A Watchtover Bible Society miért reklámoz világi dolgokat ha azt mondja, hogy nem része a világnak?
Coca Cola,Adobe...etc.etc?
Miért vesz részt ebben?
Én nekem halvány gőzőm sincs,nektek van?
Hazugság lenne?
Tényleg hazugság lenne mindazon emberek élete akik hosszú évtizedeket töltöttek a szervezeten belül?
Ez pont olyan mintha ma azt mondanánk,hogy a kommunizmus hazugság volt,annak ellenére,hogy rengeteg dokumentum meg tanúk bizonyíthatják,hogy valós volt.
Pontosan ez a helyzet az ébredőkkel is. Ők leírják azt amit tudnak amit átéltek,leírják azokat a hibákat meg bik bak okat amelyeket elkövetett a szervezet,de ti a hű őrtorony "budyguard" jai ha kell "ököllel" véditek meg hazugságaitokat.
Az őrtorony igazsága az,hogy szépen be van csomagolva,a látszat gyönyörű és lélek felemelő,de a háttere egy szennyes hamisságtól bűzlő utálatosság.
Egy olyan ember nevéhez köthető eme vallás aki a piramisokat "kő bibliának" nevezte. Azokat a piramisokat amelyeknek "gazdái" Isten népének egykor legnagyobb ellenségei voltak.
Változtat valamin az,hogy beismeritek Russel tévedését? Nem! Nem változtat mert az elmebeteg tanait követitek.
Változtat e valamit azon,hogy a Római Katolikus Egyház beismeri,hogy végig gyilkolászta a fél világot?
Nem! Nem változtat! Viszont már nem teszi ugyan azt.
Tehát itt a különbség.
Nem védem a Katolikus Egyházat mert nem vagyok az,csak egy hasonlat volt és semmi több.
Egyvalamire kíváncsi lennék még. Mutassatok nekem egyetlen olyan kiadványt az Őrtorony részéről ahol az áll,hogy "BOCSÁNAT! TÉVEDTÜNK!"
Jehova tanúi hivatalos honlapjáról:
"A kereszténység papsága ahelyett, hogy bejelentette volna Isten eljövendő Királyságát, azt választotta, hogy kitart Sátán világa mellett. Nem akarja, hogy bármi köze is legyen a sáskahadhoz és annak Királyához, akivel kapcsolatban János megjegyzi: „Egy király van felettük, a mélység angyala. A neve héberül Abaddon [jelentése: ’pusztulás’], görögül pedig az Apollüón [jelentése: ’pusztító’] nevet viseli” (Jelenések 9:11). Jézus mint „a mélység angyala” és mint „Pusztító” valóban csapásszerű jajt bocsátott a kereszténységre."
Forrás: [link]
Emberek, ébresztő!
Látom, nem sokan vették a fáradságot, hogy elolvassák, amit belinkeltem, ezért idéztem ide. Tényleg azon kell törni a fejünket, hogy coca-colareklám, meg Russell, meg akárki?
Itt van fehéren-feketén, miben hisznek ezek:
egy olyan Jézusban, aki szerintük egy alvilági figura.
Mit hisznek magukról:
Az a küldetésük, hogy egy alvilági angyalnak szolgáljanak, és fő támadási célpontjuk a kereszténység.
Lehet, hogy még most sem tudok sokat róluk, de ennél többet nem kell tudnom. Ez pont elég sötét titok, ami kiderült számomra, és ha a nyilvánosság előtt ennyit bevállalnak vallásos köntösbe bújtatott sátánimádatukból, akkor milyen lehet a sötétség, amit csak maguk között vallanak meg?!?
Nekem nem kell többet tudnom róluk: egy alvilági pusztító fejedelmet szolgáló gonosz szekta, aki nem átallotta zászlajára tűzni Isten nevét!
"Nagyon tévedsz most is, mikor kritizálod a Tanúkat egy helyes eljárásuk végett."
Egy rosszindulatú szó, mondat, írás, blog, cikk, vagy beszéd nem feltétlenül hamis. Az ellenőrzésnek minden téren vannak pozitív velejárói. Ha a blog hamis cikket nyilvánított ki, akkor kezedben a bizonyítás és a megerősödött hit. Ha igazat írt, akkor 1-el több igazságra leltél, mint az azelőtti napon. Belőled most áradt az előítélet. Nyugodtan mondhatod, hogy ez nem igaz, meg hogy én vagyok a romlott, hitehagyott stb. stb. De kétlem, hogy Isten (ha létezik) többre értékelné a betömött fülű, habzó szájú híveit, mint a megfontoltakat, akik nem félnek megégetni magukat a tűzzel, ha ez kell a hit megerősítéséhez.
"Jól teszed, mivel az a HIVATALOS információ az adott témával kapcsolatban."
A hivatalosból nem következik az, hogy igaz. Szerintem az USA-nak is megvan a hivatalos pacifista hozzáállása a külfölddel kapcsolatban, de aztán mindig ott harcolnak tűzzel-vassal, hol találtak egy új olajmezőt.
"Ha ez sem érthető, akkor neked vagy szövegértési problémáid vannak, vagy nem is akarod, hogy érthető legyen. "
Lehet szövegértési problémáim vannak, de nem vagyok vak. Ellenben veled. Ha a szervezet által kiadott Bibliát olvasod, akkor szerintem nem meglepő, hogy összepasszol a szervezet más kiadványaival. De most nem fogok az Új világ fordításról vitatkozni. Teológusok tömkelege már megtette helyettem tényekkel.
