Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Nemrég olvastam Bartus László:...

Nemrég olvastam Bartus László: Fesz van című könyvét. Szerintetek mennyire igazak benne a leírások arról az emberről, akiről a könyv nagyrészt szól?

Figyelt kérdés

2017. júl. 14. 16:54
 81/104 anonim ***** válasza:
A pontozásról csak annyit Asperrimus,hogy rendszeresen látogatok a vallás és valláskritika oldalakra.Nem egyszer megtörténik,hogy nullára lepontoznak a hívők,mert még ha legtöbbször egyedül is vagyok vele,el merem mondani az őszinte véleményem,és frusztráltságukban nem tudnak vele mit kezdeni.Ilyenkor érvelést nem szoktak írni,hogy miért nem hasznos a válaszom,pedig többször kértem már őket.Ha annyira zavarna a lepontozás,és,hogy nem simogatják a buksimat,nem írnék ide,hanem már rég távoztam volna angolosan.
2017. szept. 9. 10:38
 82/104 A kérdező kommentje:

Visszatérve a kérdésemre.

Asperrimus hozzászólásai és viselkedése alapján nekem egyre hitelesebbnek tűnik Bartus könyve.

Főleg az imakommandós rész, ahol "harcból" megátkoznak embereket.

2017. szept. 9. 11:43
 83/104 A kérdező kommentje:

Ami meg a te kereszténységedet illeti, hát én nem hinném (tudom), hogy Jézus soha sem viselkedett úgy, mint te! Ez a magatartás, ez a természet, Asperrimus, nem Tőle van.

Ideje önvizsgálatot tartanod!

Csak Ennyi.

2017. szept. 9. 12:48
 84/104 anonim ***** válasza:
31%
Ja, látjuk... Cserélj szemüveget. A Hit Gyülekezetébe járni kiváltság, nem pedig kényszer. Miből gondolod, hogy egyáltalán beengednének? Amikor először mentem, a kapun alig akartak beengedni, pedig a szívemben semmi ellenségesség nem volt a Gyülekezet felé. Nem kell kényszert érezned a válaszra, megelégszem azzal is, ha elmélkedsz egy kicsit.
2017. szept. 10. 15:35
 85/104 A kérdező kommentje:

Hoppácska!

Miből gondolod, hogy én el akarok menni oda?

Megálmodtad esetleg?

Olyanok közé, mint te?

Nem ettem meszet!

Amúgy meg hallottam a beléptetési rendszeréről a Hit Gyülekezetnek.

Repülőtereken nincs olyan biztonsági

átvilágítás, mint ott.

Elektromos kapu, motozás, meg beleturkálnak a táskákba.

Külön sor férfiaknak, külön sor nőknek.

Kutyák sétálnak össze-vissza bombát keresve...

2017. szept. 10. 15:54
 86/104 anonim ***** válasza:
Kedves nyolcvanegyedik, ezt én is elmondhatom magamról. A különbség csak annyi, hogy mivel azonosítható vagyok, ezért azok, akik tavaly felszívták magukat a válaszomon, azok idén is lehúznak nullára, függetlenül attól, amit írok, pedig már el is felejtették, hogy eredetileg mi volt a problémájuk. Ezen kívül rendszeresen előbukkan egy-egy tapló, mint fentebb, aki a felhasználó nevemet rágcsálja, mint ahogy a kutya a lábtörlőt. Ha nagyon zavarna ez a körülmény, akkor én sem adnám meg az azonosítómat. Ha téged nem zavar, ha lehúznak, akkor nem látok rá indokot, hogy miért nem adod meg. Nem nekem, hanem általában akkor, ha hozzászólsz. Egyetlen mozdulattal le lehet tiltani, illetve engedélyezni az azonosítót. Engem nem érdekelnek a titkaid, még az sem, hogy miért elégszel meg annyival, hogy a virtuális személyiségednek nincs súlya, mivel múltja sincs, hiszen csak névtelen véleményekből áll. Csak ne beszélj bátorságról, mert innen nézve nem hiteles. Aki megadja az azonosítóját, annak lesznek ellenségei az oldalon. Aki nem adja meg, legfeljebb egy-két felejthető konfliktusa lesz, de akár ugyanaz az ember fogja felpontozni, aki a múltkor lepontozta. Ilyesmi az esetemben csak nehezen képzelhető el. Volt, aki olyat írt, hogy elérkezett az a ritka pillanat, hogy teljesen egyetért velem egy bizonyos dologgal kapcsolatban, de mivel tudta, hogy kinek a véleményét olvasta, pontot nem adott. Ha nem tudta volna, akkor máshogy döntött volna. Ha pontvadász lennék, már réges régen elbújtam volna én is. Eszembe jutott, de nem akarok súlytalan személy lenni. Ha valaki utálni akar, annak megadom az esélyt rá. Nem igaz, hogy mindenki utál, mert akkor én is ott lennék, ahol a jehovisták.
2017. szept. 10. 15:59
 87/104 A kérdező kommentje:

Én a 60%-ot is soknak tartom neked.

Hihetetlen, hogy nagy ritkán normálisan is tudsz válaszolni.

Úgy, hogy nem off-olsz állandóan.

Ez komoly?

2017. szept. 10. 16:11
 88/104 anonim ***** válasza:

Te mondod, hogy egy hozzád hasonló normálisnak aposztrofált ember nagy ívben elkerüli a Gyülekezetet. Mindössze arra utaltam, hogy felesleges ez a para, mert feltehetőleg úgyis fennakadnál a spamszűrőn, ha odatévednél akaratod ellenére. Nem hiányzol te onnan, itt sem vagy csak egy Savanyú Jóska, paranoid téveszmékkel, negatív humorérzékkel.

Nem vagy te utolsó szó mániás?

2017. szept. 10. 16:14
 89/104 anonim ***** válasza:
A titok: az adott hozzászóláshoz igazítom a válaszom stílusát. Mindig is tudtam disztingválni.
2017. szept. 10. 16:16
 90/104 A kérdező kommentje:

Én azt csodálom, hogy téged beengednek bárhova is.

Ezzel a kisugárzással.

Vagy nagyon jól titkolod az állapotodat.

2017. szept. 10. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!