Nemrég olvastam Bartus László: Fesz van című könyvét. Szerintetek mennyire igazak benne a leírások arról az emberről, akiről a könyv nagyrészt szól?
"Hogy tisztázzuk a fogalmakat, az nem tanítás, ha valaki azonnali kérdést tesz fel, amire reagálnak."
Ne a szavakon lovagolj,értetted,hogy mit írtam!
Tettem fel neked kérdést,válaszolsz rá?
Hogy tisztázzuk! Én egyenes voltam.
Megteheted,hogy gyáva módon terelsz,sarat dobálsz,de tudd,hogy ezzel csak vesztes lehetsz.
Asperrimus!
Ahogy mondod:
Ehhez te kevés vagy...
Nem válaszolok kérdésnek álcázott vádakra, csak az ügyvédem jelenlétében. És mivel kevés vagyok ahhoz, hogy a józan eszeteket előszólítsam, mint meglevőt, nem is kísérletezem evvel. Egyet tudok, hogy noha vak voltam, most látok. Németh Sándor a beleegyezésetek nélkül is Isten embere, aki sokkal hitelesebb bármelyik kritikusánál, akivel eddig találkoztam. A Hit Gyülekezete része Jézus Krisztus Egyházának, és jó hely. Aki mást állít, hazudik. Nem gondolhatjátok komolyan, hogy létezik olyan érv a GYK-n, amire megváltoztatom a véleményemet! Szerintem amit ti műveltek, az kimeríti a varázslás fogalmát, már ha tisztában vagytok a jelentésével.
Egy régi vicc jut eszembe rólatok, ami egy medvéről és az azt lelőni szándékozó vadászról szólt. Szerintem ti azért jártok ide, hogy Németh Sándort és a Hit Gyülekezetét méltató szavakat olvashassatok. Ezen ne múljon. Ha kicsit összeszedem magam, időm függvényében akár rímekbe szedve is tudok jókat írni a Gyülekezetről, vagy csupa 'e' betűvel.
"Nem gondolhatjátok komolyan, hogy létezik olyan érv a GYK-n, amire megváltoztatom a véleményemet!"
Nyugi,nem is gondoltuk....
Figyelj,én feltettem neked egy egyenes kérdést.Annyit kértem tőled,hogy válaszolj rá EGYENESEN,ŐSZINTÉN!
Nem tetted meg,hanem ismét csak terelsz.Ezt senki nem nyalja be,ne is erőlködj.Ha neked tiszta a lelkiismereted,akkor nem okoz gondot őszinte választ adni,hiszen 100%-ban kiállsz az igazság mellett.
Így van ugye?
Én nem futamodok meg,mert nincs takargatni valóm.Újfent vállalom a kérdésemet:
"Egy gyülekezetvezető ember,aki nagy felelősséggel tartozik azért,amit mond,hogy mondhat véleményt valakiről úgy,hogy nem néz utána a dolgoknak??? "legfeljebb" annyi a jelentősége,hogy nem igaz amit mond,ugye??? "legfeljebb" hamis a tanítás,nagy ügy..."
De ne mondd azt,hogy rád tukmálom a véleményed megváltoztatását.Ne válaszolj a kérdésre,ha nem akarsz.Nevezd kérdésnek álcázott vádnak,a te döntésed.
Részemről nincs varázslás.
Én úgy látom, ASPPERRIMUS nem válaszolni jár erre az oldalra, hanem élete küldetésének érzi azt, hogy Németh Sándort foggal-körömmel megvédje.
Ő nem válaszol, hanem "szent háborút" folytat a Gy.K.-n, és mindenkit leminősít (nem kicsit), akinek egy kicsit is más a véleménye.
Lehet, hogy ő az, aki varázsol?
Csak annyira el van varázsolva, hogy ezt nem veszi észre? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!