Melyik könyvek segíthetnek a legtöbbet a keresztényi hit megújításában?
Figyelt kérdés
2015. júl. 5. 19:17
131/176 A kérdező kommentje:
Mi nem vagyunk barátok.(125.komment)
2015. júl. 18. 01:40
132/176 A kérdező kommentje:
A hinduizmus is azt tanítja,hogy "azon légy hát,hogy szívedet elvond a látható dolgok szeretetétől...."Csak a megfogalmazás más:"A külső világegyetem csupán egy mozi az önmagára ébredett számára.Ingyenes,és éjjel nappal pereg a film!Az önmagára ébredett úgy él és végzi a dolgát benne,hogy közben tudja,annak tárgyai és testei(az emberek)illuzórikus jelenségek,mint ahogy a hétköznapi ember tudja,hogy a mozivásznon látható képek és szereplők képzeletbeliek csupán,és a valós életben nem léteznek.ám a hétköznapi ember mindennapi élete során a külvilág dolgait valósnak hiszi,míg az önmagára ébredett a film csalóka képeinek tekinti csak őket."A másik,hogy akik érzéki természetük törvényét követik,beszenyezik lelkiismeretüket,....Gondolj bele,hogy a játékok is érzékiek ám!Hasonlítsd össze egy 15 évvel ezelőtti játék grafikus megjelenítését a képernyőn egy mai játékkal.Javaslom,hogy hasonlítsd össze az age of empires 1 és az age of empires 3 játék grafikájának az összehasonlítását!Mennyivel inkább gyönyörködteti az ember szemét!Milyen jól el lehet merülni benne!Lehet-e tiszta a lelkiismerete annak,aki ilyen játékokat játszik a szabad idejében?Szerintem nem.Meglopja (elsősorban)magát,és persze a környezetének is kárára van.Mert ez is az érzéki természet törvényének a követését jelenti!Hasonlít ez a tudatmódosító szerekhez.A mai világ profi módon igyekszik ezt előbb felkelteni az emberben,és aztán fokozni a végletekig.a mai gyerekek egy nem kis része már az ilyen játékokon szocializálódik.Vagy ott van az egész szórakoztatóelektronikai ipar.Ott is jól tudják,hogyan kell rávenni az embereket arra,hogy "az érzéki természetük törvényét" kövessék,és minden egyebet ennek rendeljenek alá.Vagyis itt nemcsak a nemiségről van szó.
2015. júl. 18. 02:14
133/176 A kérdező kommentje:
nem is láttalak soha.mi ismerősök vagyunk.
2015. júl. 18. 21:05
134/176 anonim válasza:
ezígy van. amit én idéztem, az egy mondás: nem arra utaltam, hogy barátok lennénk. bár, szerintem nem kell ahhoz látni valakit, hogy barátok legyetek. pl vajon egy vak személynek akkor nincsennek barátai? de így van, mi ismerősök vagyunk, azok se nagyon mélyen.
nos, mikor mennek a tanúk hozzád? vagy a katolikusok?
135/176 A kérdező kommentje:
remélem,nem bántottalak meg.:)egy vak embernek persze hogy,lehetnek barátai,hiszen testközelben van hozzájuk.:)ez a baj ezzel a fránya internettel!ha a facebook-on 500-nál több "barátja" van valakinek,akkor valószínű,hogy nem áll közel hozzá senki.ez érdekes jelenség.minél kevesebb facebook ismerőse van valakinek,annál több igazi ismerőse lehet a nem virtuális világban.ennyi magányos ember még sosem volt.a nyíltság a kulcs a megoldáshoz,szerintem.
2015. júl. 20. 21:36
136/176 A kérdező kommentje:
meghagytam a címem,és a telefonszámom,majd meglátjuk.
egyébként a leveleid alapján azt hiszem,barátok lennénk.:)
2015. júl. 20. 21:40
137/176 A kérdező kommentje:
Mit dolgozol angliában?jól megfizetik?
2015. júl. 20. 21:42
138/176 A kérdező kommentje:
javaslom,hogy nézd meg a buji ferenc honlapját.én sokat tanultam belőle.
2015. júl. 20. 21:47
139/176 anonim válasza:
minimálbért kapok, ami 6és fél font óránként. magyar viszonylathoz képest jó. egyetértek a meggyőződéseddel. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!