Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A Jehova tanúi Bibliája...

A Jehova tanúi Bibliája valóban ingyenes? Ha írnék egy e-mailt küldenének egyet postán? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Jó estét ! Valóban erről lenne szó.Van egy református Bibliám,de valahigy az teljesen más.Voltam Jehova tanui Királyság termében is többször,de ott nem volt azt mondták rendelniük kell.Most meg sajnos nem tudok menni vasárnapi alkalomra.Tudom,hogy van számítógépen olvasható Biblia is,de én a kezemben fogva szeretek olvasni.Válaszaitok előre is köszönöm !

2015. okt. 20. 19:29
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Kedves kerdező,ha nemvolt biblia a kiralysagteremben necsügedj mert ha kapcsolatba vagy biztos hogy fogsz kapni.....Azoknak a felhasznaloknak akik igy vagy ugy allitjak ,hogy a Jehova nev nincs meg a Karoli forditasban olvassak el a Karoli G bibliabol a 83 zsoltar 19 verset....a 2 Mozes.6 resz.3 vers..Meg tobb is van.
2016. jan. 23. 18:19
 32/33 anonim ***** válasza:

3.Tégedet mikor találtak ki?

Rágalmazásból kitünő!

Mint igaz keresztény,sajnálom de nulla.

Lehet,hogy a vallásodban és a gyülekezetedben csak gunyolodást,gyalázkodást tanítanak,hazugságot,hamistant igy ahogy az irásodból lejön.

2017. júl. 24. 19:45
 33/33 anonim ***** válasza:

Vidiripi

32. válaszoló!

"Rágalmazásból kitünő!"

Tényként közlöm veled hogy azok az emberek akik elkészítették az Ú.V.F.-t ők nem adták a saját nevüket ahhoz a munkához amelyet elvégeztek!

Kérdés az hogy miért nem?

Főleg akkor amikor még a takarítást végző emberek is aláírásukkal igazolják hogy elvégeztek egy munkát.

Továbbá megjegyzem hogy a "Jehova" szó valóban hibás és ezzel kapcsolatban még a ti hivatalos oldalatokon is lehet olvasni. Persze kissé érdekesen van megfogalmazva az amit ott lehet olvasni. De idéznek a katolikus lexikonból is!

"Mint igaz keresztény,sajnálom de nulla."

Adatott neked jogkör arra hogy eldöntsed hogy ki igaz és ki nem igaz keresztény?

Ha nem akkor miért hozol ilyesmiben döntést?

"Lehet,hogy a vallásodban és a gyülekezetedben csak gunyolodást,gyalázkodást tanítanak,hazugságot,hamistant igy ahogy az irásodból lejön."

Nem is tudom melyik felekezet irodalmaiban olvashatunk olyan kifejezést hogy "csőcselék"? Elég lesz egyet említenem.

2017. júl. 25. 20:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!