Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Melyik könyvek segíthetnek a...

Melyik könyvek segíthetnek a legtöbbet a keresztényi hit megújításában?

Figyelt kérdés

2015. júl. 5. 19:17
 151/176 A kérdező kommentje:
ez szőrszálhasogatás,már ne haragudj.
2015. júl. 22. 19:32
 152/176 anonim ***** válasza:

ó, én nem haragszom, miért tenném? megkérdezted a véleményem, én a bibliából idéztem. ellenőrizd, a károliban is ez van-e.

az, aki azt tanácsolja, hogy a természetes kapcsolatokat fel kell számolni... mit is mondjak erre neked?

te magad is tudod, hogy neked pont ez a problémád: nincsennek kapcsolataid az emberekkel.

tudod, mit jelent az agapé szeretet? erre a szeretetere ösztönzött mindenkit Jézus

alapelveken nyugvó szeretet.

ha valaki ennek ellenkezőjéről akar meggyózni, az JÉZUSSAL megy szembe. bármelyik bibliafordítást is vesszük, Etelee.

neked miért szinpatikusak ezek a gondolatok? miért tetszenek?

2015. júl. 22. 19:37
 153/176 A kérdező kommentje:
tudod,hogy az idézetekkel rengeteg trágárságot mondtál rám burkoltan?nem arra való a szentírás,hogy kardnak használva vagdalkozzunk vele.:)
2015. júl. 22. 19:46
 154/176 anonim ***** válasza:

rád? nem rád, hanem arra, akitől idéztél...

te melyekre gondoltál?

2015. júl. 22. 19:47
 155/176 A kérdező kommentje:
az új világ fordítás rendkívül manipulatív,javaslom,hogy ne használd.:)
2015. júl. 22. 19:49
 156/176 A kérdező kommentje:
de közvetve nekem is szólt,mivel azt írtam,hogy "iszonyúan tetszik!"
2015. júl. 22. 19:50
 157/176 A kérdező kommentje:
"aki azt tanácsolja,hogy a természetes kapcsolatokat fel kell számolni"írtad az előbb.nos,valóban ezt írtam volna?
2015. júl. 22. 19:52
 158/176 A kérdező kommentje:
arról,akitől idéztem,sem szabad rosszat gondolni.:)még akkor sem,ha szerinted szembemegy a jézusi tanítással!ez is benne van a bibliában.
2015. júl. 22. 20:09
 159/176 A kérdező kommentje:
egyébként tökéletesen összhangban van vele,pont az a baj,hogy az emberek egymás zsigereiben vájkálnak,ahelyett,hogy békében élnének egymás mellett.egyébként megértelek,hogyha a természetes vonzalmakról nem kívánsz lemondani,ez teljesen normális dolog.tudod,az a baj a családomban,és még sok másik családban,hogy arra sem képesek!erről a jelenségről weöres sándor számol be először a két világháború között írodott könyvében.Az érzelgés az,ami csak hasonlít a természetes vonzódáshoz,de valójában nem az.Az érzelgés egy indulat,nem szeretet."Pétert szeretem,Pált megverem"ez az érzelgés.amikor csak úgy tud szeretni valaki az egyik irányban,hogy egy másik irányban közben utálkozhat.ez gondolom,rád nem vonatkozik,úgyhogy akkor maradj meg a természetes rokon-szenv mellett.
2015. júl. 22. 20:25
 160/176 A kérdező kommentje:
hogyan magyarázod ezt lukács evangéliumából:"ha valaki követni akar,de nem gyűlöli apját,anyját,feleségét........,nem lehet a tanítványom"
2015. júl. 22. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!