Ki találta ki a Szentháromságot, és miért?
Kedves 9%-os hozzászóló!
Pontosan erről beszéltem: amikor valaki nem képes értelmezni, amit olvas, helyette inkább kitalál valamit, amit fel tud fogni és azt hiszi, ugyanaz a kettő...
Nem a szakácskönyvvel kell jóllakni!
59.Én is már nem egyszer irtam neked,hogy Jézust 18 néven nevezi a biblia."Isten Fia,Jézus,ember fia,Arkangal,erős Isten,Tanácsos,fejedelem stb.
Ti ragaszkodtok csak egyhez és ez azért egyoldalú met csak az egyiket fogadjátok el.
Én elfogadom ugy annak amit ő mond magáról,mert Ő azért kapott testet,hogy az emberekkel kapcsolatott tudjon teremteni és,hogy megváltsa őket.Minden szava Szent,és ezért nem mondok róla se többet sem kevesebbet,csak amit Ő mond.
61. Jénis 17:21."Hogy mindnyájan egyek legyenek,mint ahogy te,Atyám,egységben vagy velem,és én egységben vagyok veled,hogy ők is egysében legyenek velünk,hogy elhiggye a világ,hogy te küldtél el engem".
"én és az Atya egy vagyunk"
Most a János 17:21.szerint,Jézus nem csak az Atyával van egységben hanem az övéivel is és az Atya is egységbe van az övéivel.
Na most itt három alany van egységben:Atya,Jézus és az övéi.
Akkor Szerinted mi is nagyon jó helyzetben vagyunk,mert mi is istenek vagyunk.Már mint akik egységben vagyunk velük.
De hol van a Szentszellem ő a negyedik.
Akkor szentnégyesről beszélünk?
61.Végig cinikuskodtad az egész oldalt ami ,nem a keresztényeknek kenyere.
A siquib.irásodból már te is meggyőződhettél, keresztény ember nem tehti ezt.
Az,hogy te troll-kodsz velem,a vitát nem oldottad meg,de a jellemedet,azt igen.
Ugy,hogy egyelőre még a témát offolod is,nem kívánom a szot felváltani,mert én ha félreértettem is az irásodat,legalább annyira félreérthető volt.
67.Én elfogadtam már régen,hogy a Zsidók ezzel vádolták,mert igy is van.
De ha idézed a bibliából,hogy Ő azt mondta,hogy Isten vagyok Kajafáséknak,akkor elhiszem,sőt akkor bővűlt az ismeretek.
Kérlek idézd.
"De ha idézed a bibliából,hogy Ő azt mondta,hogy Isten vagyok"
Jelenések 22:13
Mi más kell még annak bizonyítására hogy Jézus Isten, minthogy Ő maga állítja magáról mindazt, ami kizárólag Istenre igaz?
69.A zsidók azért ölték meg,hogy egyenlővé/Istené tette magát.
De a kérdesem az volt ,hogy Ő hol mondta a zsidóknak,hogy Isten vagyok.Azt az idézetet kértem.
A jel.22:13.Ő azt mondja "én vagyok az alfa és az Omega.De rajta kivül még van aki alfább ,mint Jézus.Ugyanis Istennek kezdete nincs de Jézus született első-ként igy van kezdete.És a jel.22:1 ban ,nem módja Isten vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!