A Watchtover Bible Society miért reklámoz világi dolgokat ha azt mondja, hogy nem része a világnak?
Coca Cola,Adobe...etc.etc?
Miért vesz részt ebben?
Én nekem halvány gőzőm sincs,nektek van?
5: ha csak ez az egy ilyen undorító dolog lenne a mocskos kis szektájukba :) van még ott több szélhámosság is a kezdetektől egészen napjainkig.
Szidják a Katolikus Egyházat a keresztesháborúk és stb. miatt, ami tényleg hiba volt, de azt nem tudják szidni ami a kezdetekkor volt és Jézussal kezdődött. Náluk viszont a kezdetektől fogva aljas és gusztustalan férges az egész szekta úgy ahogy van, sosem volt egy tiszta gondolatuk sem, vagy hátsó szándék nélküli történés a szekta életében.
Kedves kérdezö,
ez a téma már volt itt vitatva.
Nézd ha Magyarországon kívül nincsen semmilyen ismereted a pénz dolgával kapcsolatban, akkor talán nehezebb megérteni, hogy vannak országok, többek között az Egyesült Államok is, ahol a pénz sokszor értékpapírosokba van helyezve.
Elég egy picikét elgondolkodni, ha ki akarjuk adni a folyóiratainkat, amiket aztán ingyenesen terjesztünk az egész világon, ha királyságtermeket épitünk, segítjük a bajba jutottakat, mond meg kérlek, pénz nélkül ebben a világban azt hogyan lehetne?
Lehet hogy egyszer Te is elhatározod hová fekteted be a pénzedet, gondolod hogy tán Isten rosz szemmel fog rád nézni, hogy esetleg betétkönyved vagy értékpapírosod lesz?
Tudod mit mondott Jézus Krisztus a tanítványainak? Szerezzetek barátokat az igazságtalan mamon által. Tudod mit jelent ez?
..még ennyit. Jézus Krisztus megparancsolta tanítványainak, hogy "Nem lesztek a világ része, mint ahogyan én sem vagyok a világ része."
Kedves kérdezö, ez a politikáról szól. Jézus Krisztus elutasította még azt is, amikor Öt az emberek királlyá´akarták tenni.
Az elsö keresztények is parancsának megfelelöen, nem vették ki részüket a politában, nem mentek katonának, nem tanultak hadakozni.
Látjuk, hogy az évszázadok alatt a vallásos vezetök milyen messzire távolodtak ettöl. Királyokat koronáztak, politikai befolyásuk volt, háborúkat vezettek, katonák fegyvereit áldották :((
grkaty!
A tőzsde és értékpapír kereskedés nem ok a reklámra. Ez két külön dolog. A részvényekért az Őrtorony részesedést kap, de a reklámért külön megfizetik őket.
A reklámmal a világi cégeknek segédkeznek inkább, mit sem magukon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!