Az iszlám vallás miért nem szakadt darabokra, úgy, mint a kereszténység?
Megszámlálhatatlanul sok keresztény felekezeteket létezik, és mindegyik azt gondolja, hogy nála van az igaz tanítás. Bizonyos esetekben még abban sem tudnak mégegyezni, hogy mi a Biblia, mert más a kánon egy ortodoxnak, mint egy kálvinistának. Tehát nem igazán hiszek a kereszténységben.
Ami engem érdekelne, hogy az iszlám hogyan tudta megőrizni az egységét, hogy náluk nincs több tízezer felekezet, és egy Korán van, amit minden muszlim olvas?
"A törökök egész Kelet-Európát elfoglalták"
Pusztán védekezésből igaz?
"Keresztényeknek tudom hogy ez a vágya."
Lehet van olyan keresztény, akinek ez a vágya, de a keresztények ezt nem lépték meg. A muszlimok megtették, lásd mekkora területekre terjed ki a hatalmuk.
"Pusztán védekezésből igaz?"
Nem. Ahogy írtam muszlim államok is hódítottak de az tény hogy a magyarok akarták előbb leigázni a törököket. Az is tény hogy a Török-Birodalom területén békében élhettek a keresztények, mig keresztény területen kiirtották a muszlimokat.
"Lehet van olyan keresztény, akinek ez a vágya, de a keresztények ezt nem lépték meg. A muszlimok megtették, lásd mekkora területekre terjed ki a hatalmuk."
Mit nem léptek meg te hazug? Az USA már a sokadik muszlim országot rohanta le a hadseregével.
"Téged minimálisan sem zavar, hogy muszlim öli a muszlimot, mi? "
Azok keresztények álruhában.
Amúgy milyen konkrét bizonyítékod van, hogy mindezen terrorszervezeteket a nyugat hozta létre?
S most itt a bizonyíték szón van a hangsúly, nem azon, hogy neked mi tűnik logikusnak.
Például a közel-keleti keresztények nyilatkozat. Ez megteszi neked bizonyítéknak? A közel-keleti keresztény egyházak kiadtak egy közös nyilatkozatot amiben leírják hogy valójában a nyugat hozta létre és támogatja az ISIS-t és az ehhez hasonló terrorszervezteteket és a muszlim államok védik a keresztényeket:
Itt az eredeti nyilatkozat:
Szóval a közel-keleti keresztények megerősítik amit mondtam. Hiába pontoztok le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!