Vallásosak ti tagadjátok az evolúciót? Még akkor is, ha kézzel fogható magyarázat áll mellette?
Ha fárasztó, nem kell válaszolnod rá. Főleg nem gúnyosan.
Ha én képes vagyok tiszteletben tartani pl Mojjo meggyőződését, akkor talán ti is az enyémet, akkor is ha nem értetek vele egyet. Sokkal finomabban kellene ezeket a dolgokat kezelni, elejét lehetne venni a sok gyűlölködő, gúnyos hozzászólásoknak.
@103: elnézést, tényleg - egyébként nem bántó szándékkal trollkodtam szét azokat a megjegyzéseidet. Mindenesetre troll mode off, igazad van, jobb a kölcsönös elfogadás/tisztelet oldaláról indulni. (A videókat amúgy érdemes megnézni, mert főleg az örök élet alatti viszont egy komoly problémát vet fel, akkor is, ha troll formában.)
Viszont hadd emlékeztesselek, hogy ez az egész társalgás onnan indult, hogy te egész egyszerűen lehazugoztál most, aki néhány érvet írt az evolúcióval kapcsolatban. Azt mondod, hogy te képes vagy tiszteletben tartani más meggyőződését. Akkor az ott úgy tűnik, nem nagyon sikerült. És akárhogy nézem, hazugnak nevezni mást alapvetően más, jóval negatívabb kategória, mint szimplán komolytalannak nevezni pár felvetést.
@105: ez így szerintem teljesen korrekt és rendben van.
Örülök, hogy sikerült ilyen mederbe terelni a beszélgetést. Ettől függetlenül valószínűleg sok meglepő konklúziót egyik oldal sem fog learatni a beszélgetésből, de komolyan öröm látni, hogy vannak, akik igen rosszul kezdődő beszélgetésből is teljesen jó, emberi hangnemben kerülnek ki. Inkább eszkalálódni szokott a helyzet. Szóval összességében már megérte benézni, egy pozitív példával legalább gazdagabb lettem :)
Gabriel.Tailor
Jézus mondta ki az evolúció hatását:
"Ó, hitetlen és elfajult nemzedék…"
Nem tudom milyen fantazma próféciáról beszéltél a fügefa kapcsán, de elég lol.
Nem olvastad? Éhes volt, és a fügefának abban az időben gyümölcsöt kellett volna hoznia.
A fügefával kapcsolatban a neten is elég sok értelmezést találsz, olvasgass.
Az evolúcióhoz ellenben nem sok köze van.
Vagy ha szerinted igen, akkor vezesd le kérlek, részletesen az okfejtésed!
Dehogynem, pontosan azt a rendet követte.
Legalább a Biblia pontos ismeretében próbálnál kötözködni...
Márk, 11:13: "És meglátván messziről egy fügefát, a mely leveles vala, odaméne, ha talán találna valamit rajta: de odaérvén ahhoz, levélnél egyebet semmit sem talála; mert nem vala fügeérésnek ideje."
Ráadásul már korábban kifejtették neked, hogy az evolúció nem egyenlő az elfajzással.
Elég fura hozzáállás, hogy néhány hozzászólással korábban még azt akarod kierőszakolni, hogy adják meg neked a kellő tiszteletet, miközben te minden cáfolatot félresöpörve újra és újra ugyanazt az alaptalan hülyeséget hajtogatod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!