Akik itt magukat ateistáknak vallják, hogyan bizonyítják hogy nincs teremtő?
Még mindig nem értem, hogy miért nekem kéne bizonyítanom isten nem-létét, inkább neked a létét. Milyen dolog már ez?
Én fejtegessek? Mikor egy csomó pénzbe kerül a felsőoktatás? :D
Azért azt nézd meg, hogy mennyi egy félév egy egyházi suliban és mennyi mondjuk az alakalmazott fizikusi vagy bármelyik.
A tudomány többet ér, mint a vallás.
24/L (ennyit a 15ös átlagéletkor elméletedről - Ha a többi is így jön be...)
17:52-esnek:
ha elolvastad volna ezeket az oldalakot és tudtad volna őket értelmezni,akkor rájöhettél volna, hogy én nem akarok ilyen egyszerű gondolkodású dolgokba belemenni, hogy miért van ennyi rossz meg stb...
azt meghagyom nektek:tizenéves kis suhanc gondolkodású "ateistáknak" és hívőknek
Kedves 24éves leányzó.
Én egy szóval sem említettem a vallást.Örülnék ha már olyan választ is kapnék ami a tárgyhoz kötődik és nem mindenféle hasonló dolgokkal jönnétek,vallás,Isten(keresztény értelemben),biblia meg hasonló dolgok nem tartoznak ide.
a kérdező mottója:
"mindenki hülye, csak én vagyok kisautó!"
Voltaképpen az ateizmus is egy "hit".
A hívő azt hiszi, hogy Isten van, az ateista pedig azt hiszi, hogy nincsen.
Konkrét "bizonyíték" nincsen egyik oldalon sem. Iste ezért a tudomány határain kívülre esik. Mert a tudomány a "hogyan" kérdésére keres választ, a hit pedig a "miért" kérdésére.
Jól megfér a kettő egymás mellett, nem szükságszerű a kettőt összemosni...
Krisztus csodáit nem vizsgálhatjuk "tudományosan", a természet jelenségeit pedig nem vizsgálhatjuk teologiai szempontból.
18:10
Nekem is volt ma pár jelenésem, például a tolatten. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!