Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ateisták! Ti miért nem hisztek...

Ateisták! Ti miért nem hisztek istenben?

Figyelt kérdés

2017. febr. 12. 19:21
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/85 Mojjo ***** válasza:
Látom, nem csak én untam meg...
2017. jún. 9. 22:27
 82/85 Mojjo ***** válasza:
100%

@79:

"A többi Mojjo úgyis részletezi majd :)"

Részletezi a ragya. Megyek lekapom az egyik gitáromat az állványáról, persze csak szigorúan pianissimo session-re. Kicsit több értelme van, azt hiszem.

2017. jún. 9. 22:30
 83/85 anonim ***** válasza:
0%
És utoljára még annyit, hogy reméltem ennél egy kicsit több tiszteletet. Annak ellenére, hogy én nem tettem bántó megjegyzést, direkt figyeltem arra, hogy senkit ne sértsek meg, egyszóval szerintem korrektül viselkedtem, de tőletek nem ezt kaptam. Nem hiányzottak a sértő megjegyzések sem, csak azért amellé a biológia diploma mellé tanulhattál volna egy kis udvariasságot, tiszteletet. Tudom, hogy ti erre is válaszolni fogtok, de mint ahogy Mojjo is mondta, értelmetlen a vita. Épp ezért kiszállok belőle.
2017. jún. 9. 22:31
 84/85 anonim ***** válasza:
100%

Mi az, diótorta kettő? [link]

Kedves Anonimusz Antiszázalékusz barátunk... tudod, számtalanszor jött már elő az előzőekben látható helyzet, hogy valaki idejön, és látszik rajta, hogy a tudatlanságából erednek egyes véleményei. Ide is teszi ezeket a véleményeket, mi meg próbáljuk korrigálni, erre általános válasz az, amit Te is választottál: a menekülés. Így hát talán megértheted, az ilyen helyzetekhez mi már csak így tudunk reagálni.

2017. jún. 9. 22:51
 85/85 Mojjo ***** válasza:
100%

Tudtam én, hogy nem kéne visszanéznem ide. Nehezen hiszem el, amit a #83-as hozzászólásban látok.

Elképesztő, hogy valaki a tiszteletről beszél, sőt, a tiszteletet kéri számon másokon, amikor ő maga egy laza mozdulattal tiporja lábbal emberek százainak, ezreinek évtizedek sokasága alatt kőkemény, sokszor hatalmas lemondásokkal járó munkáját. Az olyan ismeretek, mint amilyen az evolúció tényének ismetete, nem magától hullt az ölünkbe. Meg kellett dolgozni érte, izzadtsággal, verejtékkel. Emberek a teljes életüket tették fel erre a munkára - azaz arra, hogy az emberiség tudástárát gyarapítsák. Aztán jön egy tudatlan akárki, és beledobná ezt az egészet a kukába, a szemét közé. Köszi. Milyen vastag arcbőr kell ahhoz, hogy valaki ezek után még tiszteletről kezdjen el beszélni? A rinocérosz jelentkezett vajon már a receptért? Hihetetlen...

2017. jún. 10. 11:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!