Jehova Tanúja vagyok. Mit szeretnétek tőlem kérdezni?
"Ez színtiszta logika, de látom, neked ez nem erősséged"
A logika az egyik erősségem. A másik az érvelés. Mind a logikám, mind az érvelésem pedig verhetetlen. :)
Nincs is jobb bizonyíték erre, mint az utóbbi napok. A szellemi győzelmem fölényes. :)
"nem is nyaggatlak ezzel többé..."
Nem erőszak a disznótor. Szép estét!
Mi vonatkozik ránk napjainkban? Ez:
"Távozzatok tőlem, ti, akik törvénytelenséget műveltek!"
Kikre mondta ezt Jézus? Többek között azokra, akik démonokat űznek ki emberekből!
Az első században nyilvánvaló, hogy a szent szellem segítségével tehették ezt meg, mert a szellem ajándékával rendelkeztek egyesek a tanítványok közül. De amikor ez megszűnt - márpedig a Biblia világosan utal rá, hogy megszűnik -, akkor a Biblia arra is egyértelműen figyelmeztet, hogy Sátán képes átváltoztatni magát a világosság angyalává. A megtévesztés és a szemfényvesztés nagymestere! Nem véletlenül mondta Jézus a kedvezőtlen ítéletben részesülőkről, hogy arra hivatkoznak majd, miszerint nagy csodákat és jeleket tettek, valamint démonokat űztek ki...
Meg aztán mely egyházak egyes tagjai ismertek az állítólagos démonűzésről? A manipulatív írás szerkesztője felsorolta őket - nyilván ezek szerint közösséget vállal velük. Jehova Tanúi meg nem, na bumm. LELKE RAJTA!
"A logika az egyik erősségem. A másik az érvelés. Mind a logikám, mind az érvelésem pedig verhetetlen. :)
Nincs is jobb bizonyíték erre, mint az utóbbi napok. A szellemi győzelmem fölényes. :)"
Az öndicséret büdös, nem érzed? :)))
>>"márpedig a Biblia világosan utal rá, hogy megszűnik"<<
Hol utal rá világosan?
Az 1. Korintus 14:1-ben?
A Jakab 1:17-ben?
Avagy a Jelenések 11:6-ban?
Furcsa, a tegnapelőtti 18:15-ös válaszodból kicsengett, hogy tovább nem foglalkozol a témával, lezártad, Mégis már harmadjára szólsz újra hozzá(m), sőt, ebből a második alkalommal, meg is ígérted, hogy „nem is nyaggatlak ezzel többé...”
Gyorsan változtatsz álláspontot. :)
„Az öndicséret büdös, nem érzed?”
Tisztában lenni saját erősségeinkkel és a helyzet állásával, mindebből konklúziót vonni, majd az észrevételt leírni mióta büdös? Inkább azt mondanám, hogy az igazság fáj.
Becsületesen és jól érveltem. Ahol kérted ott írtam bizonyítást példákkal. Te egyet sem mutattál, elnéztél minden olyan jellegű megnyilvánulásom felett, ahol indítványoztam, cáfold meg, amit mondok, vagy bizonyítsd be az ellenkezőjét. Ennek ellenére továbbra is csak vádaskodsz. Erről szól már az egész, nincs érved, így támadsz. Ez igazán szomorú. :(
Egy retorikai példa:
Két ember ellentétes véleményt vall, és a publikum előtt fejtik ki saját álláspontjukat. Az egyik érveivel legyőzi a másikat. A másik megszégyenülve, (felsülve) ahelyett, hogy a másik érveire rábólintana, azt mondja:
- Rosszul érvelsz, emellett pedig nem öltönyben jelentél meg az emberek előtt, szakadt vagy, és a hajad is töredezett. Ahhoz, hogy meggyőzd az embereket, legalább illően jelentél volna meg!
Konklúzió: az embernek ha nincs igazán érve a saját álláspontja mellett, nem tudja lenyelni, hogy veszített, inkább a másikat támadja, minthogy elismerné annak igazát. :)
A 421-es válaszomra sem válaszoltál, csupán fényezted magad!
Ne beszélj mellé, mert folyamatosan azt teszed.
Egyébként a moderátoroknak köszönöm a pártatlan eljárást. Ilyen alapon a bejegyzések felét törölhetnétek...
„A 421-es válaszomra sem válaszoltál, csupán fényezted magad!”
Mivel nem tettél fel kérdést, hogyan reagálhattam volna? :O
Hol a kérdés, amire reakciót vársz?
Jelzem, továbbra sem reagáltál számtalan felvetett kérdésemre, viszont elvárod, hogy én minden mondatodat megcáfoljam a saját nézetem tükrében. Ezért kezd nagyon egyoldalúvá válni a „vita”.
„Ne beszélj mellé, mert folyamatosan azt teszed.”
Továbbra sem mellébeszélek, hanem érdemben reagálok. Újra kénytelen vagyok kiemelni, hogy még mindig függőben van az a sok kérdés, amit feltettem, de egy szó nélkül elmentél mellette. Ahelyett, hogy azokra reagáltál volna, az érveim kikezdhetetlensége okán többször azt mondtad, hogy mocskolódom, vádaskodom, mellébeszélek, személyeskedem. Bizonyíték egy szál se, természetesen. Mi ez (a részedről történő cselekvés), ha nem mellébeszélés? Láthatod, az én lelkiismeretem tiszta.
A moderátorok a kifogásolható tartalmakat törlik. Valaki jelentette a válaszod, ők felülvizsgálták, és olyat találtak benne, ami nem fér össze a szabályzattal. Nem vallási-kulturális nézetkülönbségek miatt jártak el így, bizonyos vagyok efelől.
"Mindezekből, fiam, intessél meg: a sok könyvek [és e témára való válaszok] írásának nincs vége, és a sok tanulás fáradságára van a testnek." (Préd 12:14 - a betoldás tőlem)
:)
Üdv.
Tamás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!