Nemrég olvastam Bartus László: Fesz van című könyvét. Szerintetek mennyire igazak benne a leírások arról az emberről, akiről a könyv nagyrészt szól?
Amúgy a paranoid téveszmék csak rád jellemzőek!
Ha nem hiszed, mutasd meg ezen hozzászólásaidat egy szakembernek.
Asperrimus!
A 84. hozzászólás komoly? Mert akkor a HGY-ben igen nagy bajok lehetnek...
Amikor utoljára jártam náluk, még nem zárták el senki elől az Evangéliumot (igaz, az nem ma volt). Mi történt, hogy ennyire elfordultak az Ige tanításától?
Tessék,megadtam a nick nevem.Akkor ezennel bátor vagyok,és van hitelességem?:)
Talán most már felfogod,hogy nekem semmit sem befolyásol,hogy megvan-e adva,vagy nincs.
Kedves Alex, te mikor jártál a Hit Gyüliben? Az ominózus eset 1992 májusában történt egy szombat délután a Vasas Sportcsarnok főbejáratánál. És mint írtam, beengedtek, mivel nem voltam ellenséges, noha zártkörű volt a rendezvény. Éppen Marilyn Hickey szolgált, és fullra tele volt az épület.
Maga Pál apostol mondja ezt:
"Végezetre imádkozzatok értünk atyámfiai, hogy az Úrnak beszéde terjedjen és dicsőíttessék, amiként ti köztetek is. És hogy meneküljünk meg az alkalmatlan és gonosz emberektől. Mert nem mindenkié a hit!" (2Thes 3,1-2)
Szerinted Pál apostol is letért volna az útról, hogy éppen az evangélium terjedésével kapcsolatban fogalmaz ilyen keményen? Alkalmatlan és gonosz emberek, akiknek nem adatott meg a hit. Én nem hiszek az abszolút értelemben vett, predesztinációban. De az emberek bizonyos döntéseikkel kényszerpályára helyezhetik az életüket, ami alkalmatlanná teheti őket az evangélium számára. Még csak azt sem mondom, hogy abszolút értelemben alkalmatlanok. Ott és akkor alkalmatlanok, ahol találkoznak az evangéliummal. A tarzuszi Saul is ilyen ember volt akkor, amikor Istvánt megkövezték. Később azonban, miután ténylegesen találkozott a Feltámadott Jézus Krisztussal, többé már nem volt alkalmatlan, noha korábban ő is hallhatta az evangéliumot például István szájából, hiszen egyet is értett a halálos ítélettel. De a gonosz és alkalmatlan emberek a gonoszságuk és alkalmatlanságuk állapotában nem tudnak hinni, ezért egyáltalán nem bölcs beengedni őket egy olyan helyre, ahol prédikálják az evangéliumot. Jézus sem mondott mindenkinek szépeket, és volt amikor elvonult külön a tanítványokkal. Mit jelent ez, ha nem azt, hogy másokat nem engedett magához abban a helyzetben?
Valaki ezt elolvassa?
Én biztos nem, mert orvosi eset! :D
Kakasmanó!
Előbb hallgattam meg Németh Sándor tanítását a neten élőben.
A tanítás felében elmondta, hogy a NASA közölte, hogy november 15-én 15 napra elhomályosul, elsötétül a nap.
A jelenség okait is részletezi ez az internetes cikk, amit leadott szóról-szóra.
Én már tök komoyan vettem, anyám, ez aztán nem semmi! Hogy ez a Sándor miket nem tud!
Szellemi szempintból is elemezte ezt a várható eseményt.
Ment tovább a tanítás, majd egy háromnegyed óra múlva jött egy mondat:
Elnézést, most szóltak: Álhír! :D
És mintha mi sem történt volna, a tanítás ment tovább...
Hát kedves kérdező, nem kell jobban utánanézni. Aki az általános iskolai fizika- és földrajzórákon pár percre megfeledkezett magáról és eljutott hozzá pár szó abból, amit a tanár mondott, az azonnal tudhatja, hogy mekkora bődületes baromság ez az elsötétedés.
Németh Sándor magáról állította ki a bizonyítványt, ha akár egy percig is képes volt komolyan venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!