Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Kik azok a Jehova Tanúi?

Kik azok a Jehova Tanúi?

Figyelt kérdés
2009. aug. 16. 19:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯
 1/91 anonim ***** válasza:
67%

Ez már a sokadik jehovás kérdés az utóbbi időben, kicsit unalmas...

aMúgy tudod: google a barátod: [link]

Amúgy nagyon idegesítőek az erőszakos térítésükkel...

2009. aug. 16. 20:02
 2/91 A kérdező kommentje:

igen, én is erre figyeltem fel hogy jehova így jehova úgy de mi az a jehova?

köszönöm a választ

2009. aug. 16. 20:03
 3/91 anonim ***** válasza:
65%
Engem csak az húz fel, hogy karácsonyon kívül semmit se ünnepelnek... Oszt társamat nagyon pofán akartam vágni, amikor a Himnusz alatt végig mosolyogva ült... 15f
2009. aug. 16. 20:05
 4/91 A kérdező kommentje:
én úgy olvastam hogy a húsvétot vagyis a halálát ünnelplik vagyis megemlékeznek róla
2009. aug. 16. 20:12
 5/91 anonim ***** válasza:
54%
Lehetséges hogy rosszul tudom, de engem akkor is irritált oszt társam viselkedése... Sajnos lány az illető, nekem meg vannak elveim, ezért nem csaptam meg...15f
2009. aug. 16. 20:17
 6/91 anonim ***** válasza:
10%
Érdekes, mi nem csapnánk meg (de több ukonk lenne) hogy te ünnepeled vagy nem. Úgyhogy kérlek, a pogányokat,vagy a buddhákat sem vágnád pofán. Igazam van? Csak azért mert őket nem ismered!és tudjátok miért állítanak annyi mindent, nem a saját szavaival? Azért mert azt akarják,hogy egyetlen hiba se essen az érvelésükben! Mert a Bibiából ha "kimásol" akkor az biztos pontos lesz! Egyénként, meg látszik, hogy nem Jehova Tanúja vagy, Jehova Tanúi ilyet sose mondanának hogy "pofán csaptam volna"!12/F
2009. aug. 16. 20:40
 7/91 anonim ***** válasza:
40%

utolsónak:

Ha pofán vágni nem is mivel lány, de azért legközelebb ordítsd le a fejét.

2009. aug. 16. 20:40
 8/91 anonim ***** válasza:
8%
utolsó helyett 20:17-es :D
2009. aug. 16. 20:41
 9/91 anonim ***** válasza:
32%
Szerintem már abból kiderül hogy nem Jehova Tanúja vagyok, hogy ellenszenves vagyok velük. Ha én is az lennék, csak nem szólnék be egy olyan embernek aki a saját gyülekezetembe tartozik. Amúgy, nem a vallásával van bajom, hanem azzal, hogy szerintem az hogy a Himnusznál fel áll az ember, nem ünneplés, hanem tiszteletadás az Őseinknek, akik megharcoltak ezért a földért, azért hogy nekünk ez lehessen a hazánk. Sziasztok! 15f
2009. aug. 16. 21:19
 10/91 anonim ***** válasza:
Ja, és kérlek kifejtenéd a "több okotokat"? Érdekel, hogy mivel tudlak én titket zavarni. Elhiszem hogy a viselkedésem zavaró a számotokra, de légyszíves írd meg, hogy miért! Köszönöm! Szia! 15f
2009. aug. 16. 21:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!