Hogyan tagadhatják a keresztények az evolúciót, mikor a kígyók egykor képesek voltak a beszédre, most meg már nem?
Na... pá
Azért diliházban nem maradok...:D
"Inkább úgy fogja fel, mint egy versenyt."
Igen, ez lehet. Hm...vagy mint egy ki mit tud.
"majd együtt kórlapozunk"
Nyugi, tisztában vagyok a saját problémáimmal. Szóval van itt baj bőven...
Cerevisiae
How Arrow(#114): "A Bibliát elejétöl a végéig a SzentLélek ihlette ezt is próbálja cáfolni az ördög az embereken keresztül és hány meg hány kommentben észrevehető."
Itt szerintem régóta senki ilyet tenni nem akart. A 83%-os topiktársunk sem tett semmi ilyesmit, és én sem.
Nem hiszem, hogy Istennek tetsző az a cselekedet, amikor valótlanul vádolsz meg embereket.
Bocsika ha félreértettél nem azt mondtam hogy komentedben hanem komentben, ráadásul nem is erre a topikra gondoltam akkor mikor irtam, gyorsan irtam és nem gejeztem be hogy "itt a gyakorin"
Engem nem zavar sőt szeretek emberekkel eszmétcserélni bárkivel.
De akkor mikor keresztény hívő embereknek látszó egyedek prédikálva hirdetik a hazugságaikat a bibliára apellálva az kiborit.
Mégegyszer irom itt keresztény hívő embereket értek vagy szektásokat.
Cerevisiae
""Ja! Mint az is, aki azt állította, hogy a sátán beszél belőlem. How Arrow.
Lehet, hogy nem tettem volna, ha nem süti rám ezt a bélyeget?""
Még a gondolatomba se volt ilyesmi.
Remélem félreértettél és nem kötekedni akarsz.
Cerevisiae
Az első lépés a hívővé válás felé, hogy el kell utasítanod mindent, ami "jó".(nők és egyéb "káros szenvedélyek"):P Tudod: "Minden szabad nekem, de nem minden használ."
Vidiripi
"Hát ez nagyon gyenge volt..."
Ez tőled igazi dicséret! De tényleg, köszönöm!
"Persze sose tudom meg, de olyan kíváncsi lennék arra, hogy ilyenkor mi zajlik a buksidban. Tudatosan kenceficélsz, vagy tényleg elhiszed, amit írsz?"
Hiszem hogy van Isten és hogy elküldte a fiát az Úr Jézus Krisztust!
Hiszem hogy az embert Isten teremtette férfivá és nővé.
Hiszem hogy számodra is van egy út kijelölve s azt is hiszem ha keresel akkor találni is fogsz! Áldja meg Isten a keresésedet!
"Na, azért annyira nem érdekel, hogy ennél több szót pazaroljak a dologra...:D"
Azért valami csak hajt! Persze lehet hogy sose tudom meg! :)
"Mert elkezdtél megint evolúciótagadózni... És azt nem viselem. Gondoltam megnézzük a biblikus érveidet is cserébe. Amikor úgy láttam, hogy már csak kötözködésre fussa, akkor jeleztem, hogy innentől kezdve a dolog értelmetlen, tehát szállj le rólam."
Mint ahogyan írtam korábban is és pont neked. Fent tartom a jogot arra hogy szabadon választ írhassak egy kérdéshez a vallás témakörben!
Hogyan szálljak le rólad ha olvasod a válaszaimat? Ja akkor mégsem nálam van a hiba.
A dolog orvoslása nagyon egyszerű: Ne olvasd! Ennyi!
De azt most megírhatom neked hogy ez nem fog változni. Ha az evo van vagy lesz terítéken és választ írok, akkor nagy vonalakban sejtheted mit fogok írni itt a vallás kategóriában. Tudományos topikokban nem szoktam válaszolni, persze nem kizárt hogy fogok de annak nagyon minimális az esélye.
Isten áldja meg keresésedet!
Jól le vagyok maradva, vagy 100 válasszal...
De azért kommentáljunk, hátha valakit érdekel...
Kedves Vidiripi!
# 23-as válaszod:
"Az evolúció egy elmélet" - Az evolúciós elmélet egy tudományos elmélet, s az egyetlen olyan, mely természettudományos igénnyel magyarázza az általa leírtakat.
"De a legszembetűnőbb dolog hogy leírja hogy a Föld porából formálja meg az első embernek a testét." - Föld porából... de akkor gólemek lennénk! Nincs bennünk se alumínium, se szilícium, meg egy rakat elem, mely nagyban jellemzi a "föld porát" és az összetételünk is jelentősen eltér ettől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!