Kereszténység, tagadd meg ön magad??
A kereszténységben, sok félre informáló vallás van.
A valódi keresztény életben nincs önmegtagadás. Mindössze magas erkölcsi elvek betartása.
"Tagadd meg ön magad, te magadtól semmit se tégy, csak is a bibliaban írtak alapján elj mert ha nem pokolba kerülsz!"
Huh, haver, te honnan vetted a keresztény teológiai ismereted? A Blikkből?
Na segítek: mivel Jézus teremtette az embert, pontosan tudja, hogy az ember mikor önmaga. Akkor önmaga, ha hisz Jézusban.
A keresztény azért lesz hívő, hogy a bűntől torzult pszichéjét egyenesbe hozza. A hívő, ahogy én is tökéletesen egyetért a Biblia gyakorlatával, olyan akar lenni, ami benne szerepel. Semmiféle kényszer nincs.
"Lelki roncs lesz beloled ezert mondtam hogy minel elobb egesd el a bibliat mert tonkretesz"
Természetesen ezt is választhatod. De ne feledd, kizárólag te felesz magadért!
"Ez annyira gáz az ember egyszer él a földön és azzal hogy kivel szexel vagy bulizik vagy cigizik ezzel szerintem nem árt senkinek"
Aham, szóval az örök életet kihagytad, csak a számodra kényelmetlen dolgokat szedted ki a Bibliából. Az örökélet is benne van.
De nyugodtan cigizz, bulizz, drogozz, stb. Tedd fel erre az életed. Kb. 35-40 évesen már iszod is majd a levét.
Amit leírtál, annak semmi köze a kereszténységhez.
Aki a bibliát követi, az olyan mintha pszichológushoz kárna, van egy segítője, ettől még teljesen önálló, szabad életet él. Hálából és szeretetből cselekszik jót másért, nem mert fél akármitől.
A pokol nem egy hely hanem állapot. Te is pokolban élsz.
A cigizés nem árt senkinek? Olvass má rutána te fideszes bunkó, suttyó, idióta. Akkor is árt ha nincs körülötted senki.
Az a vicc hogy tulajdonképpen az összes vallás és világnézet az emberi szubjektivizmus eredménye,és pont ezek az emberek kérik azt,hogy tagadd meb a saját szubjektivizmusodat,és kövesd vakon őket,pont azt a szubjektivizmust,aminek köszönhetően ők elméletileg "megvilágosodtak" ergó majd mi megmondjuk neked mi a jó meg te mi vagy,ki vagy,és mindegyik kijelentés szerűen teszi ezt,most akkor én melyiket válasszam mikor szöges ellentétei egymásnak?Azt amelyik hamarabb volt?Vagy amelyiknek több a követője?Vagy Vagy hozzak létre én is egyet?Vagy amelyiket ÉN értelmesnek látom?De amit én értelmesnek látok azt megint csak a saját szubjektív megítélésem szerint látom értelmesnek,ugyanis ha nincs emberi szubjektivitás,hit sincs,mert a hitet is a saját megítélésed nyomán generálod...Például egy jóformán léttudat nélküli szellemi fogyatékos ateistának vagy hívőnek minősül?
Hit nélkül van gondolkodás,de gondolkodás nélkül nincs hit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!