Nemrég olvastam Bartus László: Fesz van című könyvét. Szerintetek mennyire igazak benne a leírások arról az emberről, akiről a könyv nagyrészt szól?
@ Asperrimus (47): nem a felsoroltak miatt. Idézlek : "a homokos házasságot törvénnyé tennék, a gender őrület idegenderedne, az iskolák tantervét átírná " - gondolom azzal tisztában vagy, hogy Izrael volt talán a legelső állam, ahol törvényesítették az egyneműek házasságát, a genderideológia a mindennapok része és az iskolai oktatásban is alapvető...
Ergo semmiféleképp nem támogathatod azokat, akik pl. az Eurovíziós dalfesztiválra képesek voltak transznemű előadót delegálni, egyik legnagyobb támogatója a Pride-nak, stb....
Vagy tévednék?
Szerintem ti mindössze trollkodtok. Karlowy, ha elolvasod a Bibliát, akkor szembesülnöd kell, hogy Isten emberei tévedtek. Ha a logikád mentén vizsgálódunk, akkor válaszolj! Hol volt Isten, amikor ama régi kígyó becsapta Évát, és Ádám is evett a tiltott fáról? Hol volt Isten, amikor Noé megrészegedett, és az eredeti szöveg szerint kitakarták? Hol volt Isten akkor, amikor Ábrahám bement Hágárhoz? Hol volt Isten akkor, amikor Izsák megáldotta Jákobot, miközben azt gondolta, hogy ő Ézsau? Hol volt Isten akkor, amikor Jákobnak Lea mellett kellett felébrednie reggel? Hol volt Isten akkor, amikor Jákobnak azt hazudták a fiai, hogy József meghalt? Hol volt Isten akkor, amikor Józsué szövetséget kötött a gibeonitákkal? Nem szeretném az egész Bibliát végigcsipegetni. De hol van az az Isten embere, aki maga ne tévedett volna? Arról se feledkezz el, hogy amilyen mértéket használsz másokkal szemben, olyannal leszel te is megmérve. Nem bölcs, ha nagyítóval keresed mások hibáit és tévedéseit, mert könnyen lehet, hogy nálad több található nagyító nélkül is, de nagyítóval leszel átvizsgálva. Úgy gondolom, egyáltalán nem késő változtatni ezen, de ha tovább mész ezen az úton, akkor én nem szeretnék cserélni veled.
Egyébként, ki mondott olyat, hogy az álmok nem hazudnak? A Biblia egészen biztosan nem. Bizonyos álmok Istentől vannak, más álmok emberiek, megint mások a Diabolosztól vannak. Azok az álmok, amelyek nem Istentől vannak, tuti hogy nem igazítanak el, csak összezavarnak. A józan ész tiltakozik, amikor egy témával kapcsolatban valaki arra hivatkozik, hogy mit álmodott. Én álmodtam már gombafelhőről, lezuhanó repülőről, még az égő fém szagát is éreztem. És? Semmi kapcsolatot nem fedeztem fel a valósággal, pedig nagyon életszerű volt. A múltkoriban rámtámadt egy oroszlán álmomban. Mit kellene tennem ezzel kapcsolatban? Adassak be tetanuszt? Ha te azt terjeszted a Hit Gyülekezetéről, hogy köze van az illuminátusokhoz, noha nem tudod, hogy van-e köze hozzájuk, akkor egy napon el kell számolnod róla, hogy miért terjesztettél ilyesmit, ha mégsem igaz. És nem igaz!
Nem tudom, ki csapott be némelyeket, hogy általuk sem látott és tudott dolgokra felteszik az életüket? Az élet nem olyan, mint a lottó, vagy egy kvízjáték. Itt nemcsak nyerni lehet, vagy nemcsak a lottószelvény, sorsjegy árát, vagy a nevezési díjat, hanem szó szerint mindent el lehet veszíteni. Belekapaszkodnak valamibe, de mire rájönnek, hogy csak pókháló, eddigra már le is zuhannak. Nem a Hit Gyülekezete érdeke, hogy megvizsgáljátok az útjaitokat, hanem a tiétek. A Gyülekezet nélkületek is jól van. De ha hazugságot képviseltek, akkor felelősségre lesztek vonva ugyanúgy, mint a Hit Gyülekezete, ha hazugságot képvisel. A Biblia azt mondja, hogy mindenki magáról ad számot. Azok azonban, akik fórumról fórumra, kérdésről kérdésre kihasználnak minden lehetőséget, hogy a Hit Gyülekezetét lehúzzák, és erre mindössze a belülről feltötő indulataik és ellenőrizetlen pletykák adnak alapot, nem nevezhetőek még jóhiszeműeknek sem. Kisebb bűn tévedni a magunk kárára, mint másokéra.
Amúgy nem igaz az sem, hogy Izrael egy nagy homokos összeborulás. Egyáltalán nem azonosítom Izraelt és a homoszexualitást. Az embereknek talán öt százaléka homokos. Nem hiszek abban, hogy ott több van belőlük. Izraelt támogatom, az Izraelen belül levő homoszexualitást nem, ha tehetek ellene, meg is teszem, de úgy, hogy nem leszek közben antiszemita.
A mellékelt videóban van arról szó, meg több helyen, hogy N.S. szabadkőműves. Az meg az illuminati berkein belül van.
Akkor azért érthető az álmom. Hogy hol volt Isten? Ott volt, csak nem figyeltek rá. Ha meg N.S. téved, akkor nem Isten embere. Én sem vagyok az, de nem is állok ki az emberek elé., hogy majd én megmondom, aztán, ja mégsem úgy van, tévedtem. Te egy olyan embert védesz, akit nem is ismersz.
Tehát az álmod nem hazudott, hisz a videó is megmondja a tutit? Ne haragudj, de ez egyetlen független bíróságon sem állná meg a helyét. Az internet olyan, mint egy óriási lomtár amiben sok ócska, és semmire se jó kacat lomol. Ha elég ideig kutat az ember, bárminek megtalálhatja az ellenkezőjét is, akár több példányban is. Mi alapozza meg a videódat? Az álmod?
Amúgy az általam említett emberek Isten emberei, mégis tévedtek. Németh Sándor azért nem az, mert ő is tévedett? Kissé biceg a logikád. Arról nem is szólva, hogy te kevésbé ismered Németh Sándort, mint én. Ugyan nem vagyok vele személyes kapcsolatban, és a múltban sem voltam, de ismerek olyat, aki igen, és hiteles személy. Sokkal hitelesebb, bármilyen videónál, ami állít valamit. Te hány ilyen személyt ismersz?
"Persze van, aki egy ember egyetlen pillanatát hajlandó kivetíteni az egész életére, de legfeljebb annyi róható fel Németh Sándornak, hogy úgy mondott véleményt Soros Györgyről, hogy nem nézett utána a tényeknek."
Asperrimus!
Egy gyülekezetvezető ember,aki nagy felelősséggel tartozik azért,amit mond,hogy mondhat véleményt valakiről úgy,hogy nem néz utána a dolgoknak??? "legfeljebb" annyi a jelentősége,hogy nem igaz amit mond,ugye??? "legfeljebb" hamis a tanítás,nagy ügy...
És te is tudod,hogy ennek kicsit nagyobb a súlya mint,hogy itt a gyakorikérdéseken Kis Pista vagy Nagy Kati tájékozatlan X témában.
Asperrimus!
Kicsit túlbuzgó vagy!
Nem gondolod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!