Miért kell hinni az evolúcióban ami egy nagy hazugság, és miért nem lehet hinni egy olyan könyvben, ami Jehova Isten iratot, és teljes igazságon alapszik?
"Bármikor jöhet újból egy olyan kavics, ami a dinókat kivégezte. Egy ilyen velünk is végezne."
Persze, a meteorit nevű mese:) De ezt már egyszer módosították, most megint ez van terítéken? Kár, hogy ép lágyszövetet találtak egy dinócsontban, tehát 4000 évesnél nem lehet idősebb, de ez ne zavarjon titeket:)
Nem zavar, inkább az, hogy kijelented a 4000 évet, meg hogy nem is maradhat fent, de nem azt , hogy a többi kormeghatározás szerint mikori is a csont és ugye a körülötte lévő közet stb.., mert ha az azt mondja, hogy régi, akkor lehet az a helyzet, hogy bár jellemzően nem marad meg, de a körülmények alakulhatnak úgy, hogy mégis megarad lágyszövet.
Amúgy honnan van a 4000 év , linkelnéd, mert én máshogy tudom:)
Az a baj veled ,hogy vitaképtelen vagy. Már korábban elmondtuk ,hogy mi az az evolúció s hogyan működik, mik bizonyítják. Szinte el sem olvasod a válaszainkat csak bújod a vallásos propaganda oldalakat amiket korábban emlegettél. Ezért linkeltem a Talk Originst. Ott elég sok kérdésre választ kaphatnál ha egy picit is érdekelne a természettudomány de nem, csak meglátszik egy szót a válaszainkban s eszedbe jut ,hogy ez benne van az egyik vallásos maszlagban s ide bemásolod. Mi is kérdeztünk jópár át de te semmire sem válaszolsz de azért minden kommentednél úgy csinálsz mintha valami nagy filozófiával megdöntötted volna az evolúciót. Ha így gondolod akkor nyugodtan mehetsz publikálni ezeket s máris egy Nobel díj büszke tulajdonosa lehetnél.
Emlegetted egy saját kísérletedet de valamiért azóta mèlyen hallgatsz róla. Azt mondod találtak 4.000 éves dinószövetet de szerinted hogy állapították meg a korát ? Mert a kreacionisták szerint minden kormeghatározási módszer pontatlan s áltudományos. Azt mondod ,hogy a szelekció szab határt a családoknál de ,hogy hogy azt nem mondod. Illetve de mert “kiszűri a mutánsokat”. Erre már válaszoltunk s mellesleg ezt a fajkeletkezés tagadására szoktátok felhozni, nem családra. Itt pörögsz a materializmuson meg korábban a liberalizmuson de ,hogy miért azt szerintem te sem tudod. Van bármi érdemleges válaszod a kérdéseinkre ? Ne azokról a vallásos oldalakról másolj mert azokat ismerjük.... persze gondolom most is csak kitérsz a válaszadás alól s nagy mellénnyel kijelented ,hogy győztél, “nincs bizonyíték az evora” ...
"Kár, hogy ép lágyszövetet találtak egy dinócsontban, tehát 4000 évesnél nem lehet idősebb, de ez ne zavarjon titeket"
Már miért ne lehetne idősebb?
194: mert lágyszövet, ahogy a neve is írja 😅😅😅😅
Valóban ennyire nem ismeritek a biológiát, hogy azt sem tudjátok, hogy a lágyszövet miért is nem lehet öregebb?? 😆😆😆😆😆
Nagyon röhögök 😀
"mert lágyszövet, ahogy a neve is írja"
És? Ezzel nem magyaráztál meg semmit.
A szöveti bomlás is egy biológiai folyamat, és semmi nem indokolja hogy ha ezt valami meggátolja a működésben (pl az állat hirtelen megfagy), akkor ne prezerválódhatna a szövet évmilliókig is.
"Föld 6.000 éves és lapos mert Hovind bácsi "
Jellemző, magadból indulsz ki. így kell az első mondattal nullázni magad:)
Ezért hisztek az evó mesében, meg hasonlókban, mert nem tájékozódtok:) Csak azt hiszitek el, ellenőrzés nélkül, amit Dawkins és a hasonszőrű őrültek mondanak.
Ém, kisfiam, nem Hovindot hallgatok, hanem saját magam járok utána a dolgoknak, mert engem az igazság érdekel, függetlenül a vágyaimtól.
Titeket meg az istengyűlölet hajt, ennek mindent beáldoztok. Annyira tudománytalanok az evós tudósok "bizonyításai", hogy én magam simán megcáfolom a nagy többségét. (Jééé, ezt nem Hovind mondja...).
" a tudósok pedig mind hazudnak mert az nekik valamiért jó"
Nem, csomó tudós ID-s, azok nem hazudnak. Erről sem hallottál...
Az evós tudósok meg ebből élnek, és ez bizony jó nekik, ha hiszed, ha enm.
Dawkins és Szathmáry Eörs is beismerte, hogy az evót nem kehet bizonyítani, sőt, Dawkins pontosan tudja, hogy ID van.
"Ezért nem működik a materialista tudomány álltal kitalált autó, ház, központi fűtés, gyógyszerek, védőoltások stb ...."
Na ez meg remek összefüggés.Ennek semmi köze a materializmus világnézethez. Ezek szimpla tudósok, akik ezeket kitalálták, többségük Jézus hívő.
És azért, mert egy védőoltás működik, nem bizonyítja, hogy az evó igaz. Banális logikai hiba. És az a szörnyű, hogy nem is próbáljátok leplezni, hogy mennyire híján vagytok a logikai következtetéseknek, nyíltan nyomjátok a világba a nagyobbnál nagyobb ökörségeket.
"Egyébként: meteorit nevű mese ? Már azok se léteznek, mi ?"
Ecsém, arra em emlékszel, h mire írtam?:) Olvass már vissza, ne bizonygasd tovább az ostobaságod.
Vagy te tényleg így akarsz az evónak jogosultságot szerezni, hogy azt írtam, hogy szerintem mese, h a dinókat egy meteorit becsapódás pusztította ki. Erre te meg azt írod, hogy nem hiszek a meteoritokban.
Hát nagy gratula nektek, evó hívőknek:) Kifejezetten neked,Tevenyereggyarto
Kár, hogy nem vagyok evós. Írnék jó nagy marhaságokat egy könyvben, ti meg tonnaszámra vennétek
"A szöveti bomlás is egy biológiai folyamat, és semmi nem indokolja hogy ha ezt valami meggátolja a működésben (pl az állat hirtelen megfagy), akkor ne prezerválódhatna a szövet évmilliókig is."
Mert nem, ne találj már ki marhaságokat. Ezt még az evós tudósok is tudják. Mondjuk ekkora marhaságokat nem is írnak, inkább tagadják a lelet létezését, mert tudják, h megfagyva is csak 1-2 ezer évig marad fent. Ez tiszta természettudomány, amivel láthatóan igen nagy bajotok van
"Mert nem"
Elképesztő szellemi mélységekről tanúskodik az érvelésed...
Azon kívül, hogy "merénaszontam", fel tudsz mutatni bármit is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!