Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Vallásosak ti tagadjátok az...

Vallásosak ti tagadjátok az evolúciót? Még akkor is, ha kézzel fogható magyarázat áll mellette?

Figyelt kérdés
Ugye az egyház ezt elutasítja és azt tanítja, hogy minden teremtmény olyannak lett teremtve, amilyen. Az ember is. De ott vannak például az ebek. A farkasokból fejlődtek ki, mégis teljesen máshogy néznek ki. A rokonságot mi sem bizonyítja jobban, hogy ez a két faj keresztezhető egymással és utóduk lehet egymástól. Tehát lehet, az emberek is a majomból fejlődtek ki? Én nem provokálni akarok, jó magam nem vagyok vallásos, csak érdekel, hogy a vallásos emberek mit gondolnak erről és mivel magyarázzák, hogy nem így van?

2016. máj. 20. 15:05
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/188 Mojjo ***** válasza:
97%
@61: a stylist kicsit más szakma, mint amire te gondolsz, nézz utána, ha érdekel :) Mindenesetre annyit elárulok, hogy köze nincs fórumos hozzászólások színvonalához. Azzal pedig nem is vádoltalak, hogy megjátszanád magad, így ezzel nyitott kapukat döngetsz. Természetesen, ha szeretnéd, szíved joga továbbra is etikátlan feltételezésekkel élned mások felé, valamint bunkó stílusban fórumoznod. A te választásod, ami a te személyiségedet tükrözi. Ha ilyen vagy, ilyen vagy. Csupán azért szóltam, mert éltem a jóindulatú feltételezéssel, hogy ennél értelmesebb hozzászólóval van dolgom, aki csupán botlott egyet. Ha nem, hát nem.
2016. máj. 29. 22:00
 62/188 anonim ***** válasza:
0%
Ennek semmi köze az agresszióhoz. Ha értenél hozzá, van olyan, hogy burkolt agresszió, ami kívülről mézes-mázosnak, kifinomultnak tűnik, (mint a te hozzászólásod), de belül köze sincs az emberséghez. Az az igazán aljas indulat. Az erkölcsről mindenki magát oktassa ki, ha egyáltalán tudja, mi az.
2016. máj. 29. 22:01
 63/188 anonim ***** válasza:
96%

"Az erkölcsről mindenki magát oktassa ki, ha egyáltalán tudja, mi az."

Ez a kommentjeid olvasva erősen öngól-gyanús.

Tulajdonképpen mit is szeretnél elérni ezzel a stílussal, ahogyan itt magad előadod?

2016. máj. 29. 22:14
 64/188 Cerevisiae ***** válasza:
83%

#56: „Nem vetted észre, hogy a vallásosakat kérdezte?”

A kérdező? Abban a kérdésében nem, nem a vallásosokat kérdezte. Én védtem meg azt az álláspontot, hogy a Biblia 6 lábú sáskákról ír, és én írtam erről utoljára, mire a kérdező ezt írta (#49):

„Rég nem olvastam a válaszokat, max az első két oldalt de most elolvastam az utolsót.

Amennyiben a sáskát tényleg négylábúnak írja a Biblia, ez esetben hogy lehet korrekt?”

Én voltam az utolsó, és én is beszéltem a sáskalábakról, hogy azt a Biblia szvsz. korrektül írja le.

2016. máj. 29. 22:27
 65/188 Cerevisiae ***** válasza:
83%

"Tulajdonképpen mit is szeretnél elérni ezzel a stílussal, ahogyan itt magad előadod?"

Ennél nagyobb a baj. A fickónak nincs a ki négy kereke. Éppen a Biblia állításait igyekeztem alátámasztani ebben az esetben. Nem csak azt nem vette észre szegénykém, hogy a kérdező konkrétan engem kérdezett... :)

2016. máj. 29. 22:29
 66/188 anonim ***** válasza:
0%

64 Azt te soha nem fogod megtudni, mert nincs hozzá képességed. Nem fejlődött ki.

És nem én adtam elő magam a hagymázas sztorimmal. Közben meg utálom a hívőket. Na ez a gusztustalan.

2016. máj. 29. 22:42
 67/188 anonim ***** válasza:
100%
Ja tényleg, Cerevisiae, igaz csak utólag olvastam végig, de fejet hajtok előtted! Elég korrekt dolgokat írtál, pláne hogy nem hívőként foglalkoztál ennyit ezzel az egész témával :)
2016. máj. 29. 22:45
 68/188 anonim ***** válasza:
100%

Á, gyerekek, megint lemaradtam a buliról! :D

Szegény kérődző nyuszilyánykára jól ráijesztettetek, szegényke el is menekült, kár, hogy csak egy "felebaráti szeretettől" buzgó testvérünk maradt itt, pedig olyan jó lehetett volna!

2016. máj. 29. 23:23
 69/188 Cerevisiae ***** válasza:
86%

"És nem én adtam elő magam a hagymázas sztorimmal. Közben meg utálom a hívőket. Na ez a gusztustalan."

Nem kicsi identitászavar, megspékelve kóros önimádattal, és állandó öklendezési rohammal...

Aggódom érted. Orvos mit mondott?

Nem írt fel a receptre olyasmit, hogy "használjon érveket"?

:)

2016. máj. 29. 23:33
 70/188 Cerevisiae ***** válasza:
86%

"Közben meg utálom a hívőket. Na ez a gusztustalan."

Hát ha gusztustalannak tartod, hogy utálod őket, akkor ne tedd! Ilyen egyszerű... :D

2016. máj. 29. 23:35
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!