Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért imádkoznak Máriához?

Miért imádkoznak Máriához?

Figyelt kérdés
Emberek!!! A Megváltó Jézus Krisztus! Csak Ő általa lehet az Atyához jutni!
2011. okt. 20. 09:04
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/79 A kérdező kommentje:
Ez nagyon nagy!!! Az Úr áldjon meg!
2011. okt. 20. 17:50
 32/79 anonim ***** válasza:
42%

valaki, aki itt csepüli a katolikusokat és ortodoxokat (ott még nagyobb a Mária -tisztelet) tudna egy helyet, bizonyítékot mondani, mutatni, hogy ezek a megátalkodottak ezt állítják:

Mária az Út, az Igazság, az Élet? vagy Mária az Isten? hm? én viszont sokat tudok olyat mondani, hogy Mária, Istenszülő közbenjárását kéri a hívő az Úthoz,Igazsághoz Élethez.

Azért már nem kellene annyira megvetni, akik tisztelik és közbenjárását kérik Jézus Krisztushoz. Azért nem kellene azt hinni, ők azok, akik nem akarnak ISTENHEZ közelebb jutni.

*

Ne higgyétek, ezért megy a világ romlásra. Sokkal inkább azért, mert a felnövekvő lányok sztárokat utánoznak, példaképük, nem Mária, Szent Erzsébet - hanem rocksztárok, celebek.

Giotto képe mellé kérjük a másik képet tenni.

Tessék választani!

[link]

[link]

2011. okt. 20. 18:32
 33/79 A kérdező kommentje:
Jézus legyen a példaképük!!! Ő egy élő személy! És Ő általa üdvösséget is nyer!
2011. okt. 20. 18:43
 34/79 anonim ***** válasza:
0%

Igazad van, Kérdező! Krisztust követjük!

És amikor arról van szó, áldott állapotba kerül a lány, az asszony, a Teremtő szent akaratából új életet fog hordozni, szülni: Úgy fogadja, olyan szent alázattal, ahogy a Giotto képen láthatod (ugye megnézted?)

És addig is tartsa tisztán testét, vegyszerektől, kábszerektől mentesen, hogy ne legyen a gyermek első szállása szennyezett.

Isten áldása legyen velünk!

Pax et bonum!

2011. okt. 20. 19:04
 35/79 anonim ***** válasza:
Mária NEM Isten szülő, ha nem ember szülő. A Bibliában sehol sem olvastam azt, hogy Jézus 5 évesen vízen járt volna. Mikor is kapta meg isteni képességét? Mikor keresztelő János bemerítette. Jézus emberként született és ezzel cselezte ki a sátánt.
2011. okt. 20. 21:34
 36/79 anonim ***** válasza:
100%

Jézus Krisztus ezt mondta: „Ti így imádkozzatok: Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy.” Azt is mondta: „Én vagyok az Út, az Igazság és az Élet . . . Senki sem juthat el az Atyához, CSAK ÁLTALAM. Bármit kértek a NEVEMBEN, megteszem nektek” (Máté 6:9, Kat.; Ján 14:6, 14, Kat.).”

Csak Jézus Krisztus, az Isten fia nevében szabad az Atyához imádkozni.

2011. okt. 21. 10:45
 37/79 anonim ***** válasza:

Izajás próféta is megjövendölte: "Ime a SZŰZ fogan, Fiút szül, és Emmáluelnek nevezik"

Érdekes, a nagy Bibliások ezt miért nem idézik sose, mikor Máris szüzességéről van szó? :))

2011. okt. 21. 11:16
 38/79 anonim ***** válasza:

"Izajás próféta is megjövendölte: "Ime a SZŰZ fogan, Fiút szül, és Emmáluelnek nevezik"

Érdekes, a nagy Bibliások ezt miért nem idézik sose, mikor Máris szüzességéről van szó? :))"

Itt senki nem azt tagadja, hogy Mária szűz volt, amikor a Jézus fogant, de se előtte, sem utána sem máshol nem lehet olvasni, hogy imádkozzunk hozzá. Máriának ez csak egy feladata volt semmi más, jó persze egy igen nagy és szép feladat :)

2011. okt. 21. 11:41
 39/79 anonim ***** válasza:
Máris=Mária Bocsánat, csak nagyon reggel volt még, és elírtam. :)
2011. okt. 21. 11:44
 40/79 anonim ***** válasza:
0%

21:30"Jézus emberként született és ezzel cselezte ki a sátánt." hm.

Az örökkévaló Isten, aki megtestesült, addig szüneteltette örökkévaló mivoltát. Hiába, a csel az csel.

I S T E N S Z Ü L Ő

:)(itt jegyzem meg, hogy hasonló értelmezés miatt, minden születéssel a Szellem bukkan napvilágra: azért olyan nagy dolog egy kis emberke érkezése..)

Nem tudom, miért olyan kétségbeejtő ezt tudomásul venni, vagy ha nem, legalább elfogadni azoktól, akik tisztelik Máriát. Nem Isten,nem Krisztus. Istenanya,Istenszülő.

Könyörgöm. Ha másért nem, legalább a különlegesen artisztikus művészeti élményekért bocsássatok meg nekünk:)

angyali üdvözlet:

http://www.youtube.com/watch?v=XzK5YEVMHn4

2011. okt. 21. 21:06
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!