Valakim Jehova tanuja lett, hogy tegyem ujra normalissa?

Jehova Tanúja vagyok!
Nem kezdhetsz vele semmit, hidd el nincs rossz helyen
Amugy nem kell ezentúl úgy ránézned, mint egy olyanra akinek baj van a fejével, fogadd el őt ahogy van, és kész, hiszen megváltoztatni már ugysem tudod (és ezt nem azért írom, mert én is Jehova Tanúja vagyok).
Mindenki azt hiszi, hogy mi egy rémes szekta vagyunk, aki elzárkózik a világtól és lemarad.
Nem is annyira rémesek az összejöveteleink, mind ahogy gondoljátok, csak az emberek ilyeneket terjesztenek el rólunk, pedig ha eljönne valaki egy összejövetelre, rögtön megváltozna a véleménye, és már nem gondolna minket sötétfejűnek.
És most mégegyszer mondom, hogy nem azért Írom, mert én is Tanú vagyok, mert higgyétek el én tudom miből áll, hiszen én is voltam református, de higgyétek el nem szeretném felcserélni a mostani és az akkori életemet.
Köszönöm, hogy elolvastátok!

Kedves Tom!
Ezek azok a téves elképzelések és pletykák amik rontják Jehova Tanúi hírnevét. Olyanok teszik ezt akiknek fogalmik sincs róla mit beszélnek. Talán mielőtt ilyet állítasz meg kellene róla győződnöd, hogy igaz-e.
Bea
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!