Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogyan tagadhatják a keresztén...

Hogyan tagadhatják a keresztények az evolúciót, mikor a kígyók egykor képesek voltak a beszédre, most meg már nem?

Figyelt kérdés

2017. jan. 20. 18:56
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/258 Cerevisiae ***** válasza:
100%

Na... pá

Azért diliházban nem maradok...:D

2017. jan. 22. 19:38
 132/258 anonim ***** válasza:

"Inkább úgy fogja fel, mint egy versenyt."

Igen, ez lehet. Hm...vagy mint egy ki mit tud.

2017. jan. 22. 19:38
 133/258 anonim ***** válasza:

"majd együtt kórlapozunk"

Nyugi, tisztában vagyok a saját problémáimmal. Szóval van itt baj bőven...

2017. jan. 22. 19:41
 134/258 How Arrow ***** válasza:

Cerevisiae

How Arrow(#114): "A Bibliát elejétöl a végéig a SzentLélek ihlette ezt is próbálja cáfolni az ördög az embereken keresztül és hány meg hány kommentben észrevehető."

Itt szerintem régóta senki ilyet tenni nem akart. A 83%-os topiktársunk sem tett semmi ilyesmit, és én sem.

Nem hiszem, hogy Istennek tetsző az a cselekedet, amikor valótlanul vádolsz meg embereket.

Bocsika ha félreértettél nem azt mondtam hogy komentedben hanem komentben, ráadásul nem is erre a topikra gondoltam akkor mikor irtam, gyorsan irtam és nem gejeztem be hogy "itt a gyakorin"

Engem nem zavar sőt szeretek emberekkel eszmétcserélni bárkivel.

De akkor mikor keresztény hívő embereknek látszó egyedek prédikálva hirdetik a hazugságaikat a bibliára apellálva az kiborit.

Mégegyszer irom itt keresztény hívő embereket értek vagy szektásokat.

2017. jan. 22. 19:47
 135/258 How Arrow ***** válasza:

Cerevisiae

""Ja! Mint az is, aki azt állította, hogy a sátán beszél belőlem. How Arrow.

Lehet, hogy nem tettem volna, ha nem süti rám ezt a bélyeget?""

Még a gondolatomba se volt ilyesmi.

Remélem félreértettél és nem kötekedni akarsz.

2017. jan. 22. 19:51
 136/258 Cerevisiae ***** válasza:
Félreértettelek. Elnézést.
2017. jan. 22. 20:04
 137/258 anonim ***** válasza:

Cerevisiae

Az első lépés a hívővé válás felé, hogy el kell utasítanod mindent, ami "jó".(nők és egyéb "káros szenvedélyek"):P Tudod: "Minden szabad nekem, de nem minden használ."

2017. jan. 22. 20:31
 138/258 anonim ***** válasza:
bocs: mindent...
2017. jan. 22. 20:32
 139/258 anonim ***** válasza:

Vidiripi

"Hát ez nagyon gyenge volt..."

Ez tőled igazi dicséret! De tényleg, köszönöm!

"Persze sose tudom meg, de olyan kíváncsi lennék arra, hogy ilyenkor mi zajlik a buksidban. Tudatosan kenceficélsz, vagy tényleg elhiszed, amit írsz?"

Hiszem hogy van Isten és hogy elküldte a fiát az Úr Jézus Krisztust!

Hiszem hogy az embert Isten teremtette férfivá és nővé.

Hiszem hogy számodra is van egy út kijelölve s azt is hiszem ha keresel akkor találni is fogsz! Áldja meg Isten a keresésedet!

"Na, azért annyira nem érdekel, hogy ennél több szót pazaroljak a dologra...:D"

Azért valami csak hajt! Persze lehet hogy sose tudom meg! :)

"Mert elkezdtél megint evolúciótagadózni... És azt nem viselem. Gondoltam megnézzük a biblikus érveidet is cserébe. Amikor úgy láttam, hogy már csak kötözködésre fussa, akkor jeleztem, hogy innentől kezdve a dolog értelmetlen, tehát szállj le rólam."

Mint ahogyan írtam korábban is és pont neked. Fent tartom a jogot arra hogy szabadon választ írhassak egy kérdéshez a vallás témakörben!

Hogyan szálljak le rólad ha olvasod a válaszaimat? Ja akkor mégsem nálam van a hiba.

A dolog orvoslása nagyon egyszerű: Ne olvasd! Ennyi!

De azt most megírhatom neked hogy ez nem fog változni. Ha az evo van vagy lesz terítéken és választ írok, akkor nagy vonalakban sejtheted mit fogok írni itt a vallás kategóriában. Tudományos topikokban nem szoktam válaszolni, persze nem kizárt hogy fogok de annak nagyon minimális az esélye.

Isten áldja meg keresésedet!

2017. jan. 22. 20:41
 140/258 anonim ***** válasza:
100%

Jól le vagyok maradva, vagy 100 válasszal...

De azért kommentáljunk, hátha valakit érdekel...

Kedves Vidiripi!

# 23-as válaszod:

"Az evolúció egy elmélet" - Az evolúciós elmélet egy tudományos elmélet, s az egyetlen olyan, mely természettudományos igénnyel magyarázza az általa leírtakat.

"De a legszembetűnőbb dolog hogy leírja hogy a Föld porából formálja meg az első embernek a testét." - Föld porából... de akkor gólemek lennénk! Nincs bennünk se alumínium, se szilícium, meg egy rakat elem, mely nagyban jellemzi a "föld porát" és az összetételünk is jelentősen eltér ettől.

2017. jan. 22. 22:14
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!