimokat jobban zavarja ha valaki lerajzolja a hamis prófétájukat mint az, hogy gulágra viszik a hitbéli testvéreiket.
"Mondom, ha értelmi fogyatékos vagy nem tudok veled mit kezdeni. Én nem az alacsony termékenységi rátával rendelkező európai országokról beszélek hanem a magas termékenységi rátával rendelkező keresztény afrikai országokról. Egyébként a muszlim többségű vagy jelentős őslakos muszlim népességű európai országokban szintén alacsony a termékenységi ráta mint például Bosznia, Albánia, Macedónia és Törökországban is 2 körüli ami az ideális érték."
Te vagy az értelmi fogyatékos, vagy csak torllkodsz, harmadik lehetőség. Amiket te össze hordasz, és úgy állítod be, mintha ezzel megfácolnál (nem csak ennél a válasznál, hanem végig a kérdés alatt), ha te komolyan azt hiszed magadról, hogy folyamatosan jól érveltél, akkor klinkai eset vagy, illetve ha nem akkor troll vagy.
Sem, hogy az afrikai országokban magasabbak a termékenységi ráták, sem az, hogy Boszniában, Albániában, Macedóniában és Törökországban 2 körüli ami az ideális érték, nem cáfolja meg azt, hogy a muszlimoknál átlagban magasabbak a termékenységi ráták, sem azt, hogy az európai országokban az afrikai és közel-keleti muszlim migránsoknál magasabbak a termékenységi ráták, ebből kifolyólag a Pew Research tanulmányra sem cáfoltál rá.
Ha ezt el kellett Magyaráznom, akkor te egy igazi idióta vagy, vagy ha tisztában voltál ezzel, mégis leirtad, akkor troll vagyok. A kettő közül melyik?
"Félre értettél, csak azt mondtam, hogy a muszlimokat jobban zavarja ha valaki lerajzolja a hamis prófétájukat mint az, hogy gulágra viszik a hitbéli testvéreiket."
Nem zavarja jobban csak a nyugati média felkapta a karikatúra témát és a csapból is ez folyik.
"Sem, hogy az afrikai országokban magasabbak a termékenységi ráták, sem az, hogy Boszniában, Albániában, Macedóniában és Törökországban 2 körüli ami az ideális érték, nem cáfolja meg azt, hogy a muszlimoknál átlagban magasabbak a termékenységi ráták, sem azt, hogy az európai országokban az afrikai és közel-keleti muszlim migránsoknál magasabbak a termékenységi ráták, ebből kifolyólag a Pew Research tanulmányra sem cáfoltál rá."
Mit is mond a Pew Research tanulmány pontosan? Mert ti azt hazudtátok be hogy csak a születésszám miatt növekszik a muszlimok száma. Az hogy erről egy David Wood videót linkeltél az garantálja hogy megint egy keresztény hazugságról van szó. A kedvedért utánanéztem ls az a helyzet globálisan keresztényeknél 2.7 a termékenységi ráta, muszlimoknál pedig 2.9 tehát nem nagy a különbség. Azt pedig tény hogy az iszlámra térnek át a legtöbben.
"Ha ezt el kellett Magyaráznom, akkor te egy igazi idióta vagy, vagy ha tisztában voltál ezzel, mégis leirtad, akkor troll vagyok. A kettő közül melyik? "
Maradok annál az opciónál hogy értelmi fogyatékos vagy és hazudozol mit a vízfolyás.
"Mert ti azt hazudtátok be hogy csak a születésszám miatt növekszik a muszlimok száma."
Nem ezt mondtuk, ne értetlenkedj már, csak azt mondtuk, hogy a születésszám miatt a LEGGYORSABBAN növekvő vallás az iszlám, nem azt mondtuk, csak amiatt növekszik. Még ezt sem értetted meg, de én vagyok az értelmi fogyatékos?
De azt mondtátok és általában ez egy gyakran elhangzó keresztény hazugság.
Tehát akkor elismered hogy az iszlám vallásra térnek át a legtöbben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!