A Jehova tanúi Bibliája valóban ingyenes? Ha írnék egy e-mailt küldenének egyet postán? (bővebben lent)
ingyenes de jó az a református fordítás, de búsulj
mert az "valahigy az teljesen más", amikor egy szekta nem fordít, hanem ferdít.
az az "egy tanító" -Jehova tanúja szekta tagja, tanítója. Sok-sok tanító, pedig nem hiányol belőle semmit, kétezer éve... Na, nem baj, csinálj, amit akarsz, látom, tanú vagy, csak cseles
- miért kell nekem minden csapdába belelépni, nem tudom :(
kérdező
a tanúk ott állnak sok város küzterületén, ingyenes kiadványokkal.
ezt ők szent szolgálatnak nevezik.
szerinted van nálluk biblia? nincs.
azaz: nem ihletett kiadványok mellett ácsorogni= szent szolgálat
megérteném, ha legalább bibliákat osztogatnának.
én olvastam az adott "művet". sok tanúval beszéltem is. sokan, a régiek közül azt állítják, hogy még a károliból tanultak, 2003 előtt.
a kérdésem az, hogy vajon az újvilág fordítás nélkül, a károliból alá tudják-e támasztani azt, amit a mit tanít valójában a biblia című könyv tanít?
szerinted?
nem,nem tudják. a tanításuk kb 70 %-át (a tanításuk velejét) csak és kizárólag a saját bibliájukból képesek alátámasztani.
ez egy érdekes dolog... minthaegy fizikus csak a saját laboratóriumában tudna ólomból aranyat csinálni. máshol képtelen megismételni a kísérletet.
mit gondolnál egy ilyen fizikusról?
én azt, hogy csaló.
küldök neked egyet díjmentesen privátban ird meg a posta címedet, és feladom.
egy Tanú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!