Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A Biblia és a Korán sok...

A Biblia és a Korán sok története hasonló, mégis eltér. Mi alapján lehetne eldönteni hogy melyik hitelesebb?

Figyelt kérdés
Pl minkldkettőben szerepel Jézus, de a Biblia szerint a megtestesült Isten, a Korán szerint pedig egy próféta, csak egy egyszerű ember.

2017. júl. 25. 20:13
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/169 anonim ***** válasza:

"Ha akkor másik négyet választanak, most azokat tekintenéd hitelesnek, ezt a négyet meg apokrifnak."

Bizonyítsd hogy van még hiteles evangélium, addig nincs miről beszélnünk!

"ezzel szemben a Koránban olvasható özönvíz tudományos szempontból elfogadható."

A Korán ugyanúgy rengeteg olyan elemet tartalmaz ami nem fogadható el tudományos szempontból mint a Biblia.

Speciel a Korán özönvizének sincs semmi nyoma, és a múltkori kérdés alatt ahol találkoztunk, épp az is kiderült hogy anatómiai bakik is találhatóak benne.

2017. júl. 26. 13:01
 42/169 anonim ***** válasza:
21%

"44%-os, ha egyszer írsz a kérdés alá, akkor írj olyat aminek értelme is van, ne azon sápítozz hogy máshol már volt-e hasonló kérdés! Pláne ha már máshol megválaszoltad, akkor egyszerűen be is másolhatnád ide. Ha meg ennyi sem telik tőled, minek írsz egyáltalán? "

Azt írtam, hogy a 42%-osnak írtam le ezeket kismilliószor. Emlékszik is ezekre, de játssza a tudatlant. Én csak arra vagyok kíváncsi, hogy miért jó ezt neki heti 3x eljátszani. De erre sosem kapok választ

2017. júl. 26. 13:07
 43/169 Dongaben ***** válasza:
45%
Aki eddig nem tudta elképzelni, miért irtják egymást az emberek vallási eltérés miatt, az, most "felvilágosult"! A lényeg: A Föld azé lesz, aki megvárja, hogy az összes fanatikus kiirtsa egymást... És NEM fog egyetlen emberek által alkotott valláshoz sem tartozni!
2017. júl. 26. 13:08
 44/169 anonim ***** válasza:
21%

"Mivel nincs ilyen, a Bibilai özönvíz története hamisított"

Tessék:

ftp://bitimage.dyndns.org/hungarian/WernerGitt/Hungarian-Kerdesek_A_Kezdethez_2003.pdf

10-18. fejezet. Ennyit nem lehet ide beírni

2017. júl. 26. 13:09
 45/169 A kérdező kommentje:

"Azt írtam, hogy a 42%-osnak írtam le ezeket kismilliószor"

Akkor abból a kismillióból másold be valamelyik korábbi válaszod! Vagy ha már ennyiszer megválaszoltad, csak meg tudod mégegyszer akár kisujjból is, nemde?

Mert így, már bocsi, de nevetséges vagy. Sokszor annyi energiát fektetsz abba hogy bőszülten bizonygasd te mennyiszer megválaszoltál már mindent, mint amennyibe az kerülne hogy normál ember módjára írnál egy választ. Durcás ovisok szoktak így viselkedni ahogy most te...

2017. júl. 26. 13:15
 46/169 Dongaben ***** válasza:
45%
20-25 év múlva az a válasz 100%-ig hasznos lesz...:)
2017. júl. 26. 13:24
 47/169 anonim ***** válasza:
100%

"Akkor abból a kismillióból másold be valamelyik korábbi válaszod! Vagy ha már ennyiszer megválaszoltad, csak meg tudod mégegyszer akár kisujjból is, nemde? "

valamiféle bírónak gondolod magad? Vagy a főnökömnek?

Szerintem te is hasonlóan értelmes vagy, mint a 42%-os. Akkor leírom neked is újra: vitakényszeres. Ezerszer megkapta a választ. Nincs időm, se kedvem visszakeresni. Ha ennyire izgat a dolog, keresd vissza neki te. Te is vitakényszeres vagy, kérdező? Mindent leírsz másodszor, harmadszor, sokadszor is? Majd még újra leírod?

2017. júl. 26. 13:42
 48/169 anonim ***** válasza:
100%

"20-25 év múlva az a válasz 100%-ig hasznos lesz...:)"

A kisgyerek, aki feltalálta a spanyolviszat

2017. júl. 26. 13:43
 49/169 anonim ***** válasza:
100%

"Durcás ovisok szoktak így viselkedni ahogy most te..."

Szerintem fogalom zavarod van. Ezt másféle viselkedésre szokták mondani. Ha te olyan vagy, hogy ezeregyedszer is leírod ugyanarra a kérdésre a választ és nem ismered fel a trollokat, az a te dolgod. Én nem szoktam majomkodni

2017. júl. 26. 13:48
 50/169 A kérdező kommentje:

"Nincs időm, se kedvem visszakeresni."

Ugye-ugye, mit is mondtam?

Sokszor annyi energiát fektetsz abba hogy bőszülten bizonygasd te mennyiszer megválaszoltál már mindent, mint amennyibe az kerülne hogy normál ember módjára írnál egy választ. Durcás ovisok szoktak így viselkedni ahogy most te...

A 42%-os válaszainak is megvan a maga baja, de ő legalább nem játssza a hisztis kisgyereket. Nőj fel!

2017. júl. 26. 13:48
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!