Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Kedves Jehova Tanúi, valóban...

Kedves Jehova Tanúi, valóban úgy van?

Figyelt kérdés
Valóban úgy van ahogyan ti hiszitek, hogy Jézus egyenlő Mihály Arkangyal? Ha igen, legyetek szívesek bemásolni azt a részt, ahol ezt a Biblia valamilyen módon alá támasztja azt. Amire még kíváncsi vagyok: Mért mondjátok azt, hogy Krisztus nem egy az Atyával, holott a Biblia utal és egyértelműen KIJELENTI ezt a TÉNYT. TITEKET KÉRDEZLEK ÉS NEM AZ "ŐRTORNYOT". Köszönöm a megértést, és a komoly válaszokat a kérdésemre. Aprópopó, sokak nem írtak választ a volt kérdésemre, mert CSUPA NAGY BETŰVEL írtam a kérdésem kisbetűs részét. Ezúton szeretném mondani, hogy NE legyen félreértés köztünk, hogy a NAGY BETŰK NÁLAM csak hangsúlyozás! Nem üvöltés, és más egyéb, szóval innen szeretnék mindenkit megkérni, hogy NE gyártsunk ostoba teóriákat, ha nem is tudjuk, mit látunk, inkább kérdezzünk előtte. :) Köszönöm!

2016. dec. 18. 14:07
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/78 A kérdező kommentje:

"Kérdező:Én kimondottan az egységről beszéltem,a Mihályal kapcsolatosan a következő bejegyzésben foglalkozok."

Én is, az Atya és a Fiú egységéről. :) Mihályt mondott Jézus vagy Atyát ebben a részben? :)

2017. okt. 11. 21:45
 72/78 anonim ***** válasza:
71.Én a János.17:21-ről beszéltem,az Atya,a Fiú és a Jézus követőiről,akik mint hárman egységben vannak.
2017. okt. 24. 21:30
 73/78 anonim ***** válasza:

37"Ez egyenlö a háromság cáfilatával!

[link]

2017. okt. 31. 12:32
 74/78 anonim ***** válasza:

Ugy néz ki szeretitek a videókat eén is küldök egyet.

. [link]

2017. okt. 31. 21:15
 75/78 A kérdező kommentje:
Köszönjük, hogy te és te küldtél nekünk videókat válaszolóknak és Kérdezőnek is egyaránt, nagyon drága vagy, de leszarjuk őket. :)
2017. nov. 8. 09:39
 76/78 anonim ***** válasza:
0%

75.Felértél a müveltség legmagassabb fokára,inen már csak lefelé mehetsz.

Jó utat!

2017. nov. 8. 19:02
 77/78 anonim ***** válasza:

75.

. Ez a fontos és igazságos nem a 75-ös ön gyalázó siquib bejegyzésre.

[link]

[link]

2017. nov. 11. 10:05
 78/78 A kérdező kommentje:
Évám, még mindig nem tudom mi a válaszod arra, hogy ki akarta a népét össze gyűjteni az ÓÓÓÓÓszövetségben. Gondolkozz még egy picit, mert látom a hazugság nagyon jól megy. Na hajrá csibém! ;)
2017. nov. 12. 13:02
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!