Miből gondolják Jehova Tanúi, hogy csak az ő Bibliamagyarázatuk lehet helyes?
Figyelt kérdés
2012. júl. 6. 21:00
151/154 anonim válasza:
Kedbes 144-es.Végtelenül szánalmas bizonyítékok, amit itt felraktál a net-re.Ugyanis tudva lévő, hogy a Bibliát, kik írták, és hogy i.sz.98-ban befejezték.Az utolsó mondatai valahogy így hangzanak:Jelenések 22:18,19....,,Bizonyságot teszek pedig mindenkinek, aki e könyv prófétálásának beszédeit hallja: Hogy ha valaki ezekhez hozzá tesz, e könyvben megírt csapásokat veti Isten arra:...Ha valaki elvesz e prófétálás könyvének beszédeiből, az Isten annak részét eltörli az élet könyvéből, és a szent városból, és azokból, a mik e könyvben megírattak,,.Cáfold meg ha ez nem igaz.-Kiemelném a lényeget:....,,aki ehhez hozzá tesz,,.Írjál nekem legalább egy Biblia idézetet, melyben hivatkozás található,esetleg meg is említi....-Szent Kelemenet- aki az általad feltett egyik bizonyítékot foglalta írásba i.sz.90 körül.Ugyan is nem megy a fejembe, hogy ha ő 90 táján ilyen nagy felfedezésre jutott, miért nem került bele a Bibliába az okfelytése, mivel még volt rá 8 éve i.sz.98-ig, mikor is a már említett Jelenések könyve figyelmeztető szavai bezárták a Bibli írását.A többit már nem is említem bizónyítókként, Szent Ignáctól kezdődően (107-112),mivel ők se vették figyelembe a Jelenések kőnyvének záró szavait.Mellesleg, szentként felmagasztalni olyanokat, akiket a Jelenések könyve szerint, Isten az ..,, e könyvben megírt csapásokkal,, akarja sújtani, igen csak merész ötlet.Még egy bizonyíték arra, hogy a ,, Hitehagyás,, erősen dolgozott az első század második felében, még inkább a vége felé: 1János 2:18-29.Úgy,hogy arra hivatkozni, hogy az első századi tanítványok, beleértve az apostolokat is, akikről említést tesz a Biblia,.... nem értették,... nem érthették.... a későbbi....magasabb... teológiai vizsgálódások által felfedezett ....,,Háromságot,,???!!!...magáért beszélő Sátáni okfelytés.Ezt azért írom, mivel úgy látszik egyesek nagyobb felvilágosító erőnek tartják a magasabb teológiát...filozófiát... mint...Isten Szent Szellemének az irányítását.üdv.László
152/154 anonim válasza:
Elnézést, az előző kommentemben kimaradt egy Bibliai idézet, mégpediglen a 2Thesszalonika 2:2-12.és a bakiért a Kedbes 144- kedvest akartam írní.László.
153/154 anonim válasza:
19:12
Ember legyen a talpán,aki kiigazodik ezen a helyesírási hibáktól hemzsegő zagyvaságon...
154/154 anonim válasza:
Kedves 153-as.Szóval csak erre vagy képes.Ebben az egy mondatban egészül ki az ellenérved.Gratulálok. Ha én is csak egy mondatot írnák, vagy írás nélkül raknák fel utalásokat, valószinű én sem hibáznék.Sajnálom, ha nem értetted, én mégis úgy érzem, nem zagyvaságot írtam.Fegyverként csak az hívja fel a helyesírási hibákra a figyelmet, akit fejen talál az igazság, és már dühében, nem tud mit csinálni.üdv.László..( és nem anonim!!!!!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!