Miért imádkoznak Máriához?
A 10:02-es válaszadónak!
Egy Isten van!!! Ábrahám, Izsák és Jákob Istene! Azt mondja az Úr "ne imádj idegen isteneket!"
Mária egy ember volt akit Isten kiválasztott, de Jézus megszületése után is ember maradt! Ha valaki hozzá imádkozik akkor a ellentmond a Bibliának mert Isten az élők Istene és nem a holtaké! Jézus él, Ő meghalt a bűneinkért és harmadnapon feltámadt! Ő él!!!
09:56! Embeeer! Miket zagyválsz itt össze? Honnan a túróból szedted ezt a szöveget? Mi az, hogy szekták? Ki szektás itt? Én nem vagyok szektás, jó, ha tudod. Vallásom szerint református vagyok. És nincs itt semmiféle gőg, beképzeltség meg kisajátítás. Nagyon el vagy tévedve... azzal van problémád, hogy ezt írtam: az Atya Istenhez csak EGYETLEN ÚTON lehet eljutni? Ez a gond? Itt én semmiféle gőgöt meg kisajátítást nem mondtam. Ez egy TÉNY. A Biblia világosan mondja ezt. Ha nem hiszed, keress utána. Sajnálom, hogy nem értetted a dolgot. Ez nem a gőgről meg a kisajátításról szól. Dehát mindenki magából indul ki..
legjobbakat!
Írnék a Bibliából néhány idézetet (szó szerint nem idézem, illetve a helyet sem tudom pontosan)
Áldottabb vagy te minden asszonynál
Ami velem történt, nem volt soha még, boldognak hirdet engem minden nemzedék
Íme a te anyád (ezt a kereszten mondta Jézus Jánosnak, s ezzel tette mindannyiunk Édesanyjává Máriát)
Ott a Napba öltözött Asszony alakja a Jelenések Könyvében. Vannak akik olyan lehetetlen hülyeségekkel próbálják ezt félremagyarázni, hogy az az Asszony Izrael meg ilyenek, holott a Napnál is világosabb, hogy Mária. :)
A kánai menyegzőn Mária szólt a Fiának, hogy nincs elég bor. Mivel a Bibliának minden egyes szavának súlya van, ezért egyértelmű, hogy Mária közbenjárására utal, aki mindig szót emel értünk az ő Szent Fiánál.
Aki nem szereti a Szűzanyát, az nem fogja ezt úgysem megérteni. Mivel Mária Isten legkedvesebb teremtménye (hiszen Isten őt választotta ki, hogy megszülje Jézust), ezért ha Ő is szót emel értünk istennél, biztos hogy hatásosabb lesz.
"Monda néki Jézus: Én vagyok az út, az igazság és az élet; senki sem mehet az Atyához, hanemha én általam." Ján 14:6
A katolikusok nem olvasnak Bibliát, vagy nem értik?
Laci
Próbálom elképzelni Jézust amint bíróként azt mondja a végítéletkor: "Ti pedig súlyos bűnt követtetek el, túlságosan tiszteltétek édesanyámat!"
Nekem ezt valahogy nagyon nehéz így elképzelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!