"Ha már ilyen szépen össze szedted azt a 2 pontot velem kapcsolatban, akkor nekem is lehet kívánságom? Szerinted mit kívánhatnék veled kapcsolatban? Nagyjából ugyanezt! :-) "
Örülök, hogy megszülettek az előítéleteit velem kapcsolatban. Legalább is én erre mertem következtetni az eddigiekből kiindulva.
"Ahhoz nagyon alapos kutatás kell, hogy valaki megértse a Biblia igazságát, hogy ne dőljön be a megtévesztő teológiai "tudományoknak"."
Az a baj, hogy te alapból úgy kezdesz el vizsgálódni, hogy közben összeesküvés elméletek armadáját tartod a szemed előtt. Amik persze mindegyike ellened szól.
Látjátok, mi részt vettünk a kongreszusainkon az elmúlt napokban. Csodálatos, testvéri, kellemes hangulat. Örömünk van, boldogok vagyunk.....ti pedig itt vitatkoztok szamárságokon....:P
A Bibliában ez a jövendölés van: "Az én szolgáim örvendeni fognak, ti pedig ordítani fogtok szívetek fájdalmában...."
Így van ?:)
37-es! Röhög rajtad a vakbelem, mennyire korlátolttá tett a vak hit.
Néhány tény Russel " jelleméről ", terészetesen elérhetőséggel.
J,J, ross tiszteletes kiadott egy brossúrát, amelyben leleplezte Russel hamis állításait és tantételeit. Feltárta, hogy Russel " soha nem járt magasabb szintű iskolákba, filozófiai, rendszeres - vagy történeti teológiai ismerete lényegében nincs, teljesen tudatlan a bibliai nyelvekben, héberben és görögben. "
Russel sikertelenül próbálta megállítaniennek a rá nézve hátrányos információnak a terjedését és Ross-t beperelte rágalmazásért. Russel azonban a pert nemcsak elvesztette, hanem a per során hamisan, amikor eskü alatt hazudott állítólagos görög nyelvi tudásáról. Végül elismerte, hogy a brosúrában róla szereplő tények igazak voltak.
1914-re jövendölte Armageddon eljövetelét, aztán miután semmi sem történt, megváltoztatta 1915-re. De akkor sem történt semmi, 1916-ban pedig meghalt. Utódja, Rutherford írt egy könyvet, melyben kifejtette, hogy valójában 1914-ben történt Jézus láthatatlan alászállása, és a tagok, már akik nem hagyták ott őket ezt is bevették.
Ez azóta is így van. Akik ott maradnak mindent el akarnak hinni, akik meglátják a sok hazugságot, azok még idejében lelépnek és sajnálnak minden ott töltött elvesztegetett időt. A Szervezetben ezeket hívják hitehagyottaknak, meg Sátán által befolyásoltaknak...egyszerűen szánalmas, vicc ez az egész. Meg az is, hogy vannak emberek, akiknek igényük van a sok hazugságokra. A birkaságot választják, az értelem helyett...
Jaj te Filoszmen,
Te és barátaid annyira nagy tudósoknak, szakértönek tartjátok magatokat....de képtelenek vagytok egy egyszerü valós igazságot felfogni. Tele vagytok elöítélettel, ez megvakít hidd el.
Ti, akik hisztek a tudósoknak, és azt soha nem vágjátok a tudósok fejéhez, hogy a mindig mélyebb kutatásaik alapján sokszor meg is változtatják nézetüket....miért nem csúfolkodtok velük??!!
Képtelenek vagytok felfogni, hogy már Dánielnek megmondta az angyal , hogy az utolsó idöben naggyá lesz az ismeret?
Nem tudjátok azt sem, hogy az apostolok sem értettek meg mindent, amit Jézus mondott nekik. Ök még mennybemenetele elött is azt hitték, hogy Krisztus az ö idejükben fogja helyreállítani a királyságot.....
A tanúk is fokozatosan ismerték fel /nem egyszerre/ a Biblia tanítását.
Szerinted helyes az, hogy bár a Biblia nem tanítja a háromságtant sem, de hát ez egy régi emberi tradíció....az neked jó, helyes, még ha Biblia ellenes is?
Az a rosz aki felismeri, hogy a dolgok másként vannak?
Mi a csuda bajotok van? Azt is csodálom, hogy Ti, akikröl azt hinné az ember, hogy tájékozottak vagytok, és belementek egy ekkora gyermekes buta vitába, mint itt a cola reklám???
Hidd el, mi nagyon is tudjuk, informálva vagyunk arról, ahogyan a tanúk fokozatosan ismerték fel a Biblia igazságát.
nem tudom informált vagy-e azon a téren, hogy már a két utolsó pápa is kijelentette, tudja, hogy Jézus nem karácsonykor született....és mégis a templomokban istentiszteleteket tartanak a Jézus születésére.... ez neked ugye helyes..... nekem nem, és nem esek össze a tudattól, hogy az én testvéreim is valamikor ünnepelték....de abbahagytuk.
Attól sem esek hasra, hogy a 20.század k.b feléig még a tanúk is dohányozhattak, míg azután felismerték, hogy ez helytelen.....lehet hogy ti ebböl tragédiát csináltok, vigyázz kérlek, az ideges vita agyvérzéshez vezethet
Lehet, de Jézust még mindig Abaddónnak valljátok. Magatokat meg a sáskáknak. Célpontotok meg a kereszténység, annak elpusztítása. A kereszténység istenének meg a sátánt tartjátok.
Úgyhogy ez a fokozatos megismerés nekem úgy tűnik, inkább fokozatos eltévelyedés. Egyre durvább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!