Kétféle evolúciós gyakorlati, az életből vett példát tudtok mondani?
Hááát... kedves Kérdező... ha azt se tudom, hogy miért haragszik rám a te istened, akkor nehéz lesz megjavulnom...
Legalább némi útmutatót adnál, hogy mivel sértegetem a te istenedet. Tudod, ha valakinek halvány pukkantása sincs arról, hogy mi az a pisztoly, akkor ugyan véletlenül elsülhet a kezében, de bármi is lesz a golyó útjának a végeredménye, bűnösnek azért nem tudnám kikiáltani... Vagy a te istenedet az ilyen felmentő körülmények nem érdeklik? A törvény nem ismerése nem mentesít... :)
Az is érdekes kérdés lehet,hogy észrevennénk-e,ha valami nagy jelentőségű evolúciós változás történne az emberiségen.
Olyasmire is gondolok,hogy lehet,hogy már vannak,akik csak saját 'mutáns' társaikkal képesek szaporodni és nem tűnik fel,mert csak azt mondják a dokik,hogy sajnálom,de önök nem kompatibilisek.
"Én igazából azt nem értettem sohasem hogy miért írtok már-már kisregényeket (mind2 fél) ha pontosan tudjátok hogy nem fogjátok meggyőzni a másikat."
Mert nem igaz amit írsz. Tudom, hogy volt olyan vitapartnerem, aki egyszerűen nem értette, megértette és elfogadta. Volt aki megértette, és legalább oda eljutott, hogy talán... Volt olyan is, aki egyáltalán nem fogadta el továbbra se, de beismerte, hogy tényleg a kreacionizmus torzít sokszor, és füllent...
És volt olyan, aki egyszerűen annak örült, hogy sokat tanult belőle.
Mindegyik megérte nekem. Ha neked ilyen élményeid nem voltak, azért még másokat ne beszélj le arról... másrészt azt se értem, hogy mi közöd hozzá.
#155: "Olyasmire is gondolok,hogy lehet,hogy már vannak,akik csak saját 'mutáns' társaikkal képesek szaporodni és nem tűnik fel"
De feltűnik az ilyen ember a kutatóknak, és van rá példa, ill. szaporodhat is a hozzá hasonló "mutánsokkal"...
Deák Pétertől: "Gyerekről nem tudok, de természetesen lehet gyereke. Ha Barry Starr említett írását átfutod, a végén láthatod, hogy fúziós kromoszómát nem hordozó partnerrel létrejöhet olyan zigóta (2/6 arányban), amely életképes."
Most hirtelen nem találtam Barry Starr cikkét, ami erről az oldalról már nem elérhető (múltkor már megvolt - most nincs türelmem.. de talán az alábbi is segít)
Mellesleg itt olvashatsz róla, hogy már máshol is dokumentáltak ilyen esetet.
@Mojjo
"Bár, mint látszik, én csak egy szintig bírom türelemmel, de vannak itt nálam kitartóbbak is"
Hát ha ezek között tartasz nyilván, akkor a listádról húzz ki. Ahogy 83%-nál vagyok, lépek... mindenfélét írok, hogy nullázhassanak... Először 82%-ban szabtam meg a threshold-ot, de a Zeuszért nem akar fogyni a 84%-om...(azt nem írhatom, hogy az istennek nem akar fogyni, mert akkor gyalázom a... ahogy ezt megkaptam :D).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!