Vallásosak ti tagadjátok az evolúciót? Még akkor is, ha kézzel fogható magyarázat áll mellette?
"Az erkölcsről mindenki magát oktassa ki, ha egyáltalán tudja, mi az."
Ez a kommentjeid olvasva erősen öngól-gyanús.
Tulajdonképpen mit is szeretnél elérni ezzel a stílussal, ahogyan itt magad előadod?
#56: „Nem vetted észre, hogy a vallásosakat kérdezte?”
A kérdező? Abban a kérdésében nem, nem a vallásosokat kérdezte. Én védtem meg azt az álláspontot, hogy a Biblia 6 lábú sáskákról ír, és én írtam erről utoljára, mire a kérdező ezt írta (#49):
„Rég nem olvastam a válaszokat, max az első két oldalt de most elolvastam az utolsót.
Amennyiben a sáskát tényleg négylábúnak írja a Biblia, ez esetben hogy lehet korrekt?”
Én voltam az utolsó, és én is beszéltem a sáskalábakról, hogy azt a Biblia szvsz. korrektül írja le.
"Tulajdonképpen mit is szeretnél elérni ezzel a stílussal, ahogyan itt magad előadod?"
Ennél nagyobb a baj. A fickónak nincs a ki négy kereke. Éppen a Biblia állításait igyekeztem alátámasztani ebben az esetben. Nem csak azt nem vette észre szegénykém, hogy a kérdező konkrétan engem kérdezett... :)
64 Azt te soha nem fogod megtudni, mert nincs hozzá képességed. Nem fejlődött ki.
És nem én adtam elő magam a hagymázas sztorimmal. Közben meg utálom a hívőket. Na ez a gusztustalan.
Á, gyerekek, megint lemaradtam a buliról! :D
Szegény kérődző nyuszilyánykára jól ráijesztettetek, szegényke el is menekült, kár, hogy csak egy "felebaráti szeretettől" buzgó testvérünk maradt itt, pedig olyan jó lehetett volna!
"És nem én adtam elő magam a hagymázas sztorimmal. Közben meg utálom a hívőket. Na ez a gusztustalan."
Nem kicsi identitászavar, megspékelve kóros önimádattal, és állandó öklendezési rohammal...
Aggódom érted. Orvos mit mondott?
Nem írt fel a receptre olyasmit, hogy "használjon érveket"?
:)
"Közben meg utálom a hívőket. Na ez a gusztustalan."
Hát ha gusztustalannak tartod, hogy utálod őket, akkor ne tedd! Ilyen egyszerű... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!