Ha hisztek a bibliában, akkor miért nem hiszitek el, hogy én vagyok Isten, csak álruhában?
Most lejöttem ide kicsit körülnézni és csendben szemlélődni, mert rájöttem, hogy nagyon félrementek a dolgok, amikor rátok hagytam. A kapzsiság mindent eluralt, még az egyházakat is, akik csak a hatalom kiszolgálói lettek, elterelve hülyeségekkel rossz irányba a híveket, miközben az imádatotok csakis a pénz felé irányul. A pénz lett az új istenetek, ahoz imátkoztok, a papok pedig sületlenségekkel tömik a fejetek, hogy jó rabszolgái lehessetek a kapzsi elitnek.
Nem akarok beavatkozni a dolgaitokba, mert azért adtam nektek szabad akaratot, hogy magatok dönthessetek, de ennek következményeit is viseljétek.
Ráadásul én nem akarok olyan egoistán viselkedni, mint kétezer éve a fiam tette, így most csak csendben szemlélem ezt a sok mocskot, amit az emberek csinálnak és egyre inkább az a véleményem, hogy megérdemlitek.
#1: A bibilia sátán alkotása, hogy elterelje az emberek figyelmét a valódi Istenről.
Ráadásul annak az Istennek a létezésére, amiben ti hisztek, semmi kézzel fogható bizonyíték sincs, mégis hisztek benne.
"A bibilia sátán alkotása, hogy elterelje az emberek figyelmét a valódi Istenről."
És miért kéne ezt bárkinek elhinnie?
"Pont azért, amiért jelenleg azt kell elhinni, amit ti mondodok."
Azt se kell elhinni. Egyszerűen a kereszténység a Biblián alapul, és senkit nem fog érdekelni ha te a Bibliával össze nem egyeztethető állításokat teszel. A kereszténység ettől még ugyanúgy a Biblián fog alapulni.
Mert Isten a Biblián kívül nem üzen interneten keresztül, és nem jön le a földre emberi testben. Ezt Jézus sem teszi meg többé.
Vagy is ellent mondasz Isten írott szavának.
Isten pedig nem fog saját maga ellen beszélni.
"Mi ez, ha nem a hatalmi elit kiszolgálása? "
Fordítva, ebben mi a hatalmi elit kiszolgálása?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!