Szerinted mit gondol Isten a Transzszexuálisokról?
Szóval elismered, hogy ez vele született dolog, nagyszerű.
De miért is kéne akkor ellentétes testben élnie az illetőnek? Mi erre az indokod?
A műtéteket hozod fel, pedig képzeld el sok transzszexuális nem vagy csak részben esik át műtéteken. De neked mivel árt azzal? Mivel lenne jobb életed ha nem műtétné meg magát valaki?
nem ellentétes a teste, hanem valóságos, természetes.
úgy gondolom, hogy nem azzal ártanak, ha műttetik magukat, hanem azzal, ha durván sértegetik a többi embert azért, mert attól, hogy megcsonkítja, és hormonokkal tömeti magát, nem fog tudni nőként vagy férfiként rájuk nézni.
vagy csak szimplán (műtét nélkül) azzal ártanak, ha azért sértegetik nagyon a másikat, ha az nem az -vele születetten- nem tud pl. nőként tekinteni egy férfira, csak azért, mert az nőnek hiszi magát.
És azzal ártanak, hogy maguknak mindenféle sértegetést, mocskolódást megengednek, és közben úgy vagdalkoznak, mintha a másik gyűlölködne.
Össze-vissza beszélsz. Most az a bajod, hogy néhány ember szereti sértegetni a másikat? Ez a jelenség nem csak a transzszexuálisoknál jelentkezik, akkor miért csak őket szidod?
Amúgy meg te állítólag hívő vagy, mégis állandóan csak a testről beszélsz, ami csak egy porhüvely a vallásod szerint, nem pedig a szellemről. A test meg fog halni, nem megy a lélekkel együtt a túlvilágra, tehát a pokolba, ahova szerinted kerülni fognak, miért gondolod, hogy az anyagi alakjukban jutnak?
Döntsd már el, hogy mit akarsz, és írd végre le normálisan, ellentmondásmentesen az álláspontodat!
a traszszexuálist miért érdekli, hogy milyen neműnek tartom őt én?
Miért kezd el mocskolódni, ha -vele születetten- képtelen vagyok őt olyan neműnek látni, tartani, aminek ő hiszi magát?
A transzszexuális agya és teste részben vagy egészében ellentétes. Az már elég valóságos neked?
Ha valakinek női agya van és férfi teste akkor mi van?
Érdekes, hogy hívőként, ennyire csak a testet látod.
Tele van ellentmondással az érvelésed...
Kezdesz nagyon fárasztani...pont azért műttetik át magukat, hogy te is olyannak lásd őket, amilyennek ők érzik magukat!
Egyébként hányszor esett meg veled, hogy sértegetni kezdtek, mert látták rajtad, hogy biztos ilyeneket GONDOLOSZ (nem pedig nyíltan kimondod, hogy szerinted ők a pokolra fognak jutni, bűnösök, elítéled őket és amúgy is mekkora idióták már)? Velem egyszer sem, de te mintha nagyon tapasztalatból beszélnél. Ilyen sok transzszexuális ismerősöd van? És amúgy is, mit vársz? Türjék csendben, hogy te sértegeted őket és ne szóljanak vissza semmit?
Nem sértegettem őket, csak elmondtam, hogy én nem tudok rájuk nőként nézni, ha valójában férfiak (azt elfogadom, hogy ő annak érzi magát, de én nem tudok rá úgy tekinteni). ez nem sértegetés, csak elmondtam a gondolataimat.
Akkor se tudok nőnek látni, gondolni egy férfit, ha átoperáltatta magát.
És soha nem mondtam olyat, hogy a pokolra fognak jutni.
Fogalmam sincs, hogy Isten mit gondol róluk, sem azt, hogy mi a célja velük (már ha van.).
Engem csak érdekel, hogy egy vallásos (legyen az bármilyen vallású) ember szerint az Isten mit gondol erről.
"Nem sértegettem őket, csak elmondtam, hogy én nem tudok rájuk nőként nézni, ha valójában férfiak (azt elfogadom, hogy ő annak érzi magát, de én nem tudok rá úgy tekinteni). ez nem sértegetés, csak elmondtam a gondolataimat."
Nem, ez sértegetés. Ha neked nőként valaki azt mondja, hogy úgy nézel ki, mint egy férfi, az neked hogy esik? Mert pontosan ugyanúgy érez egy transzszexuális nő is, hiába született férfinek.
Más szempontból megközelítve azt is szokták mondani, hogy a vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a idegenekére. Kérdeztek talán téged? Odaállt eléd valaha egy transzszexuális, és megkérdezte, hogy "ne haragudj, de te nőnek tudsz engem tekinteni?"? Ne haragudj, de kötve hiszem. Ha pedig nem történt ilyen, ugyan miért érzel ilyen erős késztetést a segglyukad mutogatására?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!