Miért kell hinni az evolúcióban ami egy nagy hazugság, és miért nem lehet hinni egy olyan könyvben, ami Jehova Isten iratot, és teljes igazságon alapszik?
1
Őszintének tűnik a véleményed, és én megköszönöm, hogy leírtad. De csak azért gondolkodol így, mert nem vagy tájékozott a témában.
Elmondom miért gondolom így. Krisztus beszélt arról, hogy csak két lehetőség létezik: vagy a Teremtőnek engedelmeskedik az ember, vagy Sátánnak! Nincsen harmadik lehetőség. A te szóhasználatoddal élve vagy Jehova "mossa" tisztára a gondolkodásunkat, vagy Sátán vezet félre. Isten nem alakoskodik, nem hazudozik az embereknek, őszintén elmondja mit vár el tőlünk, hogy legyen az embernek választási lehetősége. Nem kényszerít semmire, csak kínálja ránk a SZERETETÉT. De Sátán nem így tesz! Ő attól kezdve hogy ártott az embernek, a titokzatosság homályából vezeti félre tudatosan, szándélosan és erőszakkal az emberek többségét(ezért mondta Krisztus, hogy a széles úton sokan járnak) úgy, hogy arról a legtöbb embernek fogalma sincsen. Pál apostol ezt mondta erről: "Ha leplezett a jó hír, melyet hirdetünk, azok között leplezett, akik elpusztulnak, akik között ennek a világrendszernek az istene megvakította a nem hívők elméjét, hogy ne lássák annak a dicsőséges jó hírnek a fényét, amely Krisztusról szól, aki teljesen olyan, mint Isten." 2Korintusz 4:3,4
Ha bármennyi életem lehetne, annak semmi értelme nem lenne, ha nem hagynám, engedném, sőt kérném a Teremtőmet, hogy tisztítsa meg, igazítsa ki a gondolkodásomat ennek az Istentelen világnak az összes szennyétől!!
" Tudsz bármilyen hiteles bizonyítékot felmutatni bármire is? Nyilván nem, csak azt fújod amit belemeséltek a fejedbe egy szektában." - igen többszörösen hiteles bizonyítékkal a Biblia rendelkezik önmagáról! Amit "meséltek" nekem a Bibliáról, azt MIND belőle mesélte maga az, aki megteremtett tégedet is, engemet is. Te hányszor olvastad el a Bibliát, hogy ennyire rossz véleményed van róla?
Te érzékeled mennyire másként gondolkodunk a Teremtőnkről mi ketten? Az én agyamat Jehova Isten a Teremtőm mossa! És a tiédet? Magadhoz légy őszinte, amikor (ha) megvizsgálod önmagadat ebben a kérdésben. Hiszen nem embereknek, Istennek kell számot adnunk önmagunkról függetlenül attól, mások mit gondolnak rólunk.
Héberek 4:13
"És nincs olyan teremtmény, amely rejtve lenne előtte, hanem minden meztelen és leplezetlen annak szeme előtt, akinek számot kell adnunk."
Bizonyíts...
Cáfold, meg tudományosan,hogy az evolúció hazugság.
A tudományos azt jelenti, hogy dokumentáld és végezz kísérleteket, hogy pl:
nem változik a génállomány, hogy nincs természetes szelekció stb..
A kérdést és a kérdezőt ("iratot"?) nem minősítem.
De te, Zita, nem unod még a térítő szöveget? Olyan unalmas és keservesen szerencsétlan vagy, mint egy esős őszi délután.
Vedd már észre, hogy a kutya se veszi be azt a lökött és teljesen hamis szöveget, amivel itt napról napra etetsz minket. (Bár lehet, hogy fizetnek érte.)
Egyszer talán felébredsz, de ez ez ébredés is keserves lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!