Vajon Jézus örülne neki, ha látná, hogy azok, akik ma a követőinek mondják magukat, hogyan viselkednek felebarátaikkal?
"aki nem hisz,annak meg kell halni?"
Nem tudom, hogy ilyen rész van-e benne, nem olvastam az egészet, és nem is mostanában olvastam, (egyébként pusztán kíváncsiságból, és nem mint isten szavát), de az biztos, hogy sok helyen megemlíti, hogy annak, aki nem hisz, az örök szenvedés lesz a jogos "jutalma".
A Biblia szerint Jézus is élvezettel mondogatott ilyeneket.
ez csodás..és ilyen dolgokat nem vesznek észre 2000 éve?
és mi vagyunk a hülyék,akik nem csípik,ha arra kényszerítik őket,hogy azt kell hinni,ami elő van írva.
Igen,olvastam valami olyasmi,hogy az aki bennem nem hisz,annak meg kell halnia!
kedves,ugye?!
valahol valamit én is olvastam...
hol? mert ilyen nincs benne
Szerintem ez a rész is cuki:
Máté 5:28-30
28Én pedig azt mondom nektek, hogy aki bűnös vággyal asszonyra néz, szívében már házasságtörést követett el vele. 29Ezért ha jobb szemed megbotránkoztat, vájd ki és dobd el! Inkább egy tagod vesszen oda, mintsem az egész tested a kárhozatra jusson. 30Ha jobb kezed visz bűnbe, vágd le és dobd el! Inkább egy tagod vesszen oda, mintsem az egész tested pokolba kerüljön.
ezt tudjátok...
kiragadni mondatokat, és szó szerint értelmezni, aztán háborogni
máskor meg hülyék a keresztények, met szó szerint elhiszik a Bibliát... akkor hogy is van ez?
hopp, az egyeztetésbe hiba csúszott
késő van, no
aha..cuki,de nézd máshogyan:mondj ellent a nnak a kísértésnek,hogy szemedet se vesd más nőre..én nő vagyok,23,és a barátom megnézheti a nőket,mert amíg csak néz,addig nincs baj..ha megy az utcán egy csinosabb fajta,azt még én is megnézem,kkor mi mindketten bűnösek vagyunk,mert megnéztük?mert nem szószerint kell értelmezni,hogy még a szemünket is vágjuk ki,különben ilyet mikor mond a jó isten,vágd ki a szemedet! Jéééézus!
Ha ezek isten szavai..ő nem fog ilyet mondani..vágd le a kezedet..akkor ezt volt is aki szó szerint vette régen..
ilyet kitalálni..veszélyes..tényleg megtehette néhány hülye..
ne haragudj, de elég zavarosra sikerült amit írtál
viszont a bibliai részt megint nem sikerült elolvasnod, vagy megértened:
"aki bűnös vággyal asszonyra néz"
tehát nem csak úgy megnéz egy jó nőt az utcán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!