Valakim Jehova tanuja lett, hogy tegyem ujra normalissa?
Figyelt kérdés
Vilageleteben hithu reformatus volt, de aztan becsongettek hozza ezek a hitteritok es ilyen hatassal lettek ra...2011. aug. 3. 09:17
1/14 anonim 

válasza:

Az ő dolga, hogy mit csinál, vallásszabadság van!
2/14 anonim 

válasza:

Sehogy. Vallásszabadság van. Meg joga van úgy elcseszni az életét, ahogy akarja.
Persze én sem értek egyet az ilyen vallásnak álcázott szektákkal, de ettől még mindenki úgy alakítja az életét, ahogy akarja.
3/14 anonim 

válasza:

A jehováknál jobb a közösségi élet, többet járnak össze, talán ez tetszik neki. Annyival nem rosszabb, mint a református. Mindkettő vallás, szememben ugyanolyan értelmetlen és borzaszörnyű, gyógyulásnak azt tekinteném, ha nem hinne istenben.
4/14 anonim 

válasza:

nekem vannak ilyen ismerőseim. olyan szintű agymosáson mennek át ezek az emberek, hogy egész egyszerűen nem hallgatnak senkire. szerintem hagyd rá, és ha előtte tényleg vallásos volt, vissza fog térni, nekem ez a tapasztalatom
5/14 anonim 

válasza:

Miből gondolod,hogy attól,hogy Jehova tanúja lett nem normális? Ez nem szekta.2 hónapja kíváncsiságból elmentem a kongresszusukra és nagyon tetszett.Csupa jót tanítanak,jó irányba terelik a fiatalokat.
6/14 anonim 

válasza:

Az a nem normális ahogyan mi élünk.Csak már észre sem vesszük.
7/14 anonim 

válasza:

>> vissza fog térni, nekem ez a tapasztalatom
Te egyáltalán tudod, hogy mit beszélsz ? Hány jehovistát láttál kilépni a szektából ?
8/14 anonim 

válasza:

>> de aztan becsongettek hozza ezek a hitteritok
Ez amolyan természetes kiválasztódás... A hitványabbja lemorzsolódik, ezzel javítva a minőséget.
9/14 anonim 

válasza:

Szívesen elbeszélgetnék vele személyesen. Elég jól ismerem a szervezetüket és a téveszméiket. Hozzál össze vele. Írj privátot!
10/14 anonim 

válasza:

Magánügye, hogy miben hisz, kikkel jár össze. Nem tudsz vele mit csinálni, és szerintem nem is lenne szabad beleavatkoznod, azon kívül, hogy EGYSZER elmondod neki a véleményed. Ha érdekli, meghallgatja, ha számít neki, figyelembe veszi. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!