Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ki mire szavazna a Sátánnal...

Ki mire szavazna a Sátánnal kapcsolatban? Isten teremtsen még egy földet emberiséggel ahhol a sátán mindent előröl kezdhet és megpróbálhat a jó úton maradni úgy hogy Isten elöre elrendli neki hogy mi legyen nehogy elfordulhasson még1x er ilyen?

Figyelt kérdés
vagy pedig örök szenvedés a pokolba?

nov. 29. 16:51
 51/105 anonim ***** válasza:

Hamarosan... persze, már Jézus idejében s ezt hitték.

Légy szíves, nézd meg ezt: [link]

Vagy ezt, ha nem szeretsz olvasni: https://www.youtube.com/watch?v=iJ6T0PA0M2M

Ráadásul ezekben még nem is említik a legelső, legnagyobb kihalást, ami 90% körül volt, 3-4 milliárd éve.

Ezekről mit mondasz?

Embernek még nyoma nem volt sehol, egyiknél sem.

dec. 3. 21:54
 52/105 anonim ***** válasza:
0%

Engem nem érdekelnek azok a világban népszerű információk, amik ellene beszélnek Isten történelmi beszámolóinak.

Isten szava az igazság, ahogy Jézus is megmondta.

dec. 3. 22:16
 53/105 anonim ***** válasza:

Ja, bocsánat.

Elmebetegség ellen ebben az esetben nincs gyógymód.

.."világban népszerű információk"... ez sok millió tudós arcon köpése. Nem kicsi egód van, az is biztos, ha azt hiszed, hogy ezeknél MINDNÉL okosabb vagy.

dec. 3. 22:26
 54/105 anonim ***** válasza:

"Őszintén sajnálom, hogy a tökéletes Istennek ilyesmit tulajdonítasz. Isten semmilyen rosszra való hajlamot nem ültetett el senkiben."

Hacsak nem több teremtő is létezett, akkor kizárásos alapon minden bűn, minden beteges hajlam, stb is csak tőle származhat.

dec. 3. 22:27
 55/105 anonim ***** válasza:

53

Nem jól olvastad el, amit írtam.

dec. 3. 22:44
 56/105 anonim ***** válasza:

A jehovásoknál nem nagyon van arrogánsabb és nagyképűbb vallási képviselő

dec. 3. 22:52
 57/105 anonim ***** válasza:

Nem ez a legnagyobb gond.

A nyilvánvaló elmebetegség sokkal komolyabb. Amikor már valaki egyszerűen nem foglalkozik a tényekkel. Mert ő jobban tudja.

dec. 3. 22:54
 58/105 anonim ***** válasza:
0%

56

Kedves Válaszoló.

Nem vagyok arrogáns, soha nem is voltam az, természetemnél fogva igyekszem továbbra is türelmesen és szeretettel élni mindenkivel az életem.

Nagyképű sem vagyok, nincs mire annak lenni. Szolgálatot végzek parancsot teljesítek, vagy is csak a kötelességemet teljesítem.

Soha nem is találkoztál velem, nem ismersz, még is így nyilatkozol.

Ugyanez elmondható a a földön élő testvéreimről.

Békében élünk egymás mellett.

Ha mi arrogánsak vagyunk, akkor minek neveznéd azokat akik fizikai és szellemi sérülést okoznak másoknak.

Ami pedig az írásaimat illeti, azok nem arroganciát tartalmaznak, hanem a Biblia igazságaihoz való ragaszkodást, higitás, engedmények nélkül.

Ezeket lehet elfogadni, vagy elutasítani.

dec. 4. 08:58
 59/105 anonim ***** válasza:
0%

57

A tények, vagy is az igazság Isten szavában a Bibliában van.

Jézus ezt határozottan kijelentette, és azt kérte az atyjától, hogy a tanítványait, a keresztény életet élőket szentelje meg, vagy is tisztítsa meg az igazság által.

Nem azt mondom, hogy a tudomány minden részét elkell utasítani.

Csak azokat, amik nincsenek összhangban Isten személyével, szándékával.

A tudomány legtöbb része úgy nyilatkozik tényként némely dolgokról, amik beleütköznek Isten elhatározásába, szándékába, figyelmen kívül hagyják azt a tényt, hogy Isten mindent megtesz, hogy ne veszélyeztesse annak megvalósulását.

Ezért a föld felrobbanása, és egyéb ilyen finomságoknak, emberi elgondolásoknak, köze sincs Isten igazságaihoz. Ezért nem érdekelnek.

Ember tervez, Isten végez.

dec. 4. 09:05
 60/105 anonim ***** válasza:
84%

"Ami pedig az írásaimat illeti, azok nem arroganciát tartalmaznak, hanem a Biblia igazságaihoz való ragaszkodást, higitás, engedmények nélkül."

Na látod, ez például rendkívül nagy arroganciára vall. Honnan tudod, hogy a számtalan értelmezésből pont te értelmezed jól? Úgy, hogy az ég világon semmilyen tudásod nincs, amivel értelmezni tudnád.

dec. 4. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!