Ésszerű-e hinni a teremtésben ebben a modern, tudományos világban?
Kérdésre:
Nem célszerű hinni a teremtésben, a mai tudományos világban, mert a teremtésre semmilyen tárgyi bizonyíték nincs! Az evolúcióra rengeteg bizonyíték van, és nem is tudták megcáfolni már 150 éve! De ha valaki megtudja azt szivesen megnézném! A biblia semmit nem bizonyít! Tárgyi bizonyíték kell!! Amíg nincs addig lehet mesélni bármiről!
Vidiripi
Javíts ki ha tévedek de a Biblia az egy tárgy.
A semmit valóban nem bizonyítja hisz a biblia egy tárgy.
Meg könyv is. Mivel létezik a biblia így azt bizonyítja hogy megírták.
Mesekönyv rengeteg van. Ezért szűkítsük a kört a
legismertebbekre.
Ha százalékos arányban nézzük akkor a bibliának sokkal nagyobb %-ban van történelmi tartalma mint egy mesekönyvnek a legismertebbek közül.
Bocsi, hogy közbeszólok, de befejezhetnétek a felesleges és értelmetlen vitatkozásokat. Volt itt már jó néhány normális válasz, amiben ÉRVEKET sorakoztattak fel; de ezek írója NEM a 25 %-os válaszoló (Jc Denton) volt. Tőle még egyetlen normális érvet nem olvastam egyetlen válaszában vagy kérdezői kommentjében sem. Sőt...
Azok kedvéért, akik kimaradtak ezekből, megmutatom az egyik kérdését, ahonnan további két kérdéséhez lehet eljutni:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallaskri..
Bocs, Jc, de úgy látom, hiába javasoltuk már neked annyiszor, hogy TANULJ és TÁJÉKOZÓDJ; pedig időd láthatóan lenne erre, mondjuk ahelyett, hogy egy rakás kérdéshez beírogatsz néhány semmitmondó választ. Láttam néhány ilyet ma is, gondolom, iskola után nem volt jobb dolgod. :(
Pedig ezzel a viselkedéssel csak nevetségessé és egyúttal szánalomra méltóvá teszed saját magad.
Vidiripi
100. válasz. Kíváncsi vagyok most lesznek e érvei a kérdezőnek vagy ismét személyeskedni fog.
Jc, drága,
Már "méltattad" a tudásomat előzőleg is, lásd a fentebb belinkelt kérdéseidnél. Igaz, egy grammnyi tudást nem mutattál fel az enyém ellenében, csak tereltél, hárítottál, személyeskedtél stb.
Ugyanazt tudom mondani, amit eddig: Ha vitatkozni akarsz a tudományos tényekkel, az a te bajod. Tanulni kellene, nem csak vagdalkozni, nincs mese. Kezdhetnéd azzal a 3. osztályos körikönyvvel, amit már figyelmedbe ajánlottam nemrég...
De ha annyira okosnak és intelligensnek gondolod magad, akkor tessék, egy lehetőség a bizonyításra:
Az eredményt töltsd fel valahova (pl. a www.kepfeltoltes.hu -ra), és másold be a linket ide. Ez összesen max. 1 órát vesz igénybe, úgyhogy legkésőbb egy óra múlva (22:35-ig) várom a visszajelzésedet. Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!