Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Nemrég olvastam Bartus László:...

Nemrég olvastam Bartus László: Fesz van című könyvét. Szerintetek mennyire igazak benne a leírások arról az emberről, akiről a könyv nagyrészt szól?

Figyelt kérdés

2017. júl. 14. 16:54
 61/104 anonim ***** válasza:
Nem. Akkor lennék túlbuzgó, ha én próbálnék általam kevésbé szimpatikusnak, vagy ellenszenvesnek vélt személyeket levadászni, de ezt nem én teszem, hanem ti. Én csupán reagálok, nem vetted észre? Az sem nagyon érdekel, hogy az itt írogatók megváltoztatják-e valaha a véleményüket, ez ugyanis nem az én érdekem, hanem az ő érdekük. Persze kívánom, hogy megjőjjön a józan eszük, ehhez azonban nekem kevés közöm van.
2017. szept. 5. 21:52
 62/104 anonim ***** válasza:
80%
Nem, nem néztem, és nem is fogom. Hiteltelen emberek véleményére nem figyelek oda. Netanjahu pedig legjobb tudomásom szerint nem tette be a lábát a Hit Gyülekezetébe, de ha betenné, engem egyáltalán nem zavarna, sőt örömmel venném. És még mindig azt gondolom, hogy trollkodsz.
2017. szept. 5. 21:57
 63/104 anonim ***** válasza:

"Hogy tisztázzuk a fogalmakat, az nem tanítás, ha valaki azonnali kérdést tesz fel, amire reagálnak."

Ne a szavakon lovagolj,értetted,hogy mit írtam!

Tettem fel neked kérdést,válaszolsz rá?

Hogy tisztázzuk! Én egyenes voltam.

Megteheted,hogy gyáva módon terelsz,sarat dobálsz,de tudd,hogy ezzel csak vesztes lehetsz.

2017. szept. 5. 22:00
 64/104 A kérdező kommentje:

Asperrimus!

Ahogy mondod:

Ehhez te kevés vagy...

2017. szept. 5. 22:19
 65/104 anonim ***** válasza:
80%

Nem válaszolok kérdésnek álcázott vádakra, csak az ügyvédem jelenlétében. És mivel kevés vagyok ahhoz, hogy a józan eszeteket előszólítsam, mint meglevőt, nem is kísérletezem evvel. Egyet tudok, hogy noha vak voltam, most látok. Németh Sándor a beleegyezésetek nélkül is Isten embere, aki sokkal hitelesebb bármelyik kritikusánál, akivel eddig találkoztam. A Hit Gyülekezete része Jézus Krisztus Egyházának, és jó hely. Aki mást állít, hazudik. Nem gondolhatjátok komolyan, hogy létezik olyan érv a GYK-n, amire megváltoztatom a véleményemet! Szerintem amit ti műveltek, az kimeríti a varázslás fogalmát, már ha tisztában vagytok a jelentésével.

Egy régi vicc jut eszembe rólatok, ami egy medvéről és az azt lelőni szándékozó vadászról szólt. Szerintem ti azért jártok ide, hogy Németh Sándort és a Hit Gyülekezetét méltató szavakat olvashassatok. Ezen ne múljon. Ha kicsit összeszedem magam, időm függvényében akár rímekbe szedve is tudok jókat írni a Gyülekezetről, vagy csupa 'e' betűvel.

2017. szept. 7. 04:44
 66/104 anonim ***** válasza:

"Nem gondolhatjátok komolyan, hogy létezik olyan érv a GYK-n, amire megváltoztatom a véleményemet!"

Nyugi,nem is gondoltuk....

Figyelj,én feltettem neked egy egyenes kérdést.Annyit kértem tőled,hogy válaszolj rá EGYENESEN,ŐSZINTÉN!

Nem tetted meg,hanem ismét csak terelsz.Ezt senki nem nyalja be,ne is erőlködj.Ha neked tiszta a lelkiismereted,akkor nem okoz gondot őszinte választ adni,hiszen 100%-ban kiállsz az igazság mellett.

Így van ugye?

Én nem futamodok meg,mert nincs takargatni valóm.Újfent vállalom a kérdésemet:

"Egy gyülekezetvezető ember,aki nagy felelősséggel tartozik azért,amit mond,hogy mondhat véleményt valakiről úgy,hogy nem néz utána a dolgoknak??? "legfeljebb" annyi a jelentősége,hogy nem igaz amit mond,ugye??? "legfeljebb" hamis a tanítás,nagy ügy..."

De ne mondd azt,hogy rád tukmálom a véleményed megváltoztatását.Ne válaszolj a kérdésre,ha nem akarsz.Nevezd kérdésnek álcázott vádnak,a te döntésed.

Részemről nincs varázslás.

2017. szept. 7. 09:45
 67/104 A kérdező kommentje:

Én úgy látom, ASPPERRIMUS nem válaszolni jár erre az oldalra, hanem élete küldetésének érzi azt, hogy Németh Sándort foggal-körömmel megvédje.

Ő nem válaszol, hanem "szent háborút" folytat a Gy.K.-n, és mindenkit leminősít (nem kicsit), akinek egy kicsit is más a véleménye.

2017. szept. 7. 12:44
 68/104 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy ő az, aki varázsol?

Csak annyira el van varázsolva, hogy ezt nem veszi észre? :)

2017. szept. 7. 12:47
 69/104 anonim ***** válasza:
Igen,annyira el van varázsolva,hogy nem veszi észre a saját szemében a gerendát.
2017. szept. 7. 21:16
 70/104 A kérdező kommentje:
:)
2017. szept. 7. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!