Szerinted mit gondol Isten a Transzszexuálisokról?
azért írtam, h amiatt vágják le a farkukat, h én nőnek nézzem őket, mert több transztól hallottam azt, h amiatt szabatják át magukat, mert a társadalom majd akkor az ellenkező neműnek fogja látni.
csak jeleztem volna, hogy felőlem átszabhatják magukat, nem tudok rájuk úgy tekinteni, ahogy szeretnék.
és megkérdeztem több embert, és azok sem.
Ha van Isten, szerintem két dolgot gondolhat:
megteremtettelek ilyennek, miért zavarsz bele?
vagy: másnak megadtam, hogy jól érezze magát a fizikai nemével, te pedig küzdj meg érte, hogy így legyen!
Akiről tudom, hogy transz, azt nem tudom annak tekinteni.
Becsapni be tudnak, mint ahogy más ember is be tud, és akkor mi van? semmi. Ha ettől vagy boldog, így jobb neked tedd meg.
Gyakorlatban egy transznak sem mondom azt, hogy nem tudom annak tekinteni, aminek érzi magát, és azt hiszik, hogy annak tekintem őket. Csak én tudom, hogy mindig megjátszom magam előttük. És ez valamennyire rossz nekem, mert nem igazán szeretek hazudni másoknak.
Örülök, hogy nem vagyok transz, mert nagyon rossz lenne nekem, ha hazugságban kellene élnem ahhoz, hogy boldog legyek.
Figyelj. Minek kell neked vonzódnod a transzszexuálisokhoz? Senki nem kérte. Ha ez a legnagyobb bajod, az röhejes. Én a lányokhoz és a transzszexuálisokhoz (FtoM) vonzódom, a mostani párom is az utóbbi kategóriában van.
Hidd el, van aki tudja szeretni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!