Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A Watchtover Bible Society...

A Watchtover Bible Society miért reklámoz világi dolgokat ha azt mondja, hogy nem része a világnak?

Figyelt kérdés

Coca Cola,Adobe...etc.etc?

Miért vesz részt ebben?

Én nekem halvány gőzőm sincs,nektek van?

2014. júl. 12. 23:11
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/148 anonim ***** válasza:
87%

[link]

Itt tanítják, hogy Jézus szerintük Abaddón, az alvilág angyala, ők pedig a sáskák, akik a kereszténységet akarják pusztítani.

2014. júl. 14. 18:12
 22/148 anonim ***** válasza:
57%

[link]

Érdemes terjeszteni, ahol lehet, hadd tudja meg mindenki, miféle hamis jézusban hisznek ezek, miféle hamis küldetéstudatuk van!

2014. júl. 14. 18:16
 23/148 anonim ***** válasza:
81%
Fentiek alapján világos, hogy, mivel Jézust tévesen egy alvilági angyallal azonosítják, így gyakorlatilag egy folyamatos Szent Szellem káromlásban élnek.
2014. júl. 14. 18:19
 24/148 anonim ***** válasza:
44%

Így tehát, hogy konkrét kérdésedre válaszoljak, azt mondom, bárcsak az lenne a legnyagyobb baj velük, hogy világi dolgokat reklámoz. Mint láthatjátok, a baj sokkal nagyobb: egy Isten nevét felvevő, azzal takarózó, kulturált megjelenésű, Bibliaismerő és azt kiforgató sátánista szekta.

Ehhez képest részletkérdés az eredeti kérdés, remélem nem haragszol meg ezért, kedves kérdező. Néhány hónapja még én sem tudtam róluk ezt a sötét dolgot.

2014. júl. 14. 18:22
 25/148 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

A kérdést inkább visszafelé lehetne feltenni.

Ha valaki egy picit járatos a marketingben és belegondol, hogy mekkora lefedettséggel tudna felületet nyújtani print és online médiában, rendszeres megjelenést nyújtva..., hát szerintem a cola kaparná a küszöböt egy 1/2 es hirdetésért is.

Ezért is gondolom, hogy ez a kérdés csak egy kacsa.

2014. júl. 14. 18:43
 26/148 anonim ***** válasza:
...azért hallom a sok hápogást :D
2014. júl. 14. 19:44
 27/148 anonim ***** válasza:
44%

Kedves grkaty!

Elhiszem, hogy már csak a poénkodás marad, de választ adnál a feltett kérdésemre?

2014. júl. 14. 20:02
 28/148 anonim ***** válasza:
44%
A " Beth Sarim" történet is érdekelne, hogy hogy kommunikálják ezt le cégen belül...
2014. júl. 14. 20:04
 29/148 anonim ***** válasza:
78%

Nézd Filoszmen barátom, nincs igazából kedvem részt venni, ebben a "terméketlen" vitában....eléggé naiv téma :(

Nekünk a tanúknak nem az a feladatunk, hogy szócsatákat nyerjünk meg.

Nézd ha megnézed a hivatalos honlapunkat is, meglátod, hogy az egész világon hirdetjük az embereknek a Biblia üzenetét.

Szép jövöt igér nekünk Isten szava. Tudod sok az ellenségünk, akik sok féligazságot, söt hamis vádat terjesztenek. Sajnos sokan nem tudják elviselni, hogy nincs a Bibliában a háromságtan, nincs a lélek halhatatlansága, nincs a szószerinti tüzes pokol.... ahelyett hogy felülvizsgálnának mit tartalmaz a Biblia, hát egyszerübb támadni.

Aztán néha már akkora baromságokat is képesek össze-vissza irkálni, mond minek ezzel foglalkozni ? Sokszor még a müvelt emberek is elolvasnak valamit, és sajnos csatlakoznak a csöcselékhez :(

2014. júl. 14. 20:16
 30/148 anonim ***** válasza:
83%

"Nem fogjuk megnézni a blogotokon! Gondolom tudod miért. Mert szemétdombra nem megyünk turkálni! Ha igaz lenne ez a mese, nyilván nem csak a blogon lenne látható! "

Már bocsánat, de milyen hozzáállás ez? Mindent meg kell nézni és ellenőrizni. Mikor te nyomsz az én orrom alá jw-s linkeket, azokat én is elolvasom. Az már más kérdés, hogy adunk-e neki hitelt, de egy ellenőrzést mindent megér. Ha egy ember felülvizsgálni sem hajlandó, akkor nem alaptalan a vitaképtelen jelző.

"Ez NEM "és", hanem a része az önkéntes adományoknak - de nem várom el, hogy a jóindulatúnak nem éppen nevezhető érzelmeiddel ezt elismerd. :-) "

1. Ne vádaskodj. Semmi kivetni való nem volt az írásomban, csak pontosítottam.

2. Ha hibáztam, akkor javíts ki, de ne ítélkezz.

"A honlap EGYÉRTELMŰEN fogalmaz több száz nyelven! Tehát ki lenne az, aki ép ésszel ilyen nyilvánvaló hazugságot nyilatkozna, ha egyszerűen le lehetne leplezni???"

Kb. 10 ezer másik vallás. Az a több száz nyelv...kérlek. A legnagyobb hazugságok azokhoz is eljutnak, akik írni, olvasni sem tudnak. A leleplezés pedig mindig adott, csak ami az egyiknek lerágott csont, az a másiknak újdonság, ezért maradhat életben a hazugság.

Aztán ott van Filoszmen jogos kérdése. Arra én is kíváncsi vagyok. Ha az őrtorony tisztességes, és nem csak képmutató, akkor nem csak a jót és sziporkát mutatja meg az embereknek, hanem a tényszerű árnyoldalakat is.

2014. júl. 14. 20:59
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!