Melyik könyvek segíthetnek a legtöbbet a keresztényi hit megújításában?
sok szempontból könnyebb volt akkor az élet, és sok szempontból nehezebb. mit gondolsz, 100 mostani emberből hány menne vissza 1300-ba? szerintem egy, vagy kettő, de miután szembesülne, MIK NINCSENNEK OTT, az is visszajönne.
persze ezt nem tudhatom, de sejtem. te milyen szempontok alapján gondolod, hogy könnyebb lehetett akkoriban?
Szerintem (és ez nem bizos, hogy igy van) neked nem egy nőre van MOST szükséged.
tudod-e, hogy a biblia beszél az EGYEDÜLÁLLÓSÁG AJÁNDÉKÁRÓL? biza. de nem mindenkié ez a kincs. lehet, hogy szükséged lesz majd egy párra, de a megfelelő időben ott lesz, ne aggódj. tudom, hogy könnyebb mondani, mint megtenni, de nem egyszer tapasztaltam már: vártam, kerestem, vártam, kutattam, majd szemrehányást tettem Istennek, hogy hiába vártam, hiába kerestem: és ABBAN A PILLANATBAN OTT VOLT, AMIT KERESTEM!!! mindíg a megfelelő időben adja meg a Teremtő, ami kell nekünk. szerinted ádámnak miért nem teremtett RÖGTÖN EGY ÉVÁT? mert ádám sokáig egyedül volt ember a földön. ezt tudtad?
szivesen vitatkozom, az építő ám. egy kicsit provokáltalak is, ne térj ki! bizony, a jó barátok sokszor nem értenek egyett bizonyos dolgokban. ismered a mondást:
ha mindenki azt mondja körülötted, amit hallani akarsz, kezdj el aggódni: elhagytak a barátaid.
én nagyon kíváncsi vagyok, hogy vitatkozol.
hangsúlyozom: NEM VESZEKEDNI SZERETNÉK, hanem építőleg eszmét cserélni, ütköztetni az érveket, azaz vitázni. ez nem negatív dolog ám! bólogatni, és dícsérni a másikat: könnyű.
vitatkozni vele, úgy, hogy nem sértjük meg: művészet.
:-) ha valamivel nem értesz egyet: abból jó beszélgetés lehet. tanítsuk egymást: te biztos, hogy sok mindenben jobb vagy nállam, én biztos sok mindenben jobb vagyok nállad. építsük egymást! barátilag. kis vita bőven belefér, mit gondolsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!