Szerintetek őskeresztény vagyok és bolond?
Vallok mindent ami a bibliában levan írva. Szószerint::
-A Föld 5776 éves, Noé tényleg túlélte az özönvízet.
-A Vörös-tenger tényleg teljesen ketté vált és tényleg száraz lábbal keltek át a zsidók.
-Illés és Énókh test tényleg nem látott halált.
-Jézus tényleg holtakat támasztott fel és nagy csodákat tett.
-Mikor Jézus meghalt akkor tényleg SOK ószövetségi szentnek a teste feltámadt és megjelentek a híveknek.
-Jézus tényleg feltámadott 3. napra.
-Az evolúció hazugság.
-Isten 6 nap alatt teremtett.
-És tényleg el fog jönni az Úr és megítél élőket és holtakat. Lesz egy nap amikor mindenki feltámad, aki Istennel járt az örök életre, aki nem járt Istennel pedig az örök halálra.
Na? Milyen ember vagyok?
Én értem. És te érted, hogy a világban, amiről azt valljuk hogy Isten teremtette, MINDEN ami csak létezik, arra utal hogy a világunk millió és milliárd éves távlatokban mérhető?
A te értelmezésednek alapot csak az ad, hogy akár úgy is lehetne érteni ahogy te szeretnéd elképzelni, míg az én értelmezésemet a világunk minden egyes eleme tökéletesen alátámasztja.
"Én értem. És te érted, hogy a világban, amiről azt valljuk hogy Isten teremtette, MINDEN ami csak létezik, arra utal hogy a világunk millió és milliárd éves távlatokban mérhető?
A te értelmezésednek alapot csak az ad, hogy akár úgy is lehetne érteni ahogy te szeretnéd elképzelni, míg az én értelmezésemet a világunk minden egyes eleme tökéletesen alátámasztja."
Rendben, Ki e Világ istene? Akart a Világ neked bármikor jót, vagy mondott neked bármikor igazat, akár csak egy gyógyszerrel kapcsolatban, 100%-os a Biztonság? Mégjobb kérdés, a Világ mit mond Istenről neked, hogy létezik, hogy szeret téged? Beszéltél erről, egy átlag emberrel? Valóban Isten e világ istene? :)
"Rendben, Ki e Világ istene?"
Egyetlen Isten van.
"Akart a Világ neked bármikor jót, vagy mondott neked bármikor igazat, akár csak egy gyógyszerrel kapcsolatban, 100%-os a Biztonság?"
A világ, amely alátámasztja hogy a teremtés milliárd évek alatt zajlott, nem az hogy az emberek mit mondanak. Hanem maga a világ, azok hosszú idő alatt működő folyamatai. Ennélfogva nyilvánvalóan nincsen tudata, nem akar nekem se jót, se rosszat.
"Mégjobb kérdés, a Világ mit mond Istenről neked, hogy létezik, hogy szeret téged?"
Ööö... a világ semmit nem mond semmiről.
"Beszéltél erről, egy átlag emberrel? Valóban Isten e világ istene?"
Beszéltem, nem is eggyel. Meglátásom szerint azt a legtöbb értelmes ember gond nélkül el tudná fogadni, hogy létezik Isten, csak az zavarja meg őket, amikor egyesek olyan sületlenségeket magyaráznak bele a Bibliába, mint te a 24 órázásoddal, és ezt terjesztik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!