Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ki találta ki a Szentháromságo...

Ki találta ki a Szentháromságot, és miért?

Figyelt kérdés

#Szentháromság #ki találta ki.
2017. aug. 11. 14:42
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/219 anonim ***** válasza:
53%

Kedves Balinhun!

Igazad lehet. Az a szomorú, hogy még le is írta a lényeget, hogy csak egyetlen Alfa és Omega lehet, de az már valahogy nem jut el az agyáig hogy ebből csak egy dolog következhet, ha ezt mégis elmondja magáról az Atya és a Fiú is...

2017. szept. 30. 22:35
 92/219 anonim ***** válasza:
91%

91.Miután egy pogány császár politikai célja miatt,létre hozott egy biblián kívüli hamis tant,

megerősítette a pogányokkal és a megalkuvó keresztényekkel,ebből táplálkozva,siquib.modon beszélsz azon emberekről akik használják és ferdítés nélkül mondják Isten szavát.

Krisztusi folytonosságot nélkülözve, olyan tanításokat folytattok ami ninics a bibliában,és mi több olyan képzést kaptok belőle,hogy amugy árad a gyülölet pld.81%-os és Bálinhun szavaibol.

Jézus jól mondta"gyümölcseikről ismeritek fel"

Milyen beszéd a pontos irásaink és alátámasztott biblia versekkel,

azt Irod ,hogy nem ért el az agyáig.

Ez keresztény stilus,az a te keresztény stilusod,amit abbol tanultál amit a pogányok és a megalkuvó keresztények hoztak létre.

2017. szept. 30. 23:04
 93/219 anonim ***** válasza:
68%
Neked meg a stílusod rendkívül hasonlít a 28%-os írásaihoz. Miért nem egy accountról hinted a tévtant? Minek kell ehhez több felhasználói fiókot is használni?
2017. szept. 30. 23:15
 94/219 anonim ***** válasza:
28%
Valoban megtörténhetett mert egy gépen vagyunk az öcsémmel,és nem cseréltem fiókot.De gondolom,semmi jogod a kérdőre vonásra.Külömben ő is azon a hullámhosszon van a témában.
2017. szept. 30. 23:32
 95/219 Alex Fly ***** válasza:
31%

@91: több pogány császár is kitalált több nembibliai tant. És? Hogy jön ez ide? Mi köze ennek ahhoz, hogy egy destruktív szekta a bibliai tanokat tagadja azon logika szerint, hogy mivel az magas nekik ahhoz, hogy megértsék, így az nincs is?

Magukat Krisztus követőinek hazudják, miközben magukat magasabbrendűnek képzelik nála.

"Mert lesz idő, mikor az egészséges tanítást nem viselik el, hanem saját kívánságaik szerint gyűjtenek maguknak tanítókat, mert viszket a fülük. Az igazságtól elfordítják a fülüket, de a mondákhoz odafordulnak." (2Tim 4:3-4)

2017. szept. 30. 23:46
 96/219 anonim ***** válasza:
49%

"Miután egy pogány császár politikai célja miatt,létre hozott egy biblián kívüli hamis tant"

Oké, már próbáltál Bibliát hamisítani, nyelvtant hamisítani, mostmár történelmet is?

Csak úgy szólok, Konstantin császár pont az ariánus elképzelést támogatta. A Szentháromság és a Fiú Istensége mellett a keresztény egyházatyák álltak ki.

Ez már tényleg súlyos, hogy inkább össze-vissza hazudozol, minthogy elhagyd egy szekta hamis tanait...

Jól mondod, a gyümölcseiről ismerszik meg az ember. A te gyümölcseid sajnos már rég megrothadtak, ideje lenne végre kinyitnod a szemed!

2017. szept. 30. 23:54
 97/219 anonim ***** válasza:
100%

96."Össze vissza hazudozol"

Nem tudom kinek irtad mert nem jelölted meg,de ha mégis nekem akkor,vissza kell utasitsam.

Mert még vállaszt nem kaptam ,pedig háromszor kértem,hogy idézzétek a Szentháromság szót és a szent lélek Isten szót,és,hgy az apostolok és Jézus hol beszéltek és irtak rolluk. Amig ezekre konkrét vállaszt nem tudtok irni csak,utalgattok hazugságot,oda nem illő versekkel addig még alul vagy ,hiába csikorgatod a fogad.

Én is már szeretnék,tiszta vizet önteni a pohárba,de a biblián kívüli dolgok nélkül.

Amiért nem keresztény modon siquib írással személyeskedsz,nem tudtál meggyőzni.

De ha,keresztény modon megkapom az idézeteket meggyőztél.

Nálam a Biblia beszélhet,semmi tantétel,bármilyen régisége is van.

2017. okt. 1. 07:21
 98/219 anonim ***** válasza:
100%
95-Ne érezd azt,hogy neked is szol a válaszom mert te a 91 nek irtál Balonhunnak.
2017. okt. 1. 07:26
 99/219 Alex Fly ***** válasza:
41%

@98: nem is érzem azt, hogy egy jehovista értelmesen reagálhatna a felvetett kérdéseimre. Már megszoktam tőletek.

Általában így megy ez: ha az összehordott karakterhalmazaitokra konkrét kérdést teszek fel, valahogy elmaradnak az érdemi válaszok...

2017. okt. 1. 09:27
 100/219 anonim ***** válasza:
17%

99.Arad a pocsék szó a szádból.

Most már bizonyítékát adtad,hogy kitől tanulsz és mit tanulsz.

Jézus azt mondta"szive mondanivalójábol szol a száj".

Menyire igaza van.

A témát offolod és átmesz személeskedésbe.

Ha nem tudsz válaszolni,ird meg.

Senki nem harakszik és még akkor se ha azt mondod nem akarok.

De amikor,tehetetlenségi okokból átmész személyeskedésbe azt nevezem distructiv.személyeskedésnek.

De már szánalomból sem harakszok,mert az irásaidbol mindent megértettem.Éspedig azt,hogy ilyen nem keresztényi párbeszédre,ahogy nyilatkozol,nincs szüksége senkinek.

2017. okt. 1. 11:47
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!