Vajon Jézus örülne neki, ha látná, hogy azok, akik ma a követőinek mondják magukat, hogyan viselkednek felebarátaikkal?
hiteles forrás??????a biblia???
Nem volt ott senki a most élők közül,hiába is adták át,szájról szájra terjedt,van aki elvett,van aki hozzátett,ez szerintem igencsak tény,nem?
mindenképpen hitelesebb, mint az, amit ma, 2000 év után gondol vqalaki
pláne, hogy a Biblia nélkül azt se tudnánk, ki az a Jézus
de hogy lehet látszólagosan írni valamit?
vannak benne olyan jó dolgok,pl ne ölj,legyél mindíg kedves a felebarátokkal,meg ilyenek,de ott vannak olyan egoista emberi rossz tulajdonságok is,amire biztat minket!
Már miért ne szerethetném egyformán anyámat istenne?mert őt jobban kell szeretni a könyv szerint..miért öljem én meg azt,aki nem hiszi el,ami le van benne írva? mert azt írja meg kell halnia!!Miféle dolog ez?Hát ez a kardos sztori?
Kardot hozott Jézus!!!????Nem buzdít ölésre,vagy valamiféle erőszakos küzdelemre??A béke é a szeretet számomra a legfontosabb!!Ezért nem értek egyet ezzel az egésszel!És ha Jézus jó ember volt,akkor ilyet nem mondott!!Jó ember bkére buzdít,nem háborúra!!!Hábrúzzanak az ördögök egymással!!sajnálom..
azért húztam fel magam ezen a kardos idézeten,mert nemrég egy megható karácsonyi filmben hallottam,asszem az volt a címe,hogy Fegyverszünet karácsonyig,az első világháborúban három llenséges tábor összebarátkozásáról szólt karácsony este,németek a franciák és a skótok!Együtt énekeltek,barátkoztak karácsony napjan,éjfélkor pedig egy pap mondott misét a három tábornak!!!!Mindenki megtapsolta!!Utána karácsony után nem bírtak egymásra lőni!Mindegyiket visszahívták,cserébe jöttek új katonák,és mikor jött egy új pap is,az jól leszidta az előzőt,hogy mégis mit képzel,háború van!!
Aztán elment az ujjaknak prédikálni,hogy ne felejtsék,
Jézus nem békét hozott,hanem kardot!-és ezzel uszította egymásnak őket..a régebbi pap meg csak levette a keresztjét,megcsókolta,majd felakasztotta,és otthagyta..
nem is értem,miért hagyta abba ezt az egészet..
szép példája volt a kereszténység lejáratásának a film, én is láttam
vsz. az írója se olvasta soha a Bibliát
de hát ez az igazság,nem?
Nem így kell viselkedni a biblia szerint?
És talán a keresztény emberek is a jó dolgok miatt szeretik a bibliát,nem pedig ezért a harcoskodásért,meg rossz dolgokért,csak ezt valamiért máshogy magyarázzák,vagy nem látják,vagy nem tudom..de nem hiszem,hogy a jó ember ezzel mind egyet ért..
de hát ez az igazság,nem?
Nem így kell viselkedni a biblia szerint?
bocs, de ezeket mire írod? valahol elvesztettem a fonalat :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!