Hogyan tagadhatják a keresztények az evolúciót, mikor a kígyók egykor képesek voltak a beszédre, most meg már nem?
Figyelt kérdés
2017. jan. 20. 18:56
2/258 anonim válasza:
Az érdekesebb akkor már, hogy a Biblia szerint is régebben volt lábuk, aztán eltűnt.
Pont ahogyan az megfigyelhető a kövületek alapján. xD
3/258 anonim válasza:
Nem minden keresztény azért, nálam is jól megfér az Istenhit azzal, hogy közben képben vagyok a világunk alapvető működésével :)
4/258 anonim válasza:
Tényleg beszéltek régebben a kígyók:
5/258 A kérdező kommentje:
Ha tisztában van valaki a világ működésével akkor az tisztában van, hogy nincs Isten, persze kapaszkodni lehet bele, de nem tudom akkor mi értelme van. Miért jó saját magad becsapni?
2017. jan. 20. 19:41
6/258 anonim válasza:
Tisztába vagyunk a világ működésével és azzal is tisztába vagyunk, hogy nincs Isten, nem kapaszkodunk bele és mi tudjuk, hogy semmi értelme sincs. Nem csapjuk be saját magunkat.
Aludj el szépen, kis Balázs.
7/258 anonim válasza:
És neked azzal hátrányt okoz,hogy hisz istenben? Miért foglalkozol vele?
8/258 anonim válasza:
Van Isten :)) a kígyó a szó szoros értelmében nem beszélt, Ádám és Éva a lelki hangjukat hallották.
9/258 anonim válasza:
"Ha tisztában van valaki a világ működésével akkor az tisztában van, hogy nincs Isten"
Nem egészen értem mi itt az ok-okozati összefüggés.
Részemről sosem Isten kizárását láttam az evolúcióban, hanem Isten tökéletes alkotását az élet fenntartására.
10/258 anonim válasza:
Bár a bibliai kígyó csábított, de nem beszélt.
Ne keverd a hitet a tudománnyal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!