Nemrég olvastam Bartus László: Fesz van című könyvét. Szerintetek mennyire igazak benne a leírások arról az emberről, akiről a könyv nagyrészt szól?
Visszatérve a kérdésemre.
Asperrimus hozzászólásai és viselkedése alapján nekem egyre hitelesebbnek tűnik Bartus könyve.
Főleg az imakommandós rész, ahol "harcból" megátkoznak embereket.
Ami meg a te kereszténységedet illeti, hát én nem hinném (tudom), hogy Jézus soha sem viselkedett úgy, mint te! Ez a magatartás, ez a természet, Asperrimus, nem Tőle van.
Ideje önvizsgálatot tartanod!
Csak Ennyi.
Hoppácska!
Miből gondolod, hogy én el akarok menni oda?
Megálmodtad esetleg?
Olyanok közé, mint te?
Nem ettem meszet!
Amúgy meg hallottam a beléptetési rendszeréről a Hit Gyülekezetnek.
Repülőtereken nincs olyan biztonsági
átvilágítás, mint ott.
Elektromos kapu, motozás, meg beleturkálnak a táskákba.
Külön sor férfiaknak, külön sor nőknek.
Kutyák sétálnak össze-vissza bombát keresve...
Én a 60%-ot is soknak tartom neked.
Hihetetlen, hogy nagy ritkán normálisan is tudsz válaszolni.
Úgy, hogy nem off-olsz állandóan.
Ez komoly?
Te mondod, hogy egy hozzád hasonló normálisnak aposztrofált ember nagy ívben elkerüli a Gyülekezetet. Mindössze arra utaltam, hogy felesleges ez a para, mert feltehetőleg úgyis fennakadnál a spamszűrőn, ha odatévednél akaratod ellenére. Nem hiányzol te onnan, itt sem vagy csak egy Savanyú Jóska, paranoid téveszmékkel, negatív humorérzékkel.
Nem vagy te utolsó szó mániás?
Én azt csodálom, hogy téged beengednek bárhova is.
Ezzel a kisugárzással.
Vagy nagyon jól titkolod az állapotodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